2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045868 بازدید | 684487 پست
آنقدر آدم استرسی هست که نگو و نپرس، خجالت هم میکشه نمیزاره من برم باهاش داخل خودشم مشکل داره نمونه ب ...

به نظر من همراهش برو، شوهر منم پارسال اینجوری بود میگفت زشته یه وقت باهام نیای ولی وقتی نتونست رضایت داد، امسال که دیگه اصلا هیچی نگفت، ولی من قبلشم خیلی باهاش صحبت کردم گفتم اولا که اونجا کسی مارو نمیشناسه بعدشم همه کسانی که میان به هرحال مشکل دارن در واقع هممون مثل همیم دیگه چاره ای نداریم ده دقیقست میادو میره

انشالله که پانکچر خوبی داشته باشی با تخمکای خوب و جنینای خوبتر😘😘😘

برای پانکچرتم نگران نباش خیلی راحتتر از اون چیزیه که فکر میکنی تازه من با اینکه هایپر شدم بعدش خوب بودم فقط یه مقدار دل درد داشتم ولی از فرداش تهوعم شروع شد، اگه هایپر نشی که اصلا اذیت نمیشی

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اتفاقا چند شب پیش سر قضیه ای بحثمون شدش بیشتر این حرفا رو زدم و بهش گفتم که من الان کلی هورمون وارد ...

واای بحث نمونه دادن مردارو نگو که یادم می افته انقد غصه می خورم طفلک همسرمنم روز اول آی یو آی نمی تونست نمونه بده هم خیلیییی خجالت می کشه وقتی می خوایم بریم تو اتاق نمونه هم منه خنگ همون لحظه گریه کردم کلی به استرساش اضافه کردم طوری که رفتم به مسئول آزمایشگاه گفتم همسرم نمی تونه نمونه بده ما می خوایم کنسل کنیم تا اون بنده خدا اومد با همسرم کلی حرف زد گفت برین بیرون یکم قدم بزنین دوباره بیاین انشالله می تونین خلاصه اینارو گفتم که بدونی واقعا نمونه دادن واس آقایون سخته بنده خداها عذاب می کشن واقعا تو اون شرایط حق دارن عصبی میشن یکم غرغرو هم میشن اما عب نداره انشالله فقد چندروزه دیگه تا مامان شدنت مونده آدم سخت بگیره سخت میگذره توهم سعی کن روز مراسم زیاد جلوی چشم نباشی تا مثلا مجبور بشی زیاد وسط باشی انشالله که همه چی عالی برات پیش میره اینا چندوقت دیگه میشه خاطره و کلی بهش با نی نی می خندین😄😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول اینکه استرس نداشته باش ، بااسترس فقط خودتو اذیت میکنی بعدش بشین با آرامش با همسرت صحبت کن یه تص ...

منم بخدا همش سرکار بودم و کارمم سخته واقعا،،  چون کسی از مشکل ما چیزی نمیدونه و همیشه خونه مادرشوهرم کلی کار کردم الان دم مراسم اگه برم و کاری انجام ندم هر بهانه ای که بیارم بازم براش معقول نیست

راستی شمیم جان من تهرانم الان، بعد فردا باید برم فاطمیه، آخه دوشنبه زنگ زدم مطب پیله وری گفت حتما او ...

والا عزیزم نمیدونم بهت پروندتو بهت بدن بدون کارت سبز یانه،ولی یه کارت شناسایی باهات باشه مال خودت یا شوهرت باهات باشه وبگی تهران بودم یکراست اومدم اینجاشاید گیر ندن دیگه،،،تاریخ مراجعه قبلیتو میدونی؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
منم بخدا همش سرکار بودم و کارمم سخته واقعا،،  چون کسی از مشکل ما چیزی نمیدونه و همیشه خونه مادر ...

عزیزم بهترین راه اینه بگی دور از جون خوردی زمین پات پبچ خورده بری از لوازم پزشکی آتل بخری ببندی...تازه بگو با ضرب افتادم کمرم هم گرفته.این همه زحمت کشیدی الکی به باد نره.البته نمبدونم ای یو ای کردی یا میکرو واینکه روز چندم مهمونیه؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
والا عزیزم نمیدونم بهت پروندتو بهت بدن بدون کارت سبز یانه،ولی یه کارت شناسایی باهات باشه مال خودت یا ...

من که کارت سبزو معمولا بهشون نمیدم یعنی ازم نخواستن کلا فقط یه پانکچرمو روز خراشمو نوشتن مال پارسال شایدم چون از مطب میرم اینجوریه

آخرین بار روز پانکچرم بود رفتم اونجا یادمه تاریخش

اگه کارمو راه ننداختن میرم دکتر پیله وریو گیر میارم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آنقدر آدم استرسی هست که نگو و نپرس، خجالت هم میکشه نمیزاره من برم باهاش داخل خودشم مشکل داره نمونه ب ...

عزیزم چرا انقد خودتو عذاب میدی؟ به خدا ایمان داشته باش. انقد فکر و خیال نکن. تشکیل شدن جنین با کیفیت هیچ ربطی به این نداره یه روز زودتر یا یه روز دیرتر انزال داشته باشی. به هر حال اونا بهترین اسپرم هارو انتخاب میکنن. نگران هیچی نباش و از صمیم قلب مطمئن باش خدا کمکت کرده. به هیچی فکر نکن. یه مرحلس دیگه میگذره اینم به خوشی. در خصوص شوهرت هم اونم قطعا الان ‌‌اضطراب داره. ماهم همش من آرومش میکردم میگفتم من وقتی مطمئنم خدا کمکم میکنه استرس واسه چی داشته باشم.اوقات خودت رو تلخ نکن اصلا. ان شاء الله بهترین نتیجه رو میگیری و میخندی به این روزا

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
واای بحث نمونه دادن مردارو نگو که یادم می افته انقد غصه می خورم طفلک همسرمنم روز اول آی یو آی نمی تو ...

ممنونم عزیزم ان شالله که همه این سختی ها برای هممون بزودی فقط خاطره شیرین باشه،،  ول ولی من اصلا مردارو درک نمیکنم و بهشون هم حق نمیدم چون پس ما زنها چطور این همه آمپول و هورمونو و هزارتا چیز دیگه  تحمل میکنیم مثل درد عکس رنگی، لاپرا، درد زایمان،،،  درد آمپولها،  چاقی،،  و......  حالا فقط برای اونا یه نمونه ست بخدا انصاف نیست 

من خودم کلی بخاطر داروها اضافه وزن پیدا کردم کلی درد کشیدم ولی فقط سکوت کردم بخدا فقط اینجاست که درددل میکنم پیش بقیه همش لبخند میزنم و به روی خودم نمیارم

عزیزم بهترین راه اینه بگی دور از جون خوردی زمین پات پبچ خورده بری از لوازم پزشکی آتل بخری ببندی...تا ...

عزیزم من ای یو آی منفیه و فردا برای میکرو باید پانکچر بشم و شبش هم مراسم برادرشوهرم هست و از امروز مادرشوهرم مهمون داره،،،  به خودم باشه که اصلا کار نمیکنم ولی همسرم باهام همکاری نمیکنه میگه پاشو تا بهشون برنخوره!!!!  ولی من همه سعیمو میکنم که بهم فشار نیاد حالا به قیمت ناراحتی هرکسی هم بخواد بشه

من که کارت سبزو معمولا بهشون نمیدم یعنی ازم نخواستن کلا فقط یه پانکچرمو روز خراشمو نوشتن مال پارسال ...

برو انشالله که کارت راه میوفته،،بگو میخاستم برم نهاوندوبرگردم دیر میشده وامروزم حتما باید میومدم 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ممنونم عزیزم ان شالله که همه این سختی ها برای هممون بزودی فقط خاطره شیرین باشه،،  ول ولی من اصل ...

آخ آخ چقد تومنی 😁منم درک نمی کنم الکی گفتم که تو یکم آروم بشی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂والا انگار می خوان آپولو هوا کنن یه نمونه بدن اون وقت نمونه اش خود بدبختِ من عکس رنگی لاپارا هیسترو کوتر تخمدان دوبار آی یو آی کلییییی داروهای هورمونی...والا یبارم صدام در نیومده اما چیکار کنیم دیگه مجبوریم سکوت کنیم تا کارا پیش بره 

۳۸ هفته کامل یعنی ۳۸ هفته و۶ روز یا همون ۳۸ هفته یعنی ۳۷ هفته رو که کامل پر کردی تا وارد ۳۸ شدی ؟

۳۸ هفته و یک روز عزیزم🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
منم بخدا همش سرکار بودم و کارمم سخته واقعا،،  چون کسی از مشکل ما چیزی نمیدونه و همیشه خونه مادر ...

ای بابا همیشه شعبون یه بار هم رمضون

کافی فقط یه بهانه بیاری دیگه مهم نیست چه برداشتی میکنن

تازه به این فکر کن که میخوای واسش نوه بیاری چه رسالتی ازین مهمتر😉