2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
چرا حالا اصرار داری که بری استخر عزیزم؟ببخشیدا فقد برام سوال شد آخه ماها که به این سختی باردار میشیم ...

چون دارم از کمردرد میمیرم 😁🤪 قرص که نمیتونم. داروهای مالیدنی فقط روغن زیتون رو میتونم. ماساژور که نمیشه.  میمونه استخر. دیروز رفتم، میخواستم فردا هم برم ، پشیمون شدم 😂😂😁😁 نمیرم دیگه . دعا کنید برام کمر و پام خوب شه. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من سری قبل فقط فروفورت("آهن خارجی) داشتم و پرینامکس (این سری دیگه پیدا نکردم)  خیلی خیلی ...

عزیزم من دارم میرم تو هفته ۱۸ از شنبه 

برام پرگنازون ننوشته .برام کلسیم روزی ۱ عدد و ب۱ روزی ۱ عدد و مولتی ویتامین هفته ای دو عدد نوشته اما چون ایرانی نوشته نمیخوام اینا رو بخرم بنظرت جاش چی بخرم بهتره.

راستی چون مینورم آهن نباید بخورم و جاش همون فولیکمو ادامه میدم

عزیزم من دارم میرم تو هفته ۱۸ از شنبه  برام پرگنازون ننوشته .برام کلسیم روزی ۱ عدد و ب۱ روزی ۱ ...

خب دختر گل پرگنازون آهن داره نباید بخوری

پس عجله نکن و همونا رو بگیر، معادل خارجی اونها رو بلد نیستم 

از لحاظ مکمل هم هر چی دکترت گفته انجام بده، واسه خودم هم میترسم سرخود چیزی بگیرم

عزیزم من سری قبل فقط فروفورت("آهن خارجی) داشتم و پرینامکس (این سری دیگه پیدا نکردم)  خیلی خیلی ...

زينب جون ويتامين دي ١٠٠٠ اصلا نميخوري ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها تو رو خدا کسی بلده جواب بده  مورفولوژی اسپرم شوهرم صفره یعنی هیچ اسپرمی نداره که شکلش ن ...

شوهرت پیش اورولوژی رفته؟شاید واریکوسل داشته باشه.یا اگه نه با مکمل موروفوش بهتر بشه.شوهر منم مورفولوژیش صفر بود.ولی بعدا تو رویان یک شده بود.معمولا حتی وقتی مورفو صفر هست برا آی وی اف میتونن چندتا اسپرم نرمال پیدا کنن. نگران نباش.

خدایا شکرت  
عزیزم منم قسمت هاله سینه هام از این بر آمدگی ها بوجود اومده، ولی میدونم اوکی هست اما چون نمیتونم ما ...

دکتر متخصص پوست نشون دادم، آخرشم درست حسابی نگفت چیه میدونی شبیه پوست اضافه هست،اون برامدگی هایی ک شما میگی حتما اون غدد شیریه ک برامدگی های نسبتا درشتیه و شکل رگه باد کردست اون کاملا مشخصه،اما اونایی ک من میگم ریزه میترسم زگیل باشه البته یه دونشو فریز کرد الان دوروزه میگذره اما هنوز سرجاشه نیوفتاده

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
راستی من دیشب آمپولو با شیافم یه زمان استفاده کردم اخه شیافم ۷ صبح و ۷ شبه انپولمم ۷ شب زدم مشکل ...

اشکال نداره عزیزم هر 12 ساعتش کن که در طول روز سطح پروژسترون بالا بمونه

مثلا صبح شیاف، شب آمپول یا بر عکس