2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
اينم شد چهارمين باري كه جنينهامون خيلي ضعيفن بازم راضيم كه حداقل انتقال ندادم و اون دوهفته مرگ رو تك ...

عه، مشكل كروموزومي از كجا اومده بود اخه؟ ميدونين برام مهمه ك ميپرسم اخه جنيناي مام ضعيف درميان دكتر گفت پي جي ديد كنيم من قبول نكردم، فك ميكردم برا مشكل كروموزومي بايد سابقه باشه

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پريا فك كنم شمام مثل من در مورد كيفيت جنين يا تخمك مورد داشتين؟ نه؟ كدوم دكتر بهتون لاپارا پيشنهاد د ...

بله عزیزم.من دکتر زهرا حیدر

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
دکتر نصر به ضخامت خیلی اعتقاد نداره مثلاً ضخامت من ۱۴٫۸ و ضخامت یکی از دوستان ۷٫۵ بود تو یه روز انتق ...

😁😁😁😁😁😂😂😂 یعنی عاشقشم به هیچی اعتقاد نداره، نه ایمنی نه انعقادی نه ضخامت

بعد گویا آمار مثبتش هم بالاست

اينم شد چهارمين باري كه جنينهامون خيلي ضعيفن بازم راضيم كه حداقل انتقال ندادم و اون دوهفته مرگ رو تك ...

عزیزم بازم خدارو شکرکن دخترگلت هست تا زندگیتون از سوت و کوری دربیاد صلاح خدابوده بازم

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
بله عزیزم.من دکتر زهرا حیدر

خب حالا ي سوال، شما متوجه شدين ك لاپارا كردن چ ربطي ب كيفيت تخمك داره؟؟ منم مثل شما در مرحله تصميم گيري هستم خُل شدم ب خدا از فشار، منم مث شما فعلا ميترسم برم لاپارا ولي خب بالاخره ك چي بايد يك تصميمي بگيريم ديگه يا لاپارا يا ب جاش ي چيزي بالاخره،،، ب شمام گفت ب تخمدانهاتون دست ميزنه و ممكنه كوتر كنه؟ من بيشتر از اينش ميترسم اخه ذخير م معموليه كمي هم كمه يعني اصلا در حد كوتر نيس، ازش پرسيدم ايا اين لاپارا هيسترو باعث بهبود كيفيت تخمك ميشه گفت بله پس واسه چي داريم انجامش ميديم، حالا من نميدونم ايا اون قسمت كوترش باعث ميشه يا خود لاپارا حتي بدون كوتر، براي همين از شما ميپرسم ايا ب شما هم گفته ك با لاپارا كيفيت تخمك بهتر ميشه؟

...
بله هم انوکساپارین هم آسپرین رو قطع کردم خونریزیم ۵ روزه بند اومد ولی لکه بینی باز دارم😑😑

دکتر به من گفت انوکسا اصلا قطع نکن ولی هر دفعه میرم دستشویی لک دارم خیلی میترسم خطرناک نیست؟

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات