2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
زینبی جون شما که این مراحل رو انجام دادی برای انتقال جنین  دکترت کدوم روشهای تکمیلی که تارا جون ...

عزیزم من چون انتقال اول بودم هیچ کار اضافی برام انجام ندادن، حتی خودم درخواست دادم ولی گفت دفعه اول هیچ کدوم به صلاح نیست، منم گوش دادم

حتی آندو گرید 3 غیر سمی داشتم، گفت اصلا دستکاری نکنم، اول دو بار انتقال اگر نشد لاپرا

منم از ترس عمل و بیهوشی و البته بعد از کلی تحقیق به حرفش گوش کردم و خدا هم برام معجزه کرد تو میکرو 

اینم بگم غیر از دکترم همه میگفتن اول پانکچر، بعد عمل بعد انتقال، فقط دکتر خودم گفت پانکچر و دو انتقال و اگر نشد لاپاراسکوپی 

راستی اون وسط چون خیلی وسواس شده بودم به حداقل سه چهار تا دکتر دیگه قبل از دکتر خودم ویزیت شدم 

ممنون از محبتت 💕💕پس  ان شاءالله هر موقع آدرسش رو پیدا کردی  ممنون میشم برام بفرستی عزیزم ...

چشم عزیزم، اگه هم یادم رفت تو رو خدا شده هر روز بهم بگو 

درگیر سیسمونی خریدن هستم خدا قسمت شما و همه بکنه میترسم یادم بره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه رزیدنت نبود پزشک اولیم  دکتر سهیلااکبری ابیانه . اما نمیدونم واقعا نمیدونست عفونت ادراری تو ...

نه گلم منظورم اینه نیکان رزیدنت نیستن، دکترن اتفاقا

چون آرش رزیدنت هستن ترسیدم بگم بری اونجا، آخه خیلی هزینه ها کم هست

ببین من دو بار آرش سرم زدم ترسیدم شاید کیس بستری باشم اینا منو الکی مرخص میکنن، بار سوم رفتم نیکان، دقیقا همون کارها رو برام انجام دادن منتها آرش هر بار 30 دادم، نیکان 300😬😬😬

عزیزم من چون انتقال اول بودم هیچ کار اضافی برام انجام ندادن، حتی خودم درخواست دادم ولی گفت دفعه اول ...

خدا رو شکر ، ان شاءالله این چند ماه هم به سلامتی بگذره عزیزم و نی نی نازتو بغل بگیری 😘😘😘 

کاش یک پست کامل در مورد مشکل خودت سن و مدت ناباروری و   شروع روند درمان خودت و نتیجه گرفتنت بذاری عزیزم  ، خیلی میتونه به دوستان کمک کنه و روحیه بده ،  چون همه چی پراکنده ست سخته پیدا کردنشون

چشم عزیزم، اگه هم یادم رفت تو رو خدا شده هر روز بهم بگو  درگیر سیسمونی خریدن هستم خدا قسمت شما ...

ای جانم انشاله ب سلامتی و دل خوش

چقدر حس خوبیه خرید سیسمونی 

انشاله قسمت تک تک منتظرای اینجا 

خواهرا من پهلوم میسوزه و درد میکنه و تخمدان راستمو احساس میکنم یه جوریه کشت ادرار هم دادم مطمئنم عفونتی درکار نیست میگم به نظر شما علامت خوبیه؟از این که این علامتو دارم احساس خوبی دارم ،روز سوم انتقال هستم از دیروز عصر اینطورم 🤗🤗🤗

ممنون از محبتت 💕💕پس  ان شاءالله هر موقع آدرسش رو پیدا کردی  ممنون میشم برام بفرستی عزیزم ...

عزیزم این آدرس دکتر خیراندیش 

تهران - تهران: اتوبان اشرفی اصفهانی، بالاتر از میدان پونک، خیابان پونه سوم، جنب آستان امامزاده عینعلی و زینعلی

۱۰ شهریور 😃

به سلامتی ان شاءالله پس دلیلش پانکچر نیست ، احتمالا زیاد استراحت کردی یا استرس گرفتی عزیزم 

البته موقع انتقال هم بعضی ها بعدش این علامت رو بدون پانکچر دارن ، باز با مرکز خودت تماس بگیر و از مشاور ها بپرس عزیزم 

نگران نباش 😘😘😘