2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
سلام دوستان من روز دوازده انتقالم بیبیم از روز ده واضح تره ولی قرمز نیست صورتیه چرا قرمز نمیشه یعنی ...

عزیزم سلام

آخه چرا خودتو عذاب میدی مامان کوهنورد 

پاشو برو آز بده

من بتا 1700 بعد از آزمایش کلی طول کشید و یه خط محو افتاد، میخوام بگم بی بی خیلی.... است😁😁😁

برو آز بده جشن اساسی بگیریم برات

عزیزم انشاءالله دوقلو بارداری👫😍😍😍

ممنون عزیزم به امید خدا 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من روز دوازده انتقالم بیبیم از روز ده واضح تره ولی قرمز نیست صورتیه چرا قرمز نمیشه یعنی ...

سلام عزیزم منم با بتای 1900خط کمرنگ میفتاد. مثبت بود ولی پررنگ نبود کمرنگ بود. خیالت نباشه مثبتی

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
من سال ۹۴ انتقال جنین داشتم با دکتر بیتک طرازی که خدا رو شکر باردار شدم الان دخترم ۳سالشه شوهرم گیر ...

دکتر طرازی خیلی دکتر خوبیه. منم دوتا ويزيت بل ایشون بودم بعدش رو دیگه برنامم بهش نخورذ

خداکنه منکه دیشب اصلاخوابم نبرد بسکه از دست خودم حرص خوردم

حتما همین جوریه که گفتم خیالت راحت گلی 

تو رو خدا حرص الکی هم نخور، این کار ضرر داره 

بچه شما در این مرحله با هیچ تکونی از جاش تکون نمیخوره

میدونی چه قدر روده هاي ما اون داخل تکون و حرکات محکم و شدید دارن؟؟؟ ولی چون شما نمی بینی خبر نداری فکر میکنی همه چی آرومه اون داخل 

باید بگم نه گلم، اون داخل کلی تحرک هست که حرکت های بیرونی در برابرش هیچی نیست، پس با خیال راحت برای نی نی انرژی مثبت بفرست😍😍😍😍 حرصش هم نده😉😉😉

سلام نفسی جون خوبی عزیزم؟گل پسرت خوبه؟زایمان نکردی هنوز؟

سلامِعزبزم..ممنون.تو.خوبی...من هفته دیگه ب امید خدا زایمانمه؟

خودت کی زایمان میکنیِ.فک.کنم باهمیم دیگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دکتر به من گفت انوکسان تا ۶ هفته بعد از زایمان.☹از هفته ده هم استرادیول رو هرهفته یه دونه کم میکنیم. ...

اوکی گلی این مقدار اختلاف نظر بین دکترا هست دیگه

ولی آمپولش از همه چی بدتره 

من فقط در کل 34 شب زدم پدرم در اومد، خدا بهتون صبر بده

سلام یعنی جنین 4 روزه عزیزم

سلام عزیزم توروخدا سوال منا واضح برام توضیح بده دلم خوووونه😢😢😢😢پنج تا جنین برام گذاشتن بلاست بشه وقتی رفتم برا انتقال گفتن یکیش کامپکت شده دوتای دیگه16سلولی دوتا شم که ازبین رفته حالا سوالم اینه وقتی اینا تو آزمایشگاه بیشتر از این رشد نکردن چطور قابل انتقال هستن؟چطور تو رحم من میخان رشد کنن؟تازه دکترمم کلی اعتراض کرد که چرا میخاهید انتقال بدیم براش؟شما گفتید کامپکت یعنی چهار روزه درحالی که وقتی من رفتم برا انتقال روز پنجم باید حساب میشد براشون یعنی چهار روزه دیگه متوقف شدن؟اصلا گیج شدم نمیفهمم یعنی چی؟

😍😍خدایا شکرت
ممنون عزیزم دعا کن قلبش تشکیل بشه تا منم یک مامان واقعی بشم

عزیزم حتما تشکیل میشه و شما مامان واقعی هستی دیگه

اگر بحث باور کردنه منم میگفتم مثبت شم باورم میشه 

بعد گفتم سونو قلب باورم میشه

بعد گفتم دیگه تو ان تی حتما باور میکنم 

بعد گفتم تکونهاش رو حس کنم حتما باور میکنم

میدونی هنوز باور نکردم 

من هم به طب سنتی اصلا عقیده ندارم ولی طب سوزنی رو چون تاثیر دیدم ازش میگم. البته دیشب با همسرم صحبت ...

چی بگم والا 

من سنتی رو تا حدودی قبول دارم ولی سوزنی رو هنوز نمیدونم چه جوریه

یه کم سخته اعتماد به این موارد، اونم این همه گرون که بیمه هم تقبل نمیکنه

ان شاالله عمل هم کردین اسپرم خوب پیدا میشه و انسدادی هست

زینب جون به نظر شما تعیین جنسیت چقدر به جنین آسیب میزنه؟جدا از مسائل اخلاقی و اعتقادیش به نظر شما چق ...

گلم نظر من نیست ولی دکترها میگن این کار به جنین آسیب جبران ناپذیر ممکنه بزنه و دیگه تو همون مرحله آزمایشگاه از بین بره ولی هنوز تو زندگی نوزاد احتمالی که pgd شده نتونستن اختلالی ببینن

واسه همین اصلا برای بچه اول قبول نمی کنن این چیزا رو