2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب🤗🤗تهوع نداشتی یا سردرد ؟ من یه دوره قبلا استفاده کرده بودم مدام تهوع داشتم به خاطر همین خارج ...

نه نداشتم 

تورک آنای عزیز و زینبی جون هم تو صفحات توضیح دادن که زیاد فرقی نمیکنه 

عزيزم شياف رو گفتن داروخانه قانون تو ونك بايد داشته باشه قبلش زنگ بزن داروخانه هاي اطراف بيمارستان ...

ممنونم عزیزم حتما ز میزنم ، دکترم نصر هستن و داروخانه کوچه دوم داروخانه پایین مطبشون هست از همونجا هم گرفته بودم ، امروز ز زدم نداشتن به داروخانه فتح هم ز زدم نداشتن متاسفانه 

راستی دوستان جدید که تازه به این  صفحه اضافه شدن

خانم  تورک آنا  استارتر  محترم و عزیز این پیج تو تلگرام،  یک کانال درمورد میکرو دارن که خیلی عالی همه چی رو  که اینجا زحمت کشیدن و تو ده صفحه اول آوردن، کامل تر و جامع تر اونجا توضیح دادند ، حتما جوین بشید و استفاده کنید  واقعا عالیه ، سرچ کنین microinjection  میاد حالا من از صفحه عکس میگیرم و براتون میذارم  

ضمن تشکر فراوان از زحمات دلسوزانه و بی دریغ تورک آنای عزیز و مهربون  💕💕💕💕

@تورک_آنا    ‍ ‍ ‍ 

عزیزم همون نصف قرص شروع کن، بعد از بارداری هم دوباره آزمایش ها رو تکرار کن

سلام عزیزم، امروز روز ۱۳ بودش که دوباره رفتم سونو، با اینکه دو روز پیش رفته بودم سونو و فولیکول ۱۶ نیم و ۱۵ داشتم و بهم دو روز اچ ام جی و سینال اف داده بودن در کمال تعجب امروز سایز فولیکول ها به ۱۷ رسیده بود!!!  بازم یه اچ ام جی و سینال دادن و بازم گفتن که سه شنبه برم برای سونو بنظرتون چرا بعد این همه آمپول و بعد دو روز سایز فولیکول ها بزرگ نشدن؟؟؟  یعنی ممکنه چون به سایز ۱۸ به بالا نرسیدن سیکلو کنسل کنن؟؟؟؟  خودشونم تعجب کرده بودن دکتر مدام دنبال فولیکول بزرگتر میگشت ولی پیدا نمیکرد منم استرس داشتم دوست نداشتم بپرسم که کنسل میشه یا نه آخه دل من به میکرو کردن خوشه 

درضمن یه چیز تعجب انگیز من مطمئنم که شنبه یعنی دو روز پیش وقتی سونو انجام میدادم دکتر به کارشناس گفت ضخامتم هشت نیمه ولی دوشنبه گفت ضخامت هفت نیم!!!  کلا نمیدونم من گیج شدم از بابت همه چی 

من  چندساله دکترهای مختلف میرم و تخمک گذاریم مشکلی نداشته بدون دارو و در حالت معمول روز ۱۲ پری همیشه سونو میشدم فولیکول بین ۱۸ تا ۲۰ داشتم برای آی یو آی هم با ده تا لتروزول و سه تا اچ ام جی روز ۱۰ پری فولیکول ۲۰ و ۱۶ داشتم میدونم سيكل میکرو فرق داره ولی اخه با این همه تزریق سینال و بوسرلین و اچ ام جی تو روز ۱۳ پری چقدر اندازه های فولیکول ها کوچیکن و اینکه چقدر تغییر اندازشون کمه با اینکه به طور معمول باید حدود روزی ۲ بزرگتر بشن؟؟؟  

سلام عزیزم،تازه متوجه شدم بتات  اومده پایین😞 نمیتونم دلداریت بدم چون میدونم تو دلت چخبره،نمازو ...

عزیزم ممنونم 

حتما حتما جز خدا کیو داریم مگه 

باید با قران نماز خودمو تسکین بدم 

❤❤

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم اگر میتونی پیش مادرت بمون به بهانه تجدید روحیه ، اگر نه هیچکس بهتر از خودتون نمیدونه چطور انجا ...

شرایط اونجا موندن ندارم به دلایلی 

درسته عزیزم حتما حتما یه فکر جدی باید بکنم ❤❤

ممنونم

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم کدوم مرکز میری؟ pgd رو کجا انجام دادی؟ چند روز بعد از پانکچر نتیجه pgd میاد ؟ 

عزيزم من تهران نيستم، بعد از پانكچر كه هايپر شدم البته در هر صورت اين مركز فرش انتقال نميده و فريز مي كنه، جنين هارو فريز مي كنن و زماني كه بخواين انتقال بدين پي جي دي مي كنن

شرایط اونجا موندن ندارم به دلایلی  درسته عزیزم حتما حتما یه فکر جدی باید بکنم ❤❤ ممنونم

عزیزم استراحت اونقدر هم مهم نیست فقط روز اول رو بهتره  استراحت کنی

خیلی از دوستان بدون استراحت مثبت شدن مثل زینبی جون  که از فردای روز انتقال رفته سر کار و الان هم یک نی نی ناز بارداره پس فکر خودت رو مشغول  نکن  توکل کن به خدا  ، هر چی صلاحمون بدونه برامون مقدر میکنه 😘😘😘