2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من طبعم سرده بعد از انتقال هم همش چیزهای سرد خوردم حالا نمیدونم هنوز هم باید چیزهای طبع سرد بخو ...

عزیزم چیزای گرم غیر قاعده آور برای شما خوبه الان 

مثلا گوشت گوسفندی

زردچوبه که عالیه مثل قبل مصرف کن ولی ادویه رو کم کن

مطمن باش طرازی فمبیون رو توصیه میکنه  من هنوز یکی دو ماه دارم تا انتقال از الان بمن گفته بخ ...

آره. من یکش رو خوردم.۶ دونشم مونده هنوز برام. ولی خوب دو نبود. و بجاش ۳ تا جایگزین داد.میگم شاید بگه مثلا دو ماهه داری اینا رو میخوری ، همینجور ادامه بده.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بلا دوره چرا بستری بودی؟

پهلوم درد میکرد با پشت شونه راستم میزد به قفسه سینه ام نفسم رو میگرفت 

که بی اختیار صدا میدادم 

رفتم‌زایشگاه گفتن باید  بستری بشی ممکنه بچه ات دنیا بیاد 

تو کبدم همانژیوم هست گفتن شاید خونریزی کرده 

دیگه هیچ دارویی هم نمیتونستن بهم بدن چون باردار بودم 

دو روز بستری بودم 

اخرش روغن زیتون خریدیم  بدنم و مرتب چرب کردن 😅

اکو قلب سونو ها رو هم ازم گرفتن بعد با رضایت همسر مرخص شدم😁 

اخرشم دردم مشخص نشد 

ولی برا همانژیوم  ها  گفتن بعد زایمان الان نمیتونن کاری کنن 

فقط عفونت ادراری گرفتم اه از بس کثیف بود بیمارستانه 😖

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزیزم چیزای گرم غیر قاعده آور برای شما خوبه الان  مثلا گوشت گوسفندی زردچوبه که عالیه مثل قبل ...

زینب جون رفتم‌برا سرما خوردگی دکتر  دیفن هیدرایمن داد با استامینوفن 

نمیدونم ضرر واره دیفن یانه 

دکتر زنانم هم زنگ زدم که چی بخورم گفت برو پزشک عمومی 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
زینب جون به نظر شما تعیین جنسیت چقدر به جنین آسیب میزنه؟جدا از مسائل اخلاقی و اعتقادیش به نظر شما چق ...

من ابن سینا پرسیدم گفتن چون وقتی جنین تشکیل شد یک سلول ازش برمیدارن که ببینن جنسیتش چیه شانس بارداری یکم میاد پایین. گفتن برای بچه اول مخصوصا اگر کسی مشکل ناباروری داشته باشه توصیه نمی کنن

زینب جون رفتم‌برا سرما خوردگی دکتر  دیفن هیدرایمن داد با استامینوفن  نمیدونم ضرر واره دیف ...

نه گلم خیالت راحت

منم سرما خورده بودم همینا رو دادن بهم و آموکسی 500 چون عفونت گلو داشتم 

آخی عزیزم چه قدر سخت یه مدت بیمارستان بودی، ان شاء الله اون هم بعد از زایمان فروکش کنه و اذیتت نکنه

سلام دوستان عزیزمیدونم هرکدوم ازشمامشک داریدوشایدوقت نکنیدجواب بدین ولی خواهش میکنم اگه کسی وقت کرد به پست منم پاسخ بده..برام مهمه...

دوستان من ۲۳سالمه و۳ساله ازدواج کردم اوایل ازدواجم یعنی ۳ساله پیش بدون دکتر ودارو  وهیچ چیز دیگه ای حتی یه قرص فولیک اسیدم نخوردم قبل بارداریم..باردارشدم بارداری خوبی بودتااینکه توی ۴ماهگی که جنسیتش یه هفته بعدمعلوم میشدسقط شد😔ولی خودم دیدم پسربود...بعدازاون ۲ساله درگیردکتر وداروهام وبهم گفتن که کم‌کاری تیروئیددارم وتنبلی تخمدان دارم وپلی کیستیکم خیلی تلاش کردم کواین ۲سال امانمیشه بعدکلی دارو ازهرچی که بگید ویبارم‌هوادهی انجام دادم و۲بار آی یوآی انجام دادم‌تاامسال مهرماه عکس رنگی روبا اسرارخودم دکتر برام‌نوشت انجام دادم‌وگفت که مشکوکه به چطپکدگز وبروآی وی اف وبیشترازاین شلاح نیس داروزیاد بخوری آخه برای بارآخر ۲۴تاآمپول اچ ام جی و۲تاآچ سی جی استفاده کردم‌تافولیکولهام شد۲۳و۲۰ و۲۱ سایزشون ولی نشد وباردارنشدم درضمن شوهرم سالمه وهمه چیزش عالیه  خواستم بدونم کسی بوده مثل من با پلی کیستیک آی وی اف کرده باشه وباراول نتیجه داده باشه؟؟یا اینکه عمل لاپراسکوپی وکوتر انجام بدم؟؟؟آخه شوهرم راضی به آز وی اف نمیشه میگه یه بارطبیعی شده بازم‌میشه..بنظرتون من عمل لاپراسکوپی و کوتر تخمدان انجام بدم بعد داروهای تحریک تخمک گذاری بخورم میشه طبیعی بارداربشم؟؟؟یابرم آی وی اف؟؟ ...میشه لطفا براساس تجربیاتتون راهنماییم کنید ممنونتون میشم 

اوکی پس گلم اینا یه سری چیزاست که خودم رعایت میکردم، هر کدومش با شرایط شما سازگار هست انجام بده، هر ...

ممنونم ازت عزیزم خیلی خوب و کامل گفتی❤

من اهوازم آواکادو نتونستم ‌پیدا کنم😞

شما بار چندم مثبت شدی؟

دوستان عزیزم این دو تا عکس از دو تا مکمل هست، اولی 55 تومن

دومی همون فمبیون 2 هست، که 300 تومن هست

تمام ترکیبات تو مکمل اول با غلظت بالا تر هست و تنوع بیشتر جز DHA و ویتامینE که تو فمیبیون 2 هست 

که اون دو تا هم به راحتی با خوردن دو بار ماهی در هفته یا دو بار قرص امگا 3 در هفته درست میشه 

دیگه بر حسب نوع تغذیه خودتون و مقایسه ایی که دارین راحت و بی دغدغه انتخاب کنین و اگر یهو یه مکمل نبود سعی کنین ترکیباتش رو بخونین و مشابه اش رو از یه برند دیگه بخرید 

جون از هفته 16 به بعد خیلی مصرف مکمل مهم میشه و از هفته 20 حیاتی میشه

از تمام اینا بهتر پرینا مکس بود که اونم فعلا پیدا نکردم، اون تمام موارد رو داشت حتی امگا 3، اگر دیدین حتما تهیه کنین، بی زحمت به منم یه خبر بدین که تهیه کنم