2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من ديروز انتقال داشتم كه كنسل شد متاسفانه، خدارو هزار مرتبه شكر كه پي جي كرده بودم چون جنينها يا رشد نكردن يا مشكل كروموزومي داشتن همه ١٤ تا، نمي دونم چرا اينجوري شد 

اينم شد چهارمين باري كه جنينهامون خيلي ضعيفن بازم راضيم كه حداقل انتقال ندادم و اون دوهفته مرگ رو تكرار نكردم. من و همسرم تصميم گرفتيم فعلا با دخترمون زندگي سه نفرمون رو داشته باشيم و تا چند سال بهش ديگه حتي فكر هم نكنيم، تا براي بعد خدا چي برامون بخواد

دوستم شما میدونی دیفرلین و واریوپپتیل دقیقا کاراییشون چی هس؟

عزیزم بستگی به دوزش داره 

گاهی برای خاموش کردن عملکرد رحم و تخمدان استفاده میشه در افراد با آندومتریوز، یا برای سیکل بلند انتقال جنین

گاهی به عنوان آمپول بالغ سازی تخمک ها 36 ساعت قبل پانکچر تجویز میشه، مثلا یکی ذخیره بالا داره و اگر hcg براش تجویز کنن 36 ساعت قبل پانکچر احتمال آب آوردن شکم و بستری بالا میره پس همین دیفرلین یا واریوپپتیل میدن

یه کاربرد دیگه هم برای درمان سرطان پروستات در آقایون هست

دقیقا زینب جون همینه ،باورت میشه من وقتی لاپارا و هیسترو شدم تنها فقد با دکتر خودم ویزیت شدم یعنی قب ...

البته من نمیگم تحقیق بد هست خودم هم کلی تحقیق کردم که یک راه رو انتخاب کردم ولی بعدش دیگه با وسواس دلم مبارزه کردم و اعتماد 

ولی خب به دوستان هم حق میدم گاهی دچار بی اعتمادی بشن، بالاخره درمان های ناباروری سخت و طاقت فرسا است، هر چه قدر هم بدونی احتمال یک سیکل انتقال 30_40 درصد هست باز هم موقع گرفتن جواب منفی دنیا رو سر آدم خراب میشه، یا وقتی ببینی بعد از اون همه زحمت جنین نداری، امیدوارم همه دوستان نتیجه بگیرن، ما هم کنار هم هر چه قدر بلدیم به هم کمک کنیم که بهترین تصمیم ها گرفته بشه و تهش بشه گریه نوزاد و شیردهی😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🤲🤲🤲🤲

فرتیژست هست زینب جون و دستور مامای مطب استفاده به صورت واژینال بود

عزیزم پس با خیال راحت مقعدی بذار، هیچی نمیشه 

به جورایی واژینال مصرف کردن از نظر خودم به صلاح نیست چون هم ریسک عفونت قارچی خیلی بالا میره هم بعدها احتمال لکه بینی هست 

پرلوتون به هیچ عنوان تو هفته های پایین تجویز نباید بشه

گفت ۱۸ تا جنین شده یعنی ۷تاش چرا نشده؟؟؟ و اینکه گفت چون تعیین جنسیت هستی ۵شنبه بیا بهت بگیم استرس گ ...

عزیزم باز تو استرس گرفتی😈😈😈😈

خیلی طبیعیه از 25 تا تخمک همش جنین نشه، در این حد هیچ اشکالی نداره😊😊😊😉😉😉

اگه نخوام صبر کنم که اسپرم اصلاح بشه ، احتمالا اول آذر که پری بشم و تزریقارو شروع کنم ، پانکچرم میشه ...

خب گلم شاید سیکل لانگ انتخاب کنن، یا شاید قبل سیکل کوتاه ال دی به تنهایی بدن اون وقت دیرتر میشه پانکچر