2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046030 بازدید | 684497 پست
ممنونم عزیزم حتما ز میزنم ، دکترم نصر هستن و داروخانه کوچه دوم داروخانه پایین مطبشون هست از همونجا ه ...

خيلي سخت گير مياد عزيزم 

زينب جون ميگفت يه داروخانه تو بني هاشم هم داشته حالا بپرس ببين كجا بوده 

من دكترم تاكيد كرد خارجي بگير

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آره هنوز. من یک آیتم آزم، اونم نه اونایی ک طرازی نوشت ، اونایی ک خودم دادم دکترم نوشت ، ایراد داشت. ...

حالا به دكترت بگو شايد ديگه لازم نباشه واي به شكم تو اين شرايط خيلي بد من همش دعا ميكردم دكتر قطعش كنه 

آسپرين رو هم قطع كرد همون موقع كه فهميد هماتوم دارم و به خونريزي افتادم 

خدارو شكر الانم نميخورم هر دفعه هم ميرم ميپرسم ميگه لازم نداري 

مرجان جون شما چند وقت يك بار ميري دكتر ويزيت بشي ؟ دكترم دوهفته يك بار منو ميبينه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا به دكترت بگو شايد ديگه لازم نباشه واي به شكم تو اين شرايط خيلي بد من همش دعا ميكردم دكتر قطعش ك ...

من یک ماه یکبار.

یعنی توی کارت ویزیتم اینجوری نوبت میدن.

ولی خوب من چون دو تا دکتر دارم ، در عمل دو هفته یکبار یا ۳ هفته یکبار میشه.

مثلا هفته پیش اینجا رفتم دکتر.

حالا ۳ش بعدی وقت طرازی دارم تهران.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

سلام دوستای عزیزم.من یه سوال دارم از خاکستری جون که البته چون خودش نمیاد سایت دوستانی که جواب رو میدونن ممنون میشم بگن.میدونین خاکستری هفته چندم بود که واسه زایمان رفت شیراز؟ و آیا زمینی یا هوایی رفت؟چون منم واسه زایمان باید برم یه شهر دیگه اما خیلی نگرانم کی برم و چجوری برم.ممنون میشم راهنمایی کنید 

سلام بچها دیروز رفتم سونو گفت همه چی اوکیه قلب جنین میزد و گفت۶هفته و ۶روزشه

حالا سوالم اینه

من الان رفتم دسشویی ترشخات غلیییظ داشتم(البته کشدارواینا نبود)مث مثلا کرم .رنگشم زرد بگید برا چی اینجوریه طبیعیه بد من شیافمم از پشت استفاده میکنم

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
عزیزم بنظر من بزاری اسپرم اصلاح شه خیلی بهتره.. شاید هایپر نشدی و فرش انتقال دادی.. اصلا فریز هم ا ...

قربونت مرجان جون. آخر سال رو برای این گفتم نکنه مثلا دکتر یا کادر مهم بیمارستان برن مسافرت وگرنه من اگه انتقال بدم اولویت اول خودمم و عمرا به خودم سختی کارهای آخر سال رو بدم.

ما خودمون شرکت داریم و سرکار رفتنم دست خودمه.اما ابن سینا برای همه تا دو هفته رو استعلاجی بخوان مینو ...

آره عزیزم مطب میرم.من هنوز پانکچر هم نکردم ولی چون دوست دارم کارهام با برنامه ریزی باشه از حالا برای انتقال ازش پرسیدم اینو بهم گفت.

والا نوشته تیتر ولی تا حالا گزارش تیتر این جوری ندیدم بعدم دختر گل روز 23 سیکل آز دادی😈😈😈😈

آره نمی دونم با خودم چی فک کردم رفتم اما در کل که دیگه امیدی ندارم بااین عدد😣😥😢

چی بود سوالت عزیزم

سلام عزیزانم. من امروز 18روز از آمپول  پی دی برگی که زدم گذشته و روز 13انتقال هستم، دوتا بلاست انتقال دادم. پس‌فردا نوبت آز دارم ولی طاقت نیاوردم و بی بی چک زدم الان مثبت شد. میکرو قبلیم روز 14و 15و16بعد از آمپول که روز 11انتقالم میشد بی بی مثبت شد ولی بعد منفی. الان نمیدونم به این استناد کنم یا نه

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست)