2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
سلام دوستان ی سوال داشتم اگ میشه راهنمایی کنین من تنبلی تخمدان دارم وبرای بارداری طبیعی دکترم بهم ق ...

سلام عزیزم، حتما باید سونو بشی، چون داروهای تحریک تخمدان که میدن فولیکولا بزرگ میشن بعد سونو میکنن که اگه سایزشون مناسب باشه آمپول آزادسازی بدن اگه این آمپولو نزنی فولیکولا تبدیل به کیست میشن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم، حتما باید سونو بشی، چون داروهای تحریک تخمدان که میدن فولیکولا بزرگ میشن بعد سونو میکنن ک ...

ممنون عزیزم الان تا شنبه دیگه دکترم نیس یعنی فقط ممکنه کیست بشه خطر دیگه ای نداره؟

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صدف جون.منم همینطوری شدم. رو هاله سینم انگار گوشت اضافی خیلی ریز دراومده چنتا دونه قهوه ای رنگه.حالا ...

اونایی ک غدد شیری هستن مثل رگ میمونن رو که نمیگی؟قشنگ مثل پوست اضافه هست؟ امکانش هست بگی دیگه کجاها دراومده براشما؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

سلام ،بچها من امروز موقع پریودیم بوده از سه روز پیش همش لکه بینی سیاه دارم وهنوزم پریود نشدم ایا این لکها جز پریودی حساب میشه؟؟؟اخه هیچوقت تواین همه سال یاد ندارم اینجوری شده باشم،،،لکه بینی در حد یک روز بوده ولی الان چهاروزه ،،،اخه میخاستم برم واسه کارای انتقال با وجود لکه بینی نمیشه برم،،چکار کنم؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ممنون عزیزم الان تا شنبه دیگه دکترم نیس یعنی فقط ممکنه کیست بشه خطر دیگه ای نداره؟

قربونت، پس همون شنبه برو که چک کنه اگه خدایی نکرده کیست داشتی بهت دارو بده که برطرف بشه

خطر دیگه ای نداره نگران نباش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام ،بچها من امروز موقع پریودیم بوده از سه روز پیش همش لکه بینی سیاه دارم وهنوزم پریود نشدم ایا این ...

سلام، خوبی؟

من سریه قبل اینجوری بودم حالت لکه بینی تیره بود رفتم پیش پیله وری سونو کرد گفت پریوده دیگه دیواره ی رحمت ریزش کرده

منم پریود شدم میخوام برم برای انتقال

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام بچه ها💙 یه مسیله ای پیش اومده که خیلی ذهنمو مشغول کرده،اگه میتونید کمکم کنید.من یه دوستی دارم ...

کار ایشون گناهه اونم گناه بزرگ و اشتباه ،اسم اینکار کمک کردن نیس مشارکت تو یه گناهه،اگر ایشون به کمک شما به هدفش نرسه درسته یجور دیگه به هدفش ممکنه برسه اما شما دیگه تو جرمش شریک نیستی،نکن اینکارو که بعدا پشیمونی همش همراهت باشه و وجدانت آروم نگیره

درعوض بازم  میتونی باهاش صحبت کنی که اینکارو نکنه آخه خدا دستور موجود شدن اون طفل رو داده چطور دلش میاد ازبینش ببره و به خدا بگه من از تو بهترمیفهمم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
مرجان جون شما آخرین بار کی رفتی مطبش  از وقتی  دستگاه کارتخوان گذا‌شته ویزیتشو هفتاد کرده ...

۹۰میگیره حالا که  میخواد مالیات بده کرده ۷۰.خیلی زشته خیلی من که هیچ وقت به همچین دکتری نمیتونم اعتماد کنم انگار فقط به فکر جیب خودشون هستن.

نه گلم شخصی نیست

زینب جان از زین و نفسی خبر داری؟🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نه عزیزم مشکل من چیز دیگست.من لوله هام هیدروست.اون کیفیت تخمکم واسه ذخیره پایینمه. دکتر گفت با لاپر ...

مرسي ك گفتي، خب يعني دكتر معتقده جنين ضعيف هم ميتونه لانه گزيني كنه؟؟ اخه منم يه همچين چيزي از دكتر شنيدم گفت به هرحال جنين هرچند ضعيف باز ميتونسته لانه گزيني كنه بايد لاپارا هيسترو بشي ببينم چرا نتونسته

...
وای خدا از دست این مهمونی های بی موقع. ببین اگه ازت ناراحت بشن خیلی بهتره تا خدای نکرده آسیب ببینی. ...

سلام عزیزم ممنونم آن شالله شما هم به حاجات دلتون برسید، ممنون از متن های پر انرژیتون،،،  من حتما سعی میکنم رعایت کنم ای کاش پانکچرم برای چهارشنبه بود،،،  مشکل من اینه که همسرم باهام همکاری نمیکنه همش میگه زشته و از این حرفا،،،  مثلا بهم میگه اگه بلندت کردن برقصی حتما بلندشی ها زشته همه فکر میکنن تپ خودتو گرفتی!!!!  امروز هم مادرشوهرم تماس گرفته که مهمونا از شهرستان اومدن پاشید بیاید اینجا، با همسرم از قبل هماهنگ کرده بودم که چی بگه ولی انقدر مصنوعی و بی حال به مادرش گفت نمیتونم بیایم چون تیارا فردا باید بره سرکار که اون اصلا باورش نشد و گفته باشه بیاید بعد شام برید همسرمم بهم میگه بریم بعد شام برمیگردیم، میگم مگه میشه من برم اونجا و سی چهل نفر مادرت مهمون داره و کمک نکنم یا برم اونجا و بتونم یه غذای سبک بخورم و ناشتا بمونم خلاصه گفتم من تکون نمیخورم،،  حالا همسرم میگه فردا بلافاصله بعد پانکچر میریم اونجا تا به دل نگیرن!!!!  واقعا دارم سعی میکنم به حرفاش فکر نکنم و بیشتر از این عصبی نشم، من ۵۲ تا آمپول هورمونی زدم و کلی بابت مرخصی گرفتن خودمو به در زدم اون وقت همسرم نگران ناراحتی خانوادشه درضمن بین عروساشون فقط منم که شاغلم و از صبح تا شب دارم جون میکنم،،، ببخشید چقدر درددل کردم کلی دلم پر نمیدونم نگران پانکچرم باشم یا به اعصابم مسلط بشم،، 

یه سوالی ببخشید ما دوشنبه آخر شب اقدام داشتیم حالا پانکچر من که نه صبح پنجشنبه هست تخلیه اسپرم میشه حدود ۵۵ ساعت ولی تو برگه توضیحات زده حداقل ۷۲ ساعت نباید نزدیکی داشته باشید بنظرتون الان کیفیت اسپرم خیلی کمه؟؟؟

صدف جون.منم همینطوری شدم. رو هاله سینم انگار گوشت اضافی خیلی ریز دراومده چنتا دونه قهوه ای رنگه.حالا ...

نفسی جان کی به سلامتی زایمانت؟ و طبیعی یا سزارین؟🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

سلام خانمها لطفا راهنماییم کنید، من پنجشنبه نه صبح وقت پانکچر دارم ولی تا اون ساعت از آخرین اقواممون حدود ۵۵ ساعت نهایتا میگذره ولی تو برگه توضیحات زده حداقل ۷۲ ساعت نباید نزدیکی داشته باشید یعنی الان کیفیت اسپرم خیلی پایینه؟؟؟  امیدی هست؟؟؟ 

متاسفانه این برگه توضیحات رو تازه سه شنبه موقع تجویز آمپول اچ سی جی بهم دادن و ما شب قبل اقدام داشتیم من فکر میکردم تا قبل تزریق آمپول اقدام بلا مانع است ولی الان تو برگه توضیحات تاکید فراوان رو حداقل ۷۲ ساعت نوشته،،  همسرم کلا ناامیده میگه اشتباه کردیم جنین درست نمیشه و کلا اعصاب منو خرد کرده واقعا اینجوریه؟؟؟

سلام عزیزم ممنونم آن شالله شما هم به حاجات دلتون برسید، ممنون از متن های پر انرژیتون،،،  من حتم ...

عزیزم به همسرت بگو من این همه به بدن خودم آسیب نمیزنم که یموقع خدایی نکرده خونواده ی تو ناراحت نش من نیاز به استراحت دارم هم جسمی هم روحی حالا می خوان ناراحت بشن برام مهم نیس چون خودم اولویت خودم هستم نه هیچکس دیگه ای بگو من اگه دارم این همه سختی تحمل می کنم بدون بخاطر جفتمونه پس توهم باید حداقل کمترین همکاری رو باهام داشته باشی به اندازه ی کافی این پروسه ی درمان خودش سخت هست خواهشن تو سخترش نکن،با این مردا گاهی باید مثل خودشون رفتار کرد تا بفهمن چه مزه ای داره امر و نهی ... (ببخشید اعصابم خورد شد فقد خواستم بگم من اگه بودم حتما همین رفتارو داشتم 🤐)والا تو این وضعیت حالا بخوام نگران ناراحت شدن خونواده ی آقا هم باشم 😶

سلام، خوبی؟ من سریه قبل اینجوری بودم حالت لکه بینی تیره بود رفتم پیش پیله وری سونو کرد گفت پریوده د ...

سلام عزیزم ممنون توخوبی؟؟

یعنی اصلا خونریزی نداشتی؟وبهت گفت پریودی حساب میشه؟؟والا اینقد میترسم میگم نکنه خدایی نکرده یايسگی زودرس بگیرم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏