2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها سونو شکمی برا طول سرویکس معتبره?

عزيزم دكتر پيري واسه منو شكمي انجام داد با اينكه دكترم گفت واژينال 

معلومه خيلي واژينال دقيق تره 

ولي دكتر پيري به من گفت برو بيرون يه قوطي نوشابه بخور بعد كه اومد سريع بهم گفت 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

خانم ها سلام.ابن عکس رنگی که تازه گرفتم.طبق این عکس دکتر حیدر گفت باید لاپرا شی.یا لوله هاتو شستشو میدم یا اگه وضعیتشون خراب باشه میبندم چون اگه این کارو نکنیم بعد از میکرو امکان داره مانع لانه گزینی جنین بشن به خاطر ترشح عفونت و این چیزا.

حالا من ذخیرم پایینه خیلی جوری که تیر ماه تو سیکل میکرو بودم با یه عالمه دارو پیش دکتر نصر دو تا فولیکول داشتم که اونم پوچ بود بعد از پانکچر.خیلی نگرانم میترسم نکنه زیاد نیازی نباشه به لاپراسکوپی

حالا سوالم اینه که لاپراسکوپی ذخیررو کم میکنه؟؟؟

بهترین دکتری که میتونه لاپرا کنه تو تهرانو میشناسید؟؟؟دوست دارم نظر یه دکتر خوب دیگه رو بگیرم بعد تصمیم بگیرم

خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید خیلی سردر گمم🙏🙏

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
پیام فرستادم از مامای مطب پرسیدم خارش دست و پا دارم خصوصا شب ها و صورتم پوسته پوسته و خشک شده گفتن ...

عزیزم نگران نباش، تا وقتی لکه نداری اثر شیاف و آمپول یکی هست

دوستمون ماهی کوچولو هم به آمپول حساسیت داشت، فقط شیاف اوتراژستان بهش ساخت، خدا رو شکر خوب بود