2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مورفو همسرم اون موقع 4 بود، موقع میکرو 2،تحرک a اوایل 8 بود، موقع میکرو 0 Iui اول همه چی عادی بود ف ...

عزیزم اینهمه شرایط پیچیده ای داشتین ولی خدا خواست و شما مثبت شدین ، واقعا اگه خدا بخواد همه چی ممکنه 

من کلا تو این سالها هیچ مشکلی نداشتم و تمام آزمایشها رو انجام دادم  پریودم هم منظمه و آزاد سازی تخمک هم دارم 

همسرم واریکوسل داشت که قبل از اینکه بریم ابن سینا  عمل کرد اونجا هم که رفتیم و آزمایش داد با اینکه من خودم نتیجه رو دیدم که کم تحرکی و بد شکلی اسپرم داره ولی چون تعدادش بالاست گفتند از نظر اونا مشکلی نیست ، و آزمایش قبل نمونه گیریش هم خوب بوده 

خلاصه که هیچ کدوم از  انتقالها  هم تا حالا موفق نبوده 

اتفاقا ایندفعه آخر هم  دکتر شک داشت و هیستروسکوپی شدم بعدش دکتر میگفت رحمت هم که سالمه و مشکلی نداری ، خلاصه هر چی خدا بخواد همون میشه 

چ عالی  دو تا پایان بارداریه شماره سه مال کی میشه یعنی زمان شیردهی؟؟  خیلی خوبه دقیقا ت ...

بله، ۳ برای زمان شیردهی هست.

راستش دیدم زینبی گفتن دومیش خیلی چیز خاصی نیست، گفتم‌ اول با دکترم مشورت کنم اگر موافق بود بعد بگم بیارن برام.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
بله، ۳ برای زمان شیردهی هست. راستش دیدم زینبی گفتن دومیش خیلی چیز خاصی نیست، گفتم‌ اول با دکترم مشو ...

اگر ترکیبات یک رو نگاه کنی تو نت تقریبا ی داروی کامله 

حتی ید هم توش هست 

ترکیبات دو رو هم نگاه کن 

با پرینامکس ک زینب جان میخوره مقایسه کن 

اگه فمبیون کاملتر بود بمنم خبر بدهذ

بله، ۳ برای زمان شیردهی هست. راستش دیدم زینبی گفتن دومیش خیلی چیز خاصی نیست، گفتم‌ اول با دکترم مشو ...

راستی اینجا 60تاییشش دویست و شصت میشه 

اما با یورو اینجا بالای چهارصد میشه 

درسته ‌‌؟؟ 

عزیزم اینهمه شرایط پیچیده ای داشتین ولی خدا خواست و شما مثبت شدین ، واقعا اگه خدا بخواد همه چی ...

واقعا همینه عزیزم اصلا نمیشه خط کش گذاشت و گفت فلان شرایط خیلی بده یا خیلی خوبه، فقط باید زمانش رسیده باشه 

ان شاالله واسه شما هم نزدیکه زمانش چیزی نمونده

میشه ۳۶۰ به بالا...

بهرحال داروی خوبو گرونیه 

منم یک رو تموم کنم تاریخ انقصاشم تموم میشه 

راستی شمیسا جان کسی از آلمان دارو بیاره اینجا گیر نمیدن تو فرودگاه؟؟؟ 

چون واقعا الان اطلاعاتی در این مورد ندارم 

بهرحال داروی خوبو گرونیه  منم یک رو تموم کنم تاریخ انقصاشم تموم میشه  راستی شمیسا جان ...

تا وقتی به اندازه مصرف شخصی باشه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...