2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
قربونت تیارا جان. حق داری به خدا،مخصوصا با این همه داروی هورمونی دیگه حال و اعصاب برا آدم نمیمونه، آ ...

ممنونم عزیزم ان شالله خبر مادرشدن شما و باقی دوستان هم بزودی بشنویم و دیگه صحبتمون درمورد خرید سیسمونی باشه،،،  والا میگم ای کاش مردا هم باردار میشدن تا حال ما رو هم بفهمن،،،  درسته همه مردا مثل همن ولی خب تپ این موارد مردهایی که مشکل از خودشون نیست بدترن البته اکثرشون

ممنون گلم که جواب دادی،انشاالله هرچه زودتر جواب بگیری و نی نی نارتو بگیری بغل🌹🌹🌹🌹🌹

قربونت عزیزم،توکل به خدا

انشاالله سبز شدن دامن همه ی منتظرا❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که نمیشناختم فقط تعریفشو شنیده بودم والا من مشکلم بسته بودن لوله هام بود که نتونستن بازشون کنن، ...

عزیزم شما تو عکس رنگی معلوم شد لوله هات بستست؟؟؟من تو عکس ماده حاجب از لولم رد شد ولی دکترم میگه لوله هات انتهاش هیدرو هه.خیلی میترسم لولمو ببنده

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
ببین در مورد جنین ضعیف راستش چیزی بهم نگفت چون الان دارم کلی تقویتی میخورم خودم و همسرم.انیدوارم این ...

مرسي، انشالله خوبه حتما خوبه غير از اين نيست خدا بالا سرمونم خودمونو داره، به من گفت پلي كيستيك شديد اخه من ذخيره ٣ واقعا پلي كيستيك با دخيره سه نديدم گفت آز ذخيره مهم نيس گفت برا همون جنين كيفيت نداشته بايد كوتر كنم وگرنه هرچي ميكرو كني همينه،، خيلي گير كردم تو دوراهي

...
سلام خانمها لطفا راهنماییم کنید، من پنجشنبه نه صبح وقت پانکچر دارم ولی تا اون ساعت از آخرین اقواممون ...

اول اینکه استرس نداشته باش ، بااسترس فقط خودتو اذیت میکنی

بعدش بشین با آرامش با همسرت صحبت کن یه تصمیمی بگیر..به نظرم یه تایم کوتاه برین سربزنین اما دست به سیاه و سفید نزن.بازهم خودت بهتر میدونی اگه سختته اصلا نرو

من روزایی که آمپول میزدم بیرون میرفتم .مهمونز میرفتم.خریدامو خودم انجام میدادم.تازه تو محل کارم حتی میزهم جابه جا کردم😑.روزی ک پانکچر کردم و تایه روز بعدش فامیلای شوهرم خونمون بودن مهمون داری هم کردم😥

نمیگم شماهم کار سنگین کن اما میگم نگران نباش و هرجور که فکر میکنی راحتتری همونو انجام بده

راجع به اسپرم هم همین چندروز پیش یکی از دوستامون شش روز از اخرین انزال گذشته بود اما نتجیه خوب بود و کلی جنین با کیفیت داشت

وای خدا نکشتت دختر.چقد عصبانی.با لحن عصبانی خوندم کلی خندیدم. حق داری واقعا آدم میگه باید اینجوری جو ...

😂😂😂والا اعصاب نمیزارن که واس آدم آخه منم قبلا که تو یه ساختمون بودم با مادرشوهرم دقیقا تو این شرایط قرار گرفتم یاد خودم افتادم 

مرسي، انشالله خوبه حتما خوبه غير از اين نيست خدا بالا سرمونم خودمونو داره، به من گفت پلي كيستيك شديد ...

کاملا درکت میکنم.منم خیلی تردید دارم.تو عکس اینقدر اوضاع لولم بد نیست.حتی بازه کامل.فقط انتهاش گفت هیدرو هه.گفت تو عکس کانل معلوم نیست شاید لاپرا کنم ببینم خیلی خرابه اوضاش ببندمش.این حرفش نگرانم کرده

دکتر خوبی دیگه نمیدونم پیش کی برم واسه مشورت

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام عزیزم ممنون توخوبی؟؟  یعنی اصلا خونریزی نداشتی؟وبهت گفت پریودی حساب میشه؟؟والا اینقد میتر ...

راستی شمیم جان من تهرانم الان، بعد فردا باید برم فاطمیه، آخه دوشنبه زنگ زدم مطب پیله وری گفت حتما اول تا سوم پریودت باید بیای برای انتقال که تا شنبه دیر میشه دیگه

حالا هیچی ام همراهم نیست شماره پروندمم نمیدونم فردا برم گیر نمیدن؟ چون نمیتونم برم خونه بعد برم همدان

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم نگران نباش دو روزم خیلی خوبه، بدترین چیز فقط استرسه برای شوهرت قبلا اینجا هم توضیح دادم ...

آنقدر آدم استرسی هست که نگو و نپرس، خجالت هم میکشه نمیزاره من برم باهاش داخل خودشم مشکل داره نمونه بده.   میدونم تمام حرفاش بهانه ست میخواد بگه اگه نمونه ش مشکل داشت بخاطر اینه که ۷۲ ساعت کمتر شده، خودشم از استرس قاطی کرده مدام با حرفاش رو اعصاب منه،  ببخشید ببخشید بهش میگم آدم واسه قبری که مرده توش نیست گریه نمیکنه تو بیا نمونه بده ببینیم چی میشه توکل بخدا،،  از دیروز استرس پانکچر شدن خودمو داشتم از امروز خودمو پل کردم همش اعصابم بابت نمونه همسرم و قضیه مراسم برادرش خرد شده،،  بلاخره آدم توکل میکنه نه اینکه همش انرژی منفی بده جامون عوض شده من اینهمه هورمون زدم اپن باید به من قوت قلب بده من دارم به اون دلداری میدم

عزیزم شما تو عکس رنگی معلوم شد لوله هات بستست؟؟؟من تو عکس ماده حاجب از لولم رد شد ولی دکترم میگه لول ...

تو عکس رنگی گفتن فقط یکیش بستست ولی وقتی عمل کردم گفتن دوتاش بستست ولی نه تو عکس نه شرح عملم اسمی از هیدرو نیاوردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راستی اگرم خواستی برقصی بندری و کردی و ... اینا نرقصی   .یه قر ریز با ناز کفایت میکنه. واسه ح ...

ممنونم عزیزم ان شالله عروسی بچه های شما،،  والا من همون رقص معمولی هم بلد نیستم ولی فامیلاشون همه نوع رقص میکنن و به زور هم آدمو میکشونن وسط،،،  حالا من تو مجردیم اصلا نمیرقصیدم الان گرفتار اینا شدم

نه میدونم.چی مبگی همونکه عین پوست اضافه هست انگار ضایعاته..برا من دور سینم هس .یکی دوتا هم نزدبک.زیر ...

ممنونم عزیزم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
وای خدا نکشتت دختر.چقد عصبانی.با لحن عصبانی خوندم کلی خندیدم. حق داری واقعا آدم میگه باید اینجوری جو ...

منم خوندم خیلی حال کردم ولی واقعا عملا که میگم دعوا بدتر میشه فکر میکنه من ناز میکنم براش چون من کلا آدمی هستم که دردامو میریزم تو خودم