2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
مرسی عزیزم.زینب جون من یه مشکلی دارم .الان با دکتر طرازی دارم پیش میرم بهم گفته از روز انتقال تا آزم ...

عزیزم اصلا اصلا لازم نیست، دیگه تصمیم با خودته

مثلا اون دو هفته با اسنپ برو، اگر نمازخونه داره گاهی برو دراز بکش، و آب زیاد مصرف کن خودم هم همین کارو کردم، اصلا نمیتونستم به خاطر احتمال 30_40 درصد کارم رو از دست بدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🎶🎶

نخندیددددد که مشغول ضمه میشید😅😅😅

من مشاور حقوقی میخوام 😊😊😊کسی از خواهرای گل اینجا احتمالا این کاره هست؟؟؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم رویان میرم، فکر کنم نیمه خصوصی هست بله هایپر شدم ولی عوارضش سراغم نیومد چون از روز اول که دار ...

چه عالی خیالم رو راحت کردی. پس اصلا" غصه مرخصی رو نمیخواد بخورم دیگه. چه چیزهای خوبی یادم دادی. اصلا" نمی دونستم باید از قبل پانکچر هم سفیده تخم مرغ رو خورد. من هم احساس می کنم اگه دکتر به دلیل خاصی نگه بعد انتقال باید استراحت مطلق باشی واقعا" استراحت خیلی نیاز نیست چون مگه بقیه کسایی که باردار میشن میدونن کی جنین لانه گزینی میکنه که بخوابن و استراحت کنن؟ برای کسایی که آی وی اف میشن هم عملا" همینطور باید باشه دیگه. من اگه نیام سر کار بیشتر فکر و خیال می کنم. 

آره دیگه منفی شده بجای تیتر هم بتای ساده بوده انگاری! حالا مرکزم گفت چرا اینجوری می کنی صبر کن حداقل ...

پس زود رفتی عزیزممم بزار بگذره بعد برو

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مرسی عزیزم.زینب جون من یه مشکلی دارم .الان با دکتر طرازی دارم پیش میرم بهم گفته از روز انتقال تا آزم ...

نه عزیزم من انتقال دوم و سوم با ایشون بودم اصلا تاکیدی تو خونه موندن نذاشتن

آره گلم، موارد رو تو یک پست طولانی نوشتم  من دیگه خیلی وسواسی موردهای بیشتری رو بررسی کردم، رو ...

زینب خانوم ایاشمامیدونیدکه گرده نخل برای شکل نامناسب اسپرم خوب هست یانه.تویه گروهی میگن گرده نخل برااسپرم خوبه.ایابگیرم طبیعی باردارمیشم