2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها شوهرم سونو کرد واریکوسل داره با دکتر تلفنی صحبت کردم گفت باید عمل بشه تو یه روز واریکوسل و بیوپسی از بیضه رو با هم انجام میدیم. نگرانم براش شما همچین تجربه ای دارید؟ من با دل خوش گفتم مگه نباید روز پانکچر من بیوپسی بردارید گفت نه شما صبر کن اول ببینیم اسپرم داره؟ خورد تو ذوقم. میخوام راضیش کنم به برادرشوهر یا پدرشوهرم بگم ولی بعیده موفق شم. میترسم نیاز به همراه مرد باشه. خدایا دلم گرفته یه دنیا. خیلی سخت و پر استرسه. پنج شنبه میره احتمالا وقت عمل هم بذارن براش 

بچه ها شوهرم سونو کرد واریکوسل داره با دکتر تلفنی صحبت کردم گفت باید عمل بشه تو یه روز واریکوسل و بی ...

سلام عزیزم اصلا نگران نباش این عمل رو همسرم انجام داد خودمون دوتا رفتیم ، عمل راحتیه در واقع جزء سرپایی حساب میشه و شب نگه نمیدارن یک بیهوشی مختصر بعدش هم که مرخص میکنن ، خیلی روتینه 

بچه ها شوهرم سونو کرد واریکوسل داره با دکتر تلفنی صحبت کردم گفت باید عمل بشه تو یه روز واریکوسل و بی ...

عزیزم برای چی بگید بنده خدا استرسم بگیره

انقدر راحته عملشون عین آاااب خوردن

خودت براش کلییی پشتوانه هستی 🌹

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
واسه من بعد هماتوم ديگه نگفت انوكسا بزن كلا قطعش كرده

لیانا جان ، شما دلیلی که بهت آنوکسا دادن چی بوده؟ 

توی آزهای ایمنی انعقادیت موردی بود یا محکم کاری دادن؟

آسپرینم داشتی؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
مراقبت های بعد عمل چطوریه؟ بستری نمیشه شب؟همراه‌نمیخواد؟هزینش چطوریاس؟  

فقط باید رعایت کنند چیزای سنگین بلند نکنند ، آجیل و مغزیجات بخورند و ناحیه رو خنک نگه دارن ، هزینه هم  متغیره بستگی به مرکزش داره ، یکم فقط بعدش درد دارند که اونم طبیعیه

بستری رو هم نداره و شب نگه نمیدارن کلا تا ظهر یا بعد از ظهر بسته به مرکزی که میری مرخص میکنن و معمولا خانما خودشون پیش همسرشونن مگه به خانواده هاشون اطلاع داده باشن 😁 

مراقبت های بعد عمل چطوریه؟ بستری نمیشه شب؟همراه‌نمیخواد؟هزینش چطوریاس؟ 

اصلا همراه نمیخواد خیلی سادس اگه عکس رنگی با بیهوشی رفته باشی عین اونه پامیشه میاد خونه تمااام

هزینه هاشم بستگی به جایی که میری داره

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
رويا جون شما جفتت پايين نبود ؟

نه عزیزم من جفتم پایین نبود

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
الان که کسی نیست فردا برم اکیه؟

دوغ و کشک و سفیده تخم مرغ بخور روزی ۷ الی ۸ تا منم مشکوک به هایپر بودم خورد به تعطیلات و دکترم تو ختم بود بهش دسترسی نداشتم خیلی حالم بد بود ولی گذشت کارم به بستری نکشید دیگه خدا رو شکر شکم من مثل زنای حامله باد کرده بود مثل سنگم بود تا اولین پریودی یکم اذیتی بعدش خوب میشه

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
آخه خيلي هوس كردم پس منم ميخورم😁  ولش كن نگاه نميكنم اينجوري چيزي باشه اعصابم خورد ميشه

عزیزم من زدم نوشته برای فشار خون هم خوبه هم اب بدن و نگه میداره و زده در حد تعتدل و کمش هیچ ضرری نداره بلکه مفیده😊

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم