2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
الان که کسی نیست فردا برم اکیه؟

والا منم خیلی باد کردم نافرم هر کی میدید میگفت چاق شدی چقدر حدود ۵ کیلو دو روزه ام رفت رو وزنم ولی تحمل کردم سر ده روز خوب میشه عزیزم اگه دردت غیر قابل تحمل بود تهوع شدیدداشتی برو من وزن و ورم به دکترم گفتم گفت طبیعی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انجیر و گلابی واقعا عالیه الان هم پیدا میشه بگیر روزی ۷ تا ۸ دونه انجیر و دو سه تا گلابی بخور عزیزم& ...

بخدا می خودم شوهرم تو به ظرف در بسته آلو انجیر خیس کرده بزور میده می خورم ابشم می خورم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
والا منم خیلی باد کردم نافرم هر کی میدید میگفت چاق شدی چقدر حدود ۵ کیلو دو روزه ام رفت رو وزنم ولی ت ...

منم ۴کیلو اضافه کردم خم راه میرم ولی تهوع ای ندارم می تونمم درد شو تحمل کنم

منم شکمم تا یه هفته کار نکرد مردم ینی شما شر‌ع کن انجیر رو اینا بخور برگه زرد الو روغن زیتون 

می خورم بخداا پس طبیعیه من آمپول پروژسترون می زنم ۳تا دیگه دارم تموم بشه چند روز بعدش پری میشم؟

می خورم بخداا پس طبیعیه من آمپول پروژسترون می زنم ۳تا دیگه دارم تموم بشه چند روز بعدش پری میشم؟

ببین من دوفاستون خوردم زود تر از موعد هم پریود شدم ۴ ۵ روز ،تا ده روز ورم رو داری ولی بعد اوکی میشه من یبوست خیلی اذیت کرد که خودم دو سه شیاف بیراکودیل گذاشتم حل شد به من فکر کنم همون جا یه سرم مخصوص زدن 

ااا نمک نخورم 

عزيزم آخه خود نمك آب بدنت رو ميكشه نخور آب زياد بخور

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

پیام فرستادم از مامای مطب پرسیدم خارش دست و پا دارم خصوصا شب ها و صورتم پوسته پوسته و خشک شده

گفتن امپول پروژسترون رو قطع کن و به جاش روزی دوتا شیافشو استفاده کن

میگم ضرر نداره اگر قطع کنم؟اثرشون یکی هست؟نظر شما چیه؟

روزی یه شیاف و یه امپول هست ،منتها گفتن قطع کنم و فقط دوتا شیاف

پیام فرستادم از مامای مطب پرسیدم خارش دست و پا دارم خصوصا شب ها و صورتم پوسته پوسته و خشک شده گفتن ...

عزيزم شما به پروژسترون حساسيت داري زيادتر از اين بزني صورتت لك لك قرمز ميشه چون من يه خانومي رو ديدم تو مركز اينجوري شد آمپولو قطع كن ماماهم گفته شياف بزار 

فرقي هم نداره زينب جون شياف داشته فقط 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره منم انگار حاملم سفت شده بزور روزی ۳تا سفیده می خورم خیلی بده

هرچی بیشتر بخوری بهتره من اوق میزدم و میخوردم واسه من تو خونه رفع شد کلا علایمم هایپر بود ولی خب گذشت تو خونه سعی کن کارت به بیمارستان و بستری  نکشه قاشق قاشق کششک بخور

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
عزيزم شما به پروژسترون حساسيت داري زيادتر از اين بزني صورتت لك لك قرمز ميشه چون من يه خانومي رو ديدم ...

لیانا جون ممنونم عزیزم تا امروز ۸ تا زدم ،۵ تا قبل انتقال و سه تا بعد از انتقال ، گفتم تا ۱۴ انتقال بزنم بلکه تاثیر بهتری داشته باشه

اخه شیاف سریع اب میشه و بیرون میاد حالا نمیدونم با اپلیکاتور استفاده کنم اثرش بهتره؟