2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا حالا اصرار داری که بری استخر عزیزم؟ببخشیدا فقد برام سوال شد آخه ماها که به این سختی باردار میشیم ...

بهم نخندیا منم دوست دارم

از بس قبلا بیرون بودم دیگه تو خونه بودن خیلی سخت میشه، ولی فدای سر نی نی

بچه ها تو رو خدا کسی بلده جواب بده  مورفولوژی اسپرم شوهرم صفره یعنی هیچ اسپرمی نداره که شکلش ن ...

عزیزم اسپرم همسز منم مورفو صفر بود.تحرک هم صفر بود.تعدادش هم کم بود.رژیم غذاییش رو تغییر داد.سبزیجات بخار پز مثل بروکلی گل کلم هویج کدو  برا صبحانه و شام میخورد.الانم میخوره .روغن هم فقط کنجد استفاده میکردیم.مرتب بیضه ها رو خنک نگه میداشت.ورزش روزانه داشت.وزن کم کرد.کلا سبک زندگی رو تغییر داد.خدا رو شکر موقع پانکچرم نمونه داد تحرک شده بود ۵ درصد مورفو هم بین صفر و یک بود.الانم ۹ تا جنین داریم.بنظرم یه مدت شوهرت اون شرایطی رو که بالا گفتم رعایت کنه بهتر میشه.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم اسپرم همسز منم مورفو صفر بود.تحرک هم صفر بود.تعدادش هم کم بود.رژیم غذاییش رو تغییر داد.سبزیجات ...

مورفو بین صفر و ۱ یعنی چی برای شوهرم زده ۱ 

به خدا انقدر رعایت میکنیم 

روغن کنجده و ۱۰۰ تا چیز دیگرو رعایت میکنیم 

حالا واقعا اگه صفر باشه چکار میکنن ؟؟؟😣😣😣😣😣😣😣😣

عزیزم من دارم میرم تو هفته ۱۸ از شنبه  برام پرگنازون ننوشته .برام کلسیم روزی ۱ عدد و ب۱ روزی ۱ ...

چرا مینور نباید قرص آهن بخوره؟

زینبی بابا واقعا مینور نباید قرص آهن بخوره؟یعنی منم دیگه نخورم؟

خب دختر گل پرگنازون آهن داره نباید بخوری پس عجله نکن و همونا رو بگیر، معادل خارجی اونها رو بلد نیست ...

زینبی جان برام توضیح میدین چرا ایشون که مینوره نباید آهن بخوره؟ بخاطر بارداری این طوریه؟ یا کلا کسایی که مینور هستن نباید آهن بخورن؟

مورفو بین صفر و ۱ یعنی چی برای شوهرم زده ۱  به خدا انقدر رعایت میکنیم  روغن کنجده و ۱۰۰ ...

یعنی از صفر بالاتر و از یک کمتر.مثلا نیم . خب اگه یک هست موفوی اسپرم همسرتون که مشکلی نداره .آی وی اف و میکرو  واسه همین مشکلات به کار میره

عزیزم نترس تو رو خدا، خیلی بدتره  منم سرکلاژ شدم ولی هماتوم نداشتم، عزیزم زنگ بزن و با خود دکت ...

دوتا آمپول و شیاف هردورو باهم دارم هماتومم از هفته ی پیش کم نشده هیچ بزرگترم شده ولی خونریزی ندارم یکشنبه لک هم قطع شد شاید بخاطر همین دفع نشده فقط امروز بعد از سونو یکم لک دیدم دوباره قطع شد طول سرویکسم بهش اضافه شد

خدایا...شکرت😍
عزیزم فکر کنم کیست زدی، برو سونو بشی منم همین جور بودم

کیست داشتم کلی دکتر سونو گفت کیست ابکیه زیاد مهم نیست،،اخه قبل از سونو رفتم طب سنتی واسه تنبلی وکیست دارو داد گفت قبلش برو سونو بعداز داروها هم برو تا تغییرات رو ببینی،،الانم بعداز پنج روز لکه بینی پری خانم تشریف اوردن اوتم همش بصورت لخته لخته

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏