2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر دستگاه فشار خون دارید که حتما فشار بگیر، اگر نرمال بود و سر درد عجیب نبود مهم نیست، منم تو هفته ...

ممنون عزيزم دستگاه فشار خون دارم پس هروز ميگيرم 💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان شبتون بخیر بیمار دکتر طرازیم باید میکرو کنم چه چیزایی قبل انتقال بخورم که درصد مثبت شدن ...

سلام عزیزم، طبعتون رو می دونی؟ 

کلا مصرف زیاد مایعات، پیاده روی، مصرف میوه و سبزی خیلی خیلی کمک میکنه

سلام عزیزم، طبعتون رو می دونی؟  کلا مصرف زیاد مایعات، پیاده روی، مصرف میوه و سبزی خیلی خیلی کم ...

عزیزم من طبع سرده چیا بخورم قبل انتقال هایپرم شدم

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
عزیزم من طبع سرده چیا بخورم قبل انتقال هایپرم شدم

عزیزم کلا هر چی میخوری گرم باشه بعد از یه مدت اوکی میشی 

اما میوه های گرم، آناناس، موز، انبه، آووکادو(برای رحم عالیه و سرشار از اسیدهای چرب مفید) 

گوشت گوسفندی

پرندگان بلدرچين، اردک، کبک، و حتی تخم اونها عالیه، مرغ محلی 

روغن حیوانی گوسفندی، روغن کنجد روغن زیتون، پنیر هم سعی کن گوسفندی باشه 

به جای سالاد کاهو و خیار تبوله درست کن با جعفری و سبزی بیشتر بخور تا سالاد، اگر هم خواستی شبها نباشه 

ماهی جنوب تا قبل از بارداری عالیه مصرف کنی چون ماهي های جنوب سردیشون کمتره، اون هم شب نباشه 

میگو هم عالیه، کلسترول درسته داره ولی میزان‌ش برای جلوگیری از یائسگی زود رس و تخمک با کیفیت خوبه(کلا حذف کلسترول اشتباه بزرگ هست و باعث یائسگی زود رس میشه) 

جوانه گندم و بلغور گندم هم عالیه 

برنج قهوه ایی هم کمک کننده است 

عسل حتی نوع تغذیه ایی از شکر خیلی بهتره پس به جای شکر مصرف کن

گاهی هم این وسط سردی مصرف شد مهم نیست

گلم عرق بهارنارنج و گلاب هم گرم هستن هم آرامبخش و هم مقوی قلب و مغز 

تو چای هل بریز یا عرقش رو، چون چای سرده

فلفل سیاه هم به میزان متعادل تو غذاها داشته باش 

سیر و پودر سیر هم همین طور

آجیل ها و قوتو کرمان هم بگیر عالیه

عزیزم خودم تمام این ها رو انجام میدادم و اصلا شده بود سبک زندگیم، فقط چون همسرم یه مقدار طبعش گرم بود برای اون مثلا قاطی شربتش عرق شاهتره هم میریختم یا کمی کاسنی، یا سالاد شیرازی بهش میدادم

کلا مصرف میوه و آبمیوه هم خیلی زیاد داشتیم خصوصا آب انار و آب پرتقال 

انجیر و زیتون هم عالی هست

مصرف نخود و ارده هم بالا ببر عالیه

خرما رو هم اگر نوع پیارم گیر بیاری بهتره 

تا حداقل یک ساعت بعد از غذا آب و میوه نخور 

تو پریود، حمام رفتی از کمر به بالا رو بشور، چون واقعا نمیشه اصلا حموم نرفت، یا ببخشید دستشویی رفتی فقط وقتی مدفوع بود با آب ولرم خودتو بشور، اگر اصلا نشوری یه جور دیگه عفونت میگیری 

تو زمستون سعی کن همیشه تو خونه جوراب بپوشی چون پاها که گرم باشه، رحم هم گرم میشه

گلم با مصرف اینا تقریبا میتونم بگم خیلی کم پیش میاد پالتو بپوشی، کلا بدنت گرم میشه 

آره واقعا. بعضی وقتا یادم میره اصلا. شما آمپول پروژسترون هم میزنین؟ راستش من سر بارداری اولم هماتو ...

من ساعت میزارم برا داروهام از بس فکر زیادِ ادم یادش میره 

بله هفته ۲۵۰ فمولایف 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم