2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045621 بازدید | 684476 پست
چشمممم.اینم دخمل ما.ان شاالله قسمت همه منتظرا شه هروقت شیرش میدم به یاد همتونم @مرجا ...

جانم،چه عشقیه این نی نی حنایی،خدا حافظ ونگهدارش باشه...خدا داداش وآبجی ش ر هم بفرسته  

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من یکبار دیگه میخوام شانسم و امتحان کنم برای آی وی اف ولی دیگه نمیخوام برم مرکز ابن سینا ...

میتونم بپرسم چرا نمیری ابن سینا؟من الان موندم که با طرازی بیمارستان آبان برم یا ابن سینا؟

جواب ندادن

خب الان چكار ميكني عزيزم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانم ها سلام.ابن عکس رنگی که تازه گرفتم.طبق این عکس دکتر حیدر گفت باید لاپرا شی.یا لوله هاتو شستشو م ...

سلام عزیزم، نه الزاما ذخیره کم نمیشه 

اگر به تخمدان دست نزنن هیچی نمیشه، آنا جون هم اندو لگنی داشت و عمل کرد ذخیره اش هیچ تغییری نکرد

سلام بچه ها،من چندوقتیه ک توقسمت نوک سینم و اطرافش (هاله) دوتا برآمدگی دراومده،اونی ک تو قسمت نوکه ص ...

عزیزم منم قسمت هاله سینه هام از این بر آمدگی ها بوجود اومده، ولی میدونم اوکی هست

اما چون نمیتونم مال شما رو تصور کنم بد نیست به دکترت نشون بدی 

ولی خیالت کاملا راحت چیزی نیست 

سلام بچه ها💙 یه مسیله ای پیش اومده که خیلی ذهنمو مشغول کرده،اگه میتونید کمکم کنید.من یه دوستی دارم ...

عزیزم سلام

بذار اون هر کاری میخواد بکنه، شما شریک قتل نفس یه بچه پاک و معصوم نشو، بذار خودش هر جور دوست داره کار خطای خودش رو انجام بده

امیدوارم خدا سر عقل بیاره اون بنده خدا رو

خب حالا ي سوال، شما متوجه شدين ك لاپارا كردن چ ربطي ب كيفيت تخمك داره؟؟ منم مثل شما در مرحله تصميم گ ...

محیا جان اگر واقعا تخمدان ها به کوتر نیاز داشته باشن حتما بعدش خیلی شرایط بهتر میشه 

فقط باید با آزمایش تایید بشه هورمون های مردانه بالا رفته