2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045691 بازدید | 684478 پست

سلام من برا بار دوم ميخوام انتقال حنين بدم خواستم ببينم بايد قبلش حتما هيستروسكوپى بشم اخه هنوز دكتر نرفتم از يكى از دوستانم كه پرسيدم گفت بايد انجام بدى واقعا اين طوريه؟؟؟

سلام من برا بار دوم ميخوام انتقال حنين بدم خواستم ببينم بايد قبلش حتما هيستروسكوپى بشم اخه هنوز دكتر ...

نه عزیزم بایدی نیست.بستگی داره دکترت چی تشخیص بده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان 

جواب ازمایش اومد 

همچنان بتا اومده پایین 

تمام شد همه چی 

عمر خوشحالی و خنده من دوروز بود 

حتی نشد لذت ببرم ازش 

نشد درست حسابی کیف کنم با حال خوشم 

تمام شد 

دوباره حسرت برگشت 

دوبرابر قبل برگشت 

جوری که احساس خفگی میکنم از این حجم از درد 

نمیتونم درک کنم مصلحت خدارو 

تاحالا تو عمرم اینهمه قلبم هزار تکه نشده بود 

چشمام میسوزه و تماما خون جمع شده 

فقط بخاطر مادرم و همسرم دارم تحمل میکنم مجبورم خودمو کنترل کنم 

توی این دوران سخت پدر همسرم با تمام قصی القلب بودن به من گفت تو باعث کشتن بچمون بودی با این گریه هات 

ذره ایی درک ندارن که این حجم از درد اگه گریه نکنم عقل از دست میدم 

فاصله مبارک باشه دوستان و اقوام بهم با فاصله خدا صبرتون بده فقط یک روز بود 

خدایا دردی که دادی با صبری که دادی یکی نیست 

😔😔💔💔💔😭😭

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم انشاالله که مثبتی شما فرش انتقال دادید یا فریز؟

فریز 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
سلام دوستان  جواب ازمایش اومد  همچنان بتا اومده پایین  تمام شد همه چی  عمر خ ...

قلبم درد گرفت خودمو جات گذاشتم دیدم هیچ جمله ای نمیتونم بگم فقط سکوت ، تو ذهنم جانمازمو یه جای دنج پهن کردم یه جایی که هیچ کس نبینه هیچ کس نباشه سجده کردم و گفتم من از خودت گله دارم من دیگه بهت ایمان ندارم دردامو گفتم ..همه اینا یهو از سرم گذشت 

سلام دوستان  جواب ازمایش اومد  همچنان بتا اومده پایین  تمام شد همه چی  عمر خ ...

عزیز دلم واقعا برات ناراحت شدم 😔😔😔 

ما هممون تو این راه خسته و درمونده شدیم چاره ای نیست😐😐 

ان شاءالله سری بعد مامان شی عزیزم💕💕💕

مواظب خودت باش ❤❤❤

هرچی فکر میکنم نمیدونم چی میتونم بهت بگم عزیزم که ارومت کنه فقط خدا خودش بهت آرامش بده و این دردها رو درمان کنه، خدا حسرت مادر شدنو تو دل هیچکس نزاره

قلبم درد گرفت خودمو جات گذاشتم دیدم هیچ جمله ای نمیتونم بگم فقط سکوت ، تو ذهنم جانمازمو یه جای  ...

ببخش اگه ناراحتت  کردم 

این جمع تقریبا اکثرا درد مشترک داریم 

و با پوست گوشت همدیگه رو درک میکنیم 

راهی جز اینحا برای یک درددل نداشتم 💔💔

عزیز دلم واقعا برات ناراحت شدم 😔😔😔  ما هممون تو این راه خسته و درمونده شدیم چاره ای نیست😐� ...

♥️♥️♥️ممنونم عزیزم 

خدا انشاءالله نگاه ویژه ایی ب هممون بکنه 💔💔

ببخش اگه ناراحتت  کردم  این جمع تقریبا اکثرا درد مشترک داریم  و با پوست گوشت همدیگه ...

الهی ❤️❤️❤️ خدا صبرت بده دختر ، کار خوبی کردی نوشتی هممون درک میکنیم از صمیم قلبم متاسفم عزیزم 

هرچی فکر میکنم نمیدونم چی میتونم بهت بگم عزیزم که ارومت کنه فقط خدا خودش بهت آرامش بده و این دردها ر ...

ممنونم عزیزم 

هرچند ب شدت ناامید شدم 

ولی بازم دنبال کورسوی امید میگردم و دوباره راه ادامه میدم 

بازم توکل به خدا💔💔

الهی ❤️❤️❤️ خدا صبرت بده دختر ، کار خوبی کردی نوشتی هممون درک میکنیم از صمیم قلبم متاسفم عزیزم 

♥️♥️♥️ممنونم عزیزم 

انشاءالله خدا ارامش بده به هممون 

من امروز زنگ زدم بهمن گفتن که جنین مناسب فریز نبوده ؟ من تو دوبار انتقال ۴ تا جنین برام انتقال دادند ...

عزیزم شما چند سالته؟بار چندمه انتقال میدی و هر بار چند تا جنین انتقال دادن برات؟

آخه میخوام بدونم تعداد جنینی که توو هر بار انتقال میدن به سن و یا دفعه چندم بودن ربط داره؟؟؟؟