2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
نه گلم منظورم اینه نیکان رزیدنت نیستن، دکترن اتفاقا چون آرش رزیدنت هستن ترسیدم بگم بری اونجا، آخه خ ...

زینب جون شما هم درد شکمی داشتین ؟؟؟

اینا عادیه . دیروز ی تایمی از درد نفسم بالا نمیومد . الانم میگیره ول میکنه .میشینمم بدتر میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا همینه، مکانیسم بارداری تو مراحل اولیه فقط و فقط اینتراکشن شیمیایی بین رحم و جنین هست، فقط خستگ ...

سلام زینب جون

خوبی عزیزم

نی نیمون خوبه انشاالله

زینب جون من از امروز صبح ترشح ابکی داشتم...خیلی نگرانم ..میگم نکنه کیسه اب باشه؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
لیست آزمایش های کامل قبل از بارداری, به نظرم عالیه تمامش انجام بشه حتی همون قسمت چک آپ   ...

زينب جان از رويان چ جوري ميتونم وقت بگيرم؟ پيش كدوم دكتر برم؟ ميخوام برم بگم ك اين نظرات رو دادن راجع ب وضعيتمون و ببينم چ پيشنهادي دارن اونجا

و ميخوام همسرمم يه بار اونجا ازمايش بده و به ازمايشگاه اس شرايط پيش امده رو بگم در مظر بگيرن، دارم فك ميكنم قبل از لاپارا سعيمو با اهدايي برا بارداري بكنم قبل از اينكه اجازه بدم تهاجمي رو رحم كاري بكنن اونو امتحان كنم ادم ي بچه داشته باشه بعدا راحت تر ميتونه جرات كنه واس لاپارا

ولي راستش با دوستي پانكچر با جنيناي زونا كلفت و اينهمه لترزول و هورمون ديگه فك نميكنم پانكچر سوم عاقلانه باشه چون اگه بازم جنينا اونطوري باشن ديگخ 😟

@تارا_777    

تارا دوس دارم شمام باهام تبادل فكر كني و بقيه دوستان هركي اطلاعاتي داره ممنون ميشم راهنمايي كنه

سارا رو هم ك نميتونم رو اين پُست صدا كنم

@

...
یکی از دوستان من توی همین نینی سایت مشکلش اسپرم بسیار مشکل دار همسرش بود حدود شیش سال پیش مجبور ب م ...

عزیزم دوستت یه تخمک داشته یا یه اسپرم؟ چون گفتی مشکل شوهرش بوده تعجب کرده گفتی یه تخمک 

منم خیلی شنیدم  دوستان شیرازی کلی تعریف میکنن

من گرده اصل یا همون طارونه رو گرفتم اما من خل دیدم خودشون تو سایه میزارن گزاشتم فریز...الان یه جوری شده😂😂😂😂😂😂اصلا ایتفاده نکردم....خودشون تو چای میریزن میخورند....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم دوستت یه تخمک داشته یا یه اسپرم؟ چون گفتی مشکل شوهرش بوده تعجب کرده گفتی یه تخمک 

معذرت میخوام کلا ی جنین تشکیل شده بود 

دوستم متولد 63هستش 

اما شیش سال پیش اسپرم های همسرش ک واقعا درب و داغون بود خودشم زیاد تخمک نداشت 

کلا ی جنین شد و همونو ال یاسین انتقال داد و گرفت