2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست
خب حالا ي سوال، شما متوجه شدين ك لاپارا كردن چ ربطي ب كيفيت تخمك داره؟؟ منم مثل شما در مرحله تصميم گ ...

نه عزیزم مشکل من چیز دیگست.من لوله هام هیدروست.اون کیفیت تخمکم واسه ذخیره پایینمه.

دکتر گفت با لاپرا لولهه هاتو چک میکنیم اگه فقط سستشو لازم داست شستشو میدیم ولب اگه خبلی وضعش خراب بود میبندیم.گفت این ترشحات هیدرو مانع لانه گزینی جنین بعد از میکرو میشه

به نظرم شما که ذخیرت پایینه یه دکتر دیگه مشورت کن.کوتر ذخیررو پایین میاره و برای پلی کیست ها و کساییه که ذخیره بالا دارن

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
بله هم انوکساپارین هم آسپرین رو قطع کردم خونریزیم ۵ روزه بند اومد ولی لکه بینی باز دارم😑😑

بعضی ها میگن برا لکه بینی نشاسته بریز تو آب بخور من یبوست دارم میترسم و نمیدونم واقعا تاثیر داره یا نه دکترمم میگه شاید تا آخر لک داشته باشی توجه نکن مگه میشه بی تفاوت بود ۲  هفته دیگه استعلاجی تموم میشه باید برم سرکار با این شرایط خدا خودش کمک کنه تا اون موقع این هماتوم لعنتی از بین بره 

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزدلم خوبی؟من اتفاقی سوالتو دیدم.این روزا انقد درگیر نی نی هستیم زیاد نمیتونم بیام پیشتون❤ ا ...

سلام عزیزم.خیلی ممنونم که جوابمو دادی.ایشالا همیشه سرت با چیزای خوب شلوغ باشه.والا من نمیدونم چیکار کنم از یه طرف دکترم گفت زمینی اصلا و فقط هوایی از طرف دیگه خیلی از شرکت ها بعد از ۲۸ هفته پرواز ممنوعه.ایشالا که بخیر بگذره این رفت و آمد بعد از این همه سختی کشیدن

بچه ها کسی بوده چند روز بعد انتقال لکه بینی قهو ه ای و مایع شکلاتی رنگ داشته باشه

دقیقا نزدیک موعد پریودیمه

دوره هام کوتاهه،۲۴ روزه اس،

معمولا قبل پریم لکه بینی داشتم

همش میترسم و نگرانم که دارم پریود میشم

بعضی ها میگن برا لکه بینی نشاسته بریز تو آب بخور من یبوست دارم میترسم و نمیدونم واقعا تاثیر داره یا ...

خوبه که دکترت امیدوارت میکنه. من طبعم سرده نمیتونم نشاسته بخورم. در مورد انوکسا هم چند بار از دکترم پرسیدم تاکید کرد فعلا قطع باشه. من هم فعلا یک ماه مرخصی گرفتم

آره عزیزم میگن نگران نباش به چیزای خوب فکر کن دختر جون

فدات بشم 😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اينم شد چهارمين باري كه جنينهامون خيلي ضعيفن بازم راضيم كه حداقل انتقال ندادم و اون دوهفته مرگ رو تك ...

عزیزم از کجا فهمیدین ضعیفن؟ از گریدشون؟ یا رشدشون دادن متوجه شدین؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
فکر کنم بیمارستان گاندی آز بتا همیشه انجام میدن اگر دوست داری و صلاح می بینی بپرس حتما

من تهران نیستم عزیزم😘😘

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
عزیزم برات دعا خوندم انشاءالله به حق زهرا باردار باشی و خوش حالمان کنی آمین🙏🙏🙏

ممنونم از لطفت عزیزدلم.ان شالله انرژی مثبت دعاهات و طلب خیر کردنت برای من به همون اندازه به سمت خودت بازتاب کنه 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

سلام دوستان ی سوال داشتم اگ میشه راهنمایی کنین

من تنبلی تخمدان دارم وبرای بارداری طبیعی دکترم بهم قرص لتروزول بهم داد ک از سوم تاهفتم پریودی شبی دوتا خوردم ودوتا آمپول فوستیمون ک هشتم ونهم پریودی زدم قرار بود دهم پریودی برم سونو ک نرفتم دیگه نخواستم اقدام کنم الان ممکنه برام مشکلی پیش بیاد احساس میکنم زیر دلم درد میکنه 

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾

سلام دوستای گل من چندین بار آی وی اف ناموفق داشتم الان میخوام تخمک اهدایی از ی خانم مطلقه ک ذخیرش خوب باشه بگیرم تو شهر مشهد آیا کسی میدونه باید چ کار کنم تا بتونم کیس مناسب گیر بیارم این آخرین شانسمه خانمای گل اگه میتونین کمکم کنین و همچین شخصی را میشناسین ک بتونه بهم کمک کنه لطفا دریغ نکنین

خدایا منم مثل حضرت زکریا دلم بچه میخواد میشه بهم بدی تا گرمای وجودشو احساس کنم 
سلام دوستان من ديروز انتقال داشتم كه كنسل شد متاسفانه، خدارو هزار مرتبه شكر كه پي جي كرده بودم چون ج ...

الان این پستت رو دیدم

یعنی 14تا جنینتون مشکل داشتن؟ گریدشون چی بود؟

آخه منم 15تا جنین گرید a دارم هشت سلولی، میترسم خوب نباشن😔

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...