2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045858 بازدید | 684486 پست

سلام بچه ها💙

یه مسیله ای پیش اومده که خیلی ذهنمو مشغول کرده،اگه میتونید کمکم کنید.من یه دوستی دارم که خیلی با هم صمیمی هستیم ،حدود ۱۴ ساله با هم دوستیم،این دوستم یه دختر یک سالو نیمه داره و چند روزه فهمیده حامله هست و می‌خواد بچشو سقط کنه،بسیار مصمم هست ،من هر چی باهاش حرف زدم فایده نداشت و هر روز و دقیق بهم زنگ میکنه و میگه میخوام این کارو بکنم.به خدا میگم آخه حکمتت چیه یکی مثل اونو و یکی مثل من در حسرت....

حالا من یه دوستی دارم که دکتر داروساز هست و داروخانه داره،دوستم میگه ازش برام  میتونی قرص بگیری ،این دوستم هم میگه میتونم برات بگم بیارن چون غیرقانونیه نمیتونم تو داروخانه نگه دارم و اگه بخوای برات میارم و بیا زود ببر،خودم استرس دارم ،دوستم میگه اگه تو هم برام نگیری من به یه روش دیگه این کارو می‌کنم ،پس الکی عذاب وجدان نگیر چون به تو مربوط نمیشه و تو فقط داری کمکم میکنی،به نظرتون کمکش کنم؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها💙 یه مسیله ای پیش اومده که خیلی ذهنمو مشغول کرده،اگه میتونید کمکم کنید.من یه دوستی دارم ...

میدونی عزیزم واسطه شدن وقتایی خوبه که کار خیری در میون باشه ولی اینکار...یجوریه، راستش من بودم اینکارو نمیکردم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خانما دکتر قرص منیزیوم تو بارداری به شما داده من پام گرفته بود بهم دا. نمیدونم بخورم با نه الان ذگش ...

منم ی مدت پام.بدجور میگرفت دکتربهم داد..البته هرروز نخوردما..چندتا خوردم دیگه خوب شدم نخوردم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بچه ها ،آدرس این تاپیک رو یکی از مامانای منتظر نی نی سایت بهم داد،،،من روز دهم انتقال جنین هستم ...

بله عزیزم منم. همبنجور بودم از روز 9درد پریودی گرفتم و هرچی میرفتم.جلو شدیدترمیشد ومثبت شدم..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستای عزیزم.من یه سوال دارم از خاکستری جون که البته چون خودش نمیاد سایت دوستانی که جواب رو مید ...

فک کنم 35هفته بود ک رفت و زمینی رفت باماشین شخصی

ممنونم عزیزم،  بخدا موندم این مراسمو چکار کنم، هر بهانه ای بیارم مطمئنم که به برادرشوهر و جاریم ...

عزیزم نمیتونی بری بیمارستان برات اتل گچی بگیرن؟؟بگی بارداری نمیخوای عکس  رادیولوژی بگیری ک ب بچه اشعه نرسه بگی دورازجونت پات پیچ خورده ومیخوای اتل ببندی؟،خدایی جشن جاریت همینجوری بگی نرفتی اختلاف پیش میاد،لااقل همسرت بره بگه خانمم نمیتونسته بیاداینجوری شده،بعداتلوراحت میشه واکردهروقت میخوان بیان خونتون ببند

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
درسته عزیزم همیشه لوله مسدود رو میبندن اگر هم که  انسداد کم باشه باز میکنند ولی ربطی به ذخیره ت ...

ممنونم عزیزم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم نظر منو بخوای میگم حتما لاپارا کن البته به قول خودت بعداز مشورت با یه متخصص دیگه، چون لوله ی ه ...

عزیزم کجا لاپرا کردی؟؟؟'من اصلا ترسو نیستم ولی نمیدونم چرا انقدر وحشت کردم امروز وقتی دکتر گفت باید لاپرا شی.

شما ذخیره تخمدانتون رو چک کردید قبل و بعد از لاپرا

من خیلی شنیدم امکان داره به تخمدان آسیب بزنه.

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام بچه ها💙 یه مسیله ای پیش اومده که خیلی ذهنمو مشغول کرده،اگه میتونید کمکم کنید.من یه دوستی دارم ...

نه کمکش نکن، فکر کنم حتما یه روز عذاب وجدان میگیری، خودش پیشگیری مطمئن نکرده خودشم باید عواقبشو قبول کنه ربطی به دوستی نداره، خودتون بعدا پشیمون میشید شما باعث نشید

عزیزم کجا لاپرا کردی؟؟؟'من اصلا ترسو نیستم ولی نمیدونم چرا انقدر وحشت کردم امروز وقتی دکتر گفت باید ...

کرمانشاه

قبلش چرا تقریبا به فاصله ی دو سال آز ذخیره دادم بار اول 6 بود بار دوم 5، ولی بعد از عمل نه،  یکسال بعدشم پانکچر شدم 23تا تخمک داشتم امسالم 27تا

من برای لوله هام لاپارا شدم با تخمدانم کاری نداشتن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...