2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046069 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم ممنونم آن شالله شما هم به حاجات دلتون برسید، ممنون از متن های پر انرژیتون،،،  من حتم ...

قربونت تیارا جان. حق داری به خدا،مخصوصا با این همه داروی هورمونی دیگه حال و اعصاب برا آدم نمیمونه، آخه هیچی از جون و سلامتیت مهم تر نیست که. اکثر آقایون همین مدلی هستن حرص نخور عزیزم، ایشالا که همین سری مامان میشی و خانواده همسرت میفهمن که دلیل این دوری نوه اشون بوده. نه نگران کیفیت اسپرم نباش اصلا.بعدم تا اونجا کارا رو انجام بدن خودش هم چند ساعت اضافه میکنه به این ۵۵ ساعت. به امید خدا تبریک مامان شدنت رو بگیم به زودی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اونایی ک غدد شیری هستن مثل رگ میمونن رو که نمیگی؟قشنگ مثل پوست اضافه هست؟ امکانش هست بگی دیگه کجاها ...

نه میدونم.چی مبگی همونکه عین پوست اضافه هست انگار ضایعاته..برا من دور سینم هس .یکی دوتا هم نزدبک.زیر بغل و.گردنم.دراومده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نفسی جان کی به سلامتی زایمانت؟ و طبیعی یا سزارین؟🌷🌷🌷

عزیزم من ب امید خدا 26سزارین.میشم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام خانمها لطفا راهنماییم کنید، من پنجشنبه نه صبح وقت پانکچر دارم ولی تا اون ساعت از آخرین اقواممون ...

سلام عزیزم

نگران نباش دو روزم خیلی خوبه، بدترین چیز فقط استرسه برای شوهرت

قبلا اینجا هم توضیح دادم پارسال روز پانکچر شوهرم خیلی استرس داشت برای نمونه دادن، منم همراهش نرفتم داخل اتاق نمونه گیری و نتونست دوباره خودم رفتم کمکش کردم ولی استرس کار خودشو کرد، چون من 23تا تخمک داشتم 5تا جنین شد اما امسال از اول خودم باهاش رفتم نذاشتم استرس بگیره که خداروشکر از 27تا تخمک 15تا جنین تشکیل شد، اگه مشکل از تخمک من بود امسالم باید جنینامون کم میشد، من همشو از استرس میدونم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم ممنونم آن شالله شما هم به حاجات دلتون برسید، ممنون از متن های پر انرژیتون،،،  من حتم ...

راستی اگرم خواستی برقصی بندری و کردی و ... اینا نرقصی   .یه قر ریز با ناز کفایت میکنه. واسه حال دل خودتم خوبه عزیزم.ایشالا تو عروسی بچه هات برقصی

سلام عزیزم ممنون توخوبی؟؟  یعنی اصلا خونریزی نداشتی؟وبهت گفت پریودی حساب میشه؟؟والا اینقد میتر ...

قربونت

نه خونریزی نبود ببخشید مثل لخته های سیاه رنگ بود که اونم بیشتر موقع شستشو میومد وگرنه روی پد خیلی کم، ولی سونوم کرد گفت دیواره ی رحمت ریزش کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم بیشتر استراحت برای قبل انتقال هستش ، برو و دستت را ببند بگو درد می‌کنه یا کمرت گرفته چون الان باید اعصابت راحت باشه و اصولاً مردا اگه به حرفشون گوش نکنی میرن روی مخت ، بازم هر جور صلاح میدونی رفتار کن 

بر یوسف گمگشته زهرا صلوات
کارش خوبه راضی بودی از عملت؟؟؟

من که نمیشناختم فقط تعریفشو شنیده بودم

والا من مشکلم بسته بودن لوله هام بود که نتونستن بازشون کنن، البته قبلش همین دکتری که الان دارم باهاش آی وی اف میکنم بهم گفت لوله هات جالب نیستن معلومم نیست با عملم درست بشن که همینطورم شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم به همسرت بگو من این همه به بدن خودم آسیب نمیزنم که یموقع خدایی نکرده خونواده ی تو ناراحت نش من ...

وای خدا نکشتت دختر.چقد عصبانی.با لحن عصبانی خوندم کلی خندیدم. حق داری واقعا آدم میگه باید اینجوری جواب بده اما بدیش اینه که دلخوری پیش میاد بین زن و شوهر بعد اعصاب خود آدم بیشتر داغون میشه

عزیزم به همسرت بگو من این همه به بدن خودم آسیب نمیزنم که یموقع خدایی نکرده خونواده ی تو ناراحت نش من ...

اتفاقا چند شب پیش سر قضیه ای بحثمون شدش بیشتر این حرفا رو زدم و بهش گفتم که من الان کلی هورمون وارد بدنم شده بجای اینکه هوای منو داشته باشی بیشتر رو اعصاب منی بعد چند ساعت از رفتارش فهمیدم که پشیمون شده پلی دوباره الان بخاطر مراسم برادرشوهر رو اعصاب منه بدجوری،،  چون میدونم و میشناسمش که خودشم بابت فردا استرس داره مخصوصا قسمت نمونه دادن و همش میگه مال ما کمتر از ۷۲ ساعته و کلا با نمونه دادن مشکل داره و البته خجالت هم میکشه و میگه تو هم نیا تو اتاق نمونه گیری و از بابتی هم بابت خانوادش تحت فشاره چون اونا هم واقعا فکر میکنن که چرا ما دم مراسم این همه داریم ازشون دوری میکنیم و نمیریم خونشون تا مثل بقیه بچه هاشون پیششون باشیم و همش بهش زنگ میزنن که بیاید دیگه و این باعث شده همسرم عصبی بشه و دیوار کوتاه تر از من پیدا نکنه.،  ولی من الان واقعا فقط خودم برای خودم اولویت دارم کلی جون کندم تا به اینجا برسم باقیشون همه بچه دارن منو درک نمیکنن

مرسي ك گفتي، خب يعني دكتر معتقده جنين ضعيف هم ميتونه لانه گزيني كنه؟؟ اخه منم يه همچين چيزي از دكتر ...

ببین در مورد جنین ضعیف راستش چیزی بهم نگفت چون الان دارم کلی تقویتی میخورم خودم و همسرم.انیدوارم این دفعه جنینام خوب باشه‌.البته بار اول میکرو سه تا جنینام خوب بودن یکیش ضعیف بود

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
من که نمیشناختم فقط تعریفشو شنیده بودم والا من مشکلم بسته بودن لوله هام بود که نتونستن بازشون کنن، ...

ممنون گلم که جواب دادی،انشاالله هرچه زودتر جواب بگیری و نی نی نارتو بگیری بغل🌹🌹🌹🌹🌹