2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
سلام عزیزانم. من امروز 18روز از آمپول  پی دی برگی که زدم گذشته و روز 13انتقال هستم، دوتا بلاست ...

اره عزیزم مبارکه فردا برو تیتر بتا بده ایشالا با یه تیتر بتا تپل میای اینجا میگی 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم دقیق نمیدونم واسه ضخامت، احتمال خطا هست در حد 1 میلی متر ولی برای فولیکول ها احتمالا باز ...

زينب جان دو تا از بيماراي دكتر نصرو كه باهاشون در ارتباطم براي يك با ضخامت 6.7 انتقال داد  براي اون يكي با ضخامت 12.5 و هر دو هم باردار شدند در حاليكه اكثر پزشكا خيلي تاكيد دارند روي اندازه ضخامت و خيلي وقتا سيكل رو كنسل ميكنند بخاطر ضخامت

چطوري ميشه؟ اگه اونقدر اندازه ضخامت مهمه چرا دكتر نصر با اختلاف 6 ميليمتر انتقال داده و هر دو هم باردار شدند دومي دوستمه و كامل در جريان درمانش بودم جالب اينكه استراديول رو حتي از يكماه قبل از انتقال شروع كرده بود براش!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آره عزیزم مطب میرم.من هنوز پانکچر هم نکردم ولی چون دوست دارم کارهام با برنامه ریزی باشه از حالا برای ...

خوب احتمال هایپر شدن نیست .؟

منظورم اینه مطمئنی میفته اینور سال انتقالت؟

ولی خوب در نظر بگیر به هر دلیلی ممکنه بهتر باشه دو هفته رو مرخصی باشین

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بگم از این کشک سفتا هست بگیره دوس دارم

مامان ماهک جان به من یه برگه دادن برا رژیم هایپری.گفتن آب میوه طبیعی .روزی ۸ تا سفیده تخم مرغ که من تقسیم میکردم تو کل روز .هر جوری بود میخوردم.دوغ کم نمک.پروتئین آب زیاد و روزی هم که رفتم گفتن انتقتلت کنسله بخاطر هایپری گفتن پیاده روی هم حتما داشته باشم.یکی از دوستان میگفت نوشیدنی انرژی زا هم خوبه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزيزم من به خونريزي كامل افتادم با گريه رفتم  دكتر و سونو كرد هماتوم بزرگ بود بعد شروع شد ...

برای شما از چه هفته ای شروع شد و تا چه هفته ای لک تموم شد هماتوم کامل از بین رفت ببخشید خیلی سوال کردم خیلی نگرانم برام دعا کن

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
سلام‌عزیزم، پنجشنبه، ولی هر روز نا امید‌تر از دیروزم، نمی دونم‌چرا این طوری شدم، از خدا برام‌آرامش و ...

این حرفا چیه عزیزم خدا خیلی مهربون تر از این حرفاست اصلا به خودت اجازه نده فکرای منفی بیاد سراغت مطمئن باش مامانی من که دلم برات روشنه منتظرم پنجشنبه بیام خبر خوبتو ببینم😍😍

خدا جونم شکرت...
مامان ماهک جان به من یه برگه دادن برا رژیم هایپری.گفتن آب میوه طبیعی .روزی ۸ تا سفیده تخم مرغ که من ...

اره این تخم مرغ سختمه برم الان ۲تا بزارم‌ابپز بشه 

اگه نخوام صبر کنم که اسپرم اصلاح بشه ، احتمالا اول آذر که پری بشم و تزریقارو شروع کنم ، پانکچرم میشه ...

چرا صبر نکنی صبر کن که خیالتون راحت باشه بعد برو تو سیکل

گفت ۱۸ تا جنین شده یعنی ۷تاش چرا نشده؟؟؟ و اینکه گفت چون تعیین جنسیت هستی ۵شنبه بیا بهت بگیم استرس گ ...

مبارکه.....اصلا نگران اونایی که جنین نشده نباش حتما کیفیت نداشته.اگرهم جنین میشد که به دردت نمیخورد. 18 تا عااالیه...ایشالا که همش گل پسر بشه برات. من سری قبل که توی آبان pgd کردم گفتن تا روز انتقال جنسیت ها رو نمیتونیم بت بگیم .وقتی از فریز درمیان برای انتقال ، جنسیت مشخص میشه.