2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045821 بازدید | 684484 پست
نه گلم کلی دکتر هست تو جنین شناسی ولی خانم کریمیان اغلب واسه پاسخگویی میاد گلم تو خود مایع اسپرم ت ...

زينب جان داروتون فقط افلوكساسين بود؟؟ اين دكتر ب من گفت بايد سفترياكسون بستري بشه تزريق كنن

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم 12.5 که خیلی هم خوب بوده و اوکی ولی 6.7 خیلی شانس آورده چون تو مقالات هم ننوشته با ضخامت زیر ...

زينب جان با اين ضخامت دوقلو دختر و بسلامتي زايمان هم كرد البته انتقال اولش منفي شده بود.  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خب پس مثل هميم  دكترم گفت چون دوقلويي حساس تر بايد زود زود بياي ببينمت  توكل به خدا انشا ...

راستی شما رو دکتر خود شکم و قلب و ..... رو چک میکنه؟

مثلا اینجا ماما چک میکنه بعد میفرسته داخل.

اما سر پسرم که مشهد بودم ، دکتره ۳ تا ۳ تا میاورد داخل همه خودش چک میکرد. دست میذاشت رو شکم و از سایز و شکل شکم کلی چیز میگفت.

مثلا وزن و رشدش خوبه ، جاش خوبه و ...

قلبم با کمک ماما خودش میشنید.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
منم اونجام. ولی واقعا بارداری اول با دوم کلی فرق داره. من سر پسرم ۱ سال از شهر محل زندگیم ، نرفتم ...

ميدوني مرجان جون آخه سري اول طبيعي باردار شدي اين سري ميكرو به خاطر همين خيلي استرسا روت هست 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آنومالی خیلی طول میکشه مخصوصا اپه بچت مثل پسر من کلی ناز کنه و تکون نخوره من از ساعت ۱۱ساعت ۳ ۵رفتم ...

عزيزم تو آنومالي آب كيسه ها اگه كم و زياد باشه رو هم ميگن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
والله گفت به احتمال ۶۰ درصد پسمل هست👶👶👶

مبارك باشه عزيز دلم انشاالله سالم بغلش كني 🥰🥰

همین دیگه خواهر به جای اینکه لذت ببری، خودتو اذیت کردی  اشکال نداره، ولی ما هنوزم کلی امیدواری ...

تو که عشق منی مرسی قربونت برم انشالله با دعاهای شما مامانای گل گلی خدا ما منتظرارم می بینه😍😄