2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045691 بازدید | 684478 پست
کرمانشاه قبلش چرا تقریبا به فاصله ی دو سال آز ذخیره دادم بار اول 6 بود بار دوم 5، ولی بعد از عمل نه ...

الهی شکر عزیزم.والا هی چند جا نوشتن امکان داره تخندان آسیب ببینه و ذخیره پایین بیاد...کاش بی سواد بودم هیچی نمیفهمیدم هر چی دکتر میگفت گوش میکردم به خدا راحت تر بودم.هر چی اطلاعاتم رفته بالا استرسام بیشتر شده.

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا   عزیزم من دو سه روزه واژنم تیر میکشه زنگ زدم مرکز میگه برو سونو 😫این به نظرت طبی ...

منم انگاری بچه تو واژنم میزنه انگاری خیلی پایینه طبیعیه؟

کسی اینجوری بوده؟💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
الهی شکر عزیزم.والا هی چند جا نوشتن امکان داره تخندان آسیب ببینه و ذخیره پایین بیاد...کاش بی سواد بو ...

قربونت

بعید میدونم من فقط شنیدم کوتر یه مقدار ذخیره رو ممکنه کم کنه که اونم برای کسانی هستش که تنبلی شدید دارن، ولی ماهایی که مشکلمون لوله های رحمیه کاری با تخمدان ندارن فقط بررسیش میکنن که مشکلی نداشته باشه منظورم اینه دستکاریش نمیکنن دیگه

شما آز دادی؟ ذخیرت چنده مگه؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
قربونت بعید میدونم من فقط شنیدم کوتر یه مقدار ذخیره رو ممکنه کم کنه که اونم برای کسانی هستش که تنبل ...

عزیزم ذخیرم یک و بیست و سه ولی دکتر نصر که سونو کرد گفت آزمایش خطا داره زیره یکه

بعدم که رفتم تو سیکل میکرو دو تا تخمک پوچ داشتم که نصر گفت اگه ذخیرت یک بود حداقل شش تا تخمک خوب میدادی واسه همین میترسم

البته دکتر حیدر گفت اول میکرو میکنیم جنینا رو فریز میکنیم بعد لاپرا.الان ترسم از اینه جنینا هم انتقال بدم منفی بشه.بعد دیگه تخمدانم اصلا جواب نده

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم ذخیرم یک و بیست و سه ولی دکتر نصر که سونو کرد گفت آزمایش خطا داره زیره یکه بعدم که رفتم تو سی ...

توکلت به خدا باشه عزیزم، پس اول پانکچر بشی بهتره جنینات که فریز شدن خیالت راحت شد قبل از انتقال لاپارا کن چون واقعا حیفه خدایی نکرده بخاطر مشکل لوله هات جنینات لانه گزینی نکنن،از یه طرف هزینه هایی که برای میکرو میکنی از طرف دیگه عوارض داروها، باید تا جایی که میشه قبل از انتقال مشکلایی که احتمال منفی شدنو بالا میبرن برطرف کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم کرمانشاه زیره نطر کدوم دکتر هستی؟؟

من کرمانشاه نیستم عزیزم به دلایلی عمل لاپارا رو اومدم اونجا، دکتر پرنیان جمشیدی عملم کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم عزیزم،  بخدا موندم این مراسمو چکار کنم، هر بهانه ای بیارم مطمئنم که به برادرشوهر و جاریم ...

وای خدا از دست این مهمونی های بی موقع. ببین اگه ازت ناراحت بشن خیلی بهتره تا خدای نکرده آسیب ببینی. میتونی هم یه آتل دست از داروخانه بخری بگی زمین خوردی دستت آسیب دیده.حرف زینبی بابا رو گوش کن.دولا راست ممنوع،کار سنگین هم ممنوع. بعدم اثر داروی بیهوشی تو بدنت هست،یه کم شاید گیج و خواب آلود باشی.یه بهانه پیدا کن که حتی اگرم رفتی کار انجام ندی اصلا. راستی منم میترسیدم وسط پانکچر به هوش بیام.یعنی عاشق اعتمادمونم به این متخصصین بیهوشی. بذار خیالت رو راحت کنم انقد بیهوشی میچسبه اصلا یه حالیه. وسطشم به هوش نمیای تازه رفتی خونه هم هی خوابت میبره. برات یه پانکچر عالی و بی نقص با تخمک های سالم آرزو میکنم عزیزم. و البته جنین های سالم و سرحال

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستای عزیزم.من یه سوال دارم از خاکستری جون که البته چون خودش نمیاد سایت دوستانی که جواب رو مید ...

سلام عزیزدلم خوبی؟من اتفاقی سوالتو دیدم.این روزا انقد درگیر نی نی هستیم زیاد نمیتونم بیام پیشتون❤

ان شاالله قسمت همه شه

عزیزم من تقریبا همون ۳۵ هفته بودم که رفتم شیراز.حدود ۸-۹ ساعت راه که بینش هر یه ساعت پیاده‌میشدم.البته نصف مسیرو که رفتم یکی دو شب یه‌جایی موندیم بعد دوباره ادامشو رفتیم.زمینی فکرکنم از همش مطمئنتره گلم.اگه مسیرش خوبه حتما با ماشین شخصی برو و بینش هم استراحت کن هر یه ساعت پیاده شو راه برو.مایعات زیاد بخور توی مسیر.ان شاالله که به سلامتی بری.منم تا قبل رفتن برام یه دغدغه ی بزرگ بود این رفت و امد.ولی خب به خیر گذشت خداروشکر.بازم از دکترت بپرس ببین نظرش چیه ولی بعید میدونم توی ماه ۹ اجازه ی پرواز بدن

ان شاالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بله عزیزم منم. همبنجور بودم از روز 9درد پریودی گرفتم و هرچی میرفتم.جلو شدیدترمیشد ومثبت شدم..

وای خداروشکر ،استرسم کمتر شد

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
عزیزم کجا لاپرا کردی؟؟؟'من اصلا ترسو نیستم ولی نمیدونم چرا انقدر وحشت کردم امروز وقتی دکتر گفت باید ...

پريا فك كنم شمام مثل من در مورد كيفيت جنين يا تخمك مورد داشتين؟ نه؟ كدوم دكتر بهتون لاپارا پيشنهاد داده؟ به منم دكتر پورمطرود پيشنهاد لاپارا داد

...