2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست

بچه ها آزمایشهای بارداری رو نیلو برم  یا دنا (نیلوفر سابق) ؟ 

دنا جمعه ها هم هستن. ولی میخوام یکی باشه دقیق باشه. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام دوستان ی سوال داشتم اگ میشه راهنمایی کنین من تنبلی تخمدان دارم وبرای بارداری طبیعی دکترم بهم ق ...

سلام عزیزم شما چند وقته تو اقدام هستین؟ 

بعد از بررسی کامل دکتر بهتون لتروزول داده، یا نه دیده حامله نشدی اونم نوشته؟ 

همسرتون آز اسپرم تو مراکز ناباروری داده؟ 

خودتون عکس رنگی از رحم داشتین؟ 

ازمایش ذخیره تخمدان و بقیه آزمایش های هورمونی رو دادین؟ 

میدونین ویتامین D3 و tsh چند هست؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضی ها میگن برا لکه بینی نشاسته بریز تو آب بخور من یبوست دارم میترسم و نمیدونم واقعا تاثیر داره یا ...

شما هماتومت چقدر بود اندازه اش چند درصد از ساک و گرفته بود من زیاد خونریزی و لک ندارم

خدایا...شکرت😍
سلام عزیزم ممنونم آن شالله شما هم به حاجات دلتون برسید، ممنون از متن های پر انرژیتون،،،  من حتم ...

عزیزم سلام خیلی خیلی بهتون حق میدم، منم دارم حرص میخورم ولی اونا ناراحت بشن اصلا مهم نیست

نگران زمان تخلیه اسپرم نباش 

حتما بهتر شدی بیا خبر بده از خودت

سلام خانمها لطفا راهنماییم کنید، من پنجشنبه نه صبح وقت پانکچر دارم ولی تا اون ساعت از آخرین اقواممون ...

عزیزم همسر شما یا از این ور بوم میفته یا از اون ور🙈🙈🙈🙈 نه بابا چرا بی فایده آخه 

بابا گاهی میگن آقا به فاصله دو ساعت تو روز پانکچر نمونه بده، نگران نباش اصلا

اگر باز هم همسرتون از این صحبت ها کرد، براشون توضیح بدین تازه کیفیت اسپرم بالاتر میره، اونم برای کیس شما که خیلی اوضاع خراب نبوده

عزیزم به همسرت بگو من این همه به بدن خودم آسیب نمیزنم که یموقع خدایی نکرده خونواده ی تو ناراحت نش من ...

دقیقا منم کلی حرصم گرفت، چرا بعضی آقایون هیچ درکی از خانمشون ندارن 

هنوز بلد نیستن مدیریت روابط داشته باشن

واقعا چرا هنوز نمیدونن اولویت اول همسر هست نه مادر، حتی از لحاظ شرعی 

نمیگم به مادرشون بی احترامی کنن ولی مدیریت روابط و کلا مدیریت مگه با مرد نیست، فقط بلدن حضانت بچه رو بگیرن 😐😐😐😐

سلام عزیزم ممنون توخوبی؟؟  یعنی اصلا خونریزی نداشتی؟وبهت گفت پریودی حساب میشه؟؟والا اینقد میتر ...

نه بابا یائسگی چیه دیگه این وسط

منم خون ریزی نداشتم فقط لک سیاه غلیظ که یه ذره به قرمزی میزد

😔😔😔😔😔

زینبی جان سلام. بیا لطفا پاسخ پست کمردرد و ازمایشگاه منم بده. 😍😘

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین