2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسي پس برا منم بفرست بدم اخه اگه با آزمايش هورموني معلوم بشه كه ادم هورمون مردانه داره خب كه چي او ...

عزیزم بله با مجموع آزمایش و سونو همه چی مشخص میشه

مثلا منم ذخیره بالا و چند تا موی زائد داشتم ولی پریودم مرتب بود، تو سونو pco گزارش میشد، ذخیره 6 و خورده ایی ولی چون تمام هورمون هام نرمال بود جزء طیف شدید منجر به ناباروری بر اثر تنبلی تخمدان نبودم، حتی دکترم میگفت من جزء دسته تنبلی تخمدان به زور حساب میشم به خاطر دلایل بالا

ولی گاهی هورمون ها بهم ریخته، پریود نامنظم هست، موهای زائد خیلی زیاد هستن و عدد ذخیره بالاست مثلا 10،11 یا 18، و پریود نامنظم دارن، بله برای اونها کوتر تخمدان و لاپاراسکوپی راه گشاست ولی نه با ذخیره 3

چشم عزیزم  حتما حتما همین کار میکنم  فقط بزرگترین نگرانیم اینه ک نکنه بار بعدی هم همین ا ...

ببین عزیز الان دوستمون تو همین تاپیک داره میره پیش چند تا دکتر خوب و حاذق همراه تمامی آزمایشاتش 

بنظرت چرا اینکارو میکنه پولش زیاده یا وقت زیاد داره؟؟ 

داره میره تا برای آخرین بار تموم حرفای دکترها رو بشنوه و راهکاراشونو ببینه و در نهایت تصمیم بگیره 

علت مشکلاتشو بفهمه و اگه بازم راهی هست پیدا کنه و ناامیدگ نمیشه خداروشکر 

شما هم بیکار نشین از هفته بعد ی یاعلی بگو 

ی کلاس ورزشی سبک انتخاب کن شاید شنا دوست داشته باشی 

و در کنارش شروع کن ب تحقیق و دادن آزمایشات تکمیلی 

و رسیدگی ب تغذیه خودت و همسرت 

مکمل‌ها رو هم همینطور واسه جفتتوون 

استرس چ تو پانکچر چ تو انتقال سمه 

خوش بین باش ب آینده 

با ورزش روحیت عالی میشه 

من ميکرو اول و دوومم همش دیدم منفی بود و منفی هم شدم 

اما سومین بار اصلا انگار نه انگار انتقال دادم 

بیخیال بیخیال 

البته دعا میکردم از خدا همش میخواستم ک مثبت بشه اما دیگه دیدم منفی نبود و خداروشکر مثبت شد 

فقط بدون هيچکس جز خودت نمیتونه بتو کمک کنه حتی خواهر و مادر آدم چون کاری جز دعا از دستشون بر نمیاد 

از این پیشامدها باید درس عبرت بگیریم 

واقعا کفش آهنی پامون کنیم 

و بریم دنبال اونچه ک میخوایم 

از خدا هم بخواییگ کمکمون کنه  کم نیاریم 

سخته منفی شدن خیلی سخته اما فقط مرگ بدون چاره است. 

دیگه زانوی غم ب بغل نگیر 

ب همسرت روحیه بده 

خونه نمون 

برو پیاده روی 

از هفته بعد شروع کن مطالعه کن 

و با دکتر خوب و زبده و کاربلد ادامه بده درمانتو

برای منم  فقط خراش دادن ، به جز خراش چه روشهای دیگه ای هم هست؟

عزيزم هر پزشكي بنا بر دانش خودشو وضعيت بيمار يك مواردي رو پيشنهاد ميده و اجرا ميكنه

خراش 

پي ار پي 

سرم IVIG

پردنيوزولون

مكملهاي مختلف: دكتر من تاكيدش روي ب كمپلكس هست ولي دكتر نصر به كساني كه چند تا انتقال منفي داشتن اسيد فوليك 5 ميده اينجا ديدم بعضي دكترا به دوستان كيوتن و  امگا 3 دادن حتي ژل رويال

دكتر زرناني براي من آمپول D3  دوز 50 هزار نوشت گفت ماهي يكي بزن البته جواب آزمايشم كف رنج نرمال بود نميدونم تاثيري تو مثبت شدن داره يا صرفا واسه بالاتر رفتنش نوشته   

در واقع پزشكا هم نميدونن راه مستقيم كدومه بنظرم سعي و خطا ميكنند و خدا كمكمون كنه راهمون رو كوتاه كنه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

اينم براي دوستاني كه هوس كردن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسي پس برا منم بفرست بدم اخه اگه با آزمايش هورموني معلوم بشه كه ادم هورمون مردانه داره خب كه چي او ...

آهان، محیا جان pcoدرمان قطعی نداره ولی به یک سری افراد اگر اضافه وزن دارن میگن وزن کم کن

یا گاهی طرف حالت دیابتیک داره و مقاومت به انسولین که هم باعثpcoمیشه و هم خود pco. باعث اون سندروم متابولیک میشه

به بعضیا متفورمین میدن برای بالا بردن کیفیت تخمک

یا چند دوره ال دی

کلا طیف درمانی و کنترل گسترده ایی داره

زینب جون واقعا" خیلی مهربونی و برای همه وقت میذاری خدا به اندازه دل بزرگت بهت بده ان شالله. ...

لطف داری عزیزم، خیلی برام دعا کنین چون خیلی محتاج دعاهای ناب شمام

خیلی به دعای دوستان اینجا اعتقاد دارم نه فقط واسه خودم برای همه

عزيزم هر پزشكي بنا بر دانش خودشو وضعيت بيمار يك مواردي رو پيشنهاد ميده و اجرا ميكنه خراش  پي ...

ممنون زینبی جونم از توضیحاتت❤❤❤ 

فقط اینکه  اسید فولیک ۵ رو که  از قبل معمولا داریم میخوریم 

پردنیزولون هم  برای من دکتر ایمونولوژیست ممنوع کرده 

پ ار پی هم که دکترم بهش اعتقاد نداشت 

این ب کمپلکس  و IVIG  کی استفاده میشه ؟

برای من دکترم هفته دوم ماه قبل از انتقال خراش انجام داد و ماه بعدش پانکچر و انتقال باهم داشتم 

می خوام بدونم اگه ایندفعه نشد چی بهتره  تحقیق کنم و به دکترم هم بگم ؟

دوتا جنین دیگه دارم 

عزيزم هر پزشكي بنا بر دانش خودشو وضعيت بيمار يك مواردي رو پيشنهاد ميده و اجرا ميكنه خراش  پي ...

خیلی خوب توضیح دادی تاراجون

شما هم دیگه واسه خودت داری ی پا خانوم دکتر میشیا😉😅

زینب خانم تواین ازمایش هورمونی که میگیدمنظورتون اینه که هورمون مردانه رامشخص میکنن؟اخه من موهای زاید ...

عزیزم تا با آزمایش بررسی نشه، نمیتونه دکتر نظر بده هورمون مردانه بالا رفته 

منم فکر میکرم اوضاعم خرابه ولی تو آزمایش همه هورمون ها کاملا نرمال بود

عزیزم بله با مجموع آزمایش و سونو همه چی مشخص میشه مثلا منم ذخیره بالا و چند تا موی زائد داشتم ولی پ ...

پورمطرود گفت دخيره دقيق اصلا ب amh نيس كه اونچه كه طي لاپارا با دو چشم ديده ميشه حقيقت ماجراست، گفت يكي با ا ام هاش بالا مياد تو لاپارا ميبيني تخمدان اندازه فندق

يكي با ام هاش معمولي مياد تو لاپارا ميبيني كلي پلي كيستيك و ذخيره بالا تخمدان داره ميتركه

زينب سعني حرفاش شك بر انگيزه؟ گفت هر چقد فولي داشته باشي دخيره هر چن باشه وقتي تخمدان نماي سنگي پيدا كرده تخمك زوناش مث سنگ ضخيم ميشه چ فايده و گفت كوتر اينو حل ميكنه باعث ميشه نماي سنگي تخمدان بره و كيفيت تخمك اصلاح بشه، نميدونم بزارم از ايران برم پيش خزعلي يا برم رويان از كدوم دكتر وقت بگيرم تو رويان؟؟؟؟ بيين پورمطرود گفت كيت تشخيص يه نوعي از گلبول سفيد توي مايع مني تو ايران به خاطر علل خاصي در اختيار نيس فقط رويان شايد داشته باشه و ابن سينا گاهي يك خط درميون ازش استفاده ميكنه برا همين به اشتباه به تو ميگن اس پرم نابالغ زياده درحالي ك اونا نشون دهنده عفونت هستن

حالا سوال من اينه ك اگه عفونت باشه نتيجه ميكرو خراب ميشه؟؟؟ يعني واس بارداري حتما باث اين عفونت درمان بشه؟؟؟

...
خواهرلوتیروکسین دُزنداره؟؟برم داروخونه بگم میخوان میدن؟؟

چرا عزیزم دوز داره 

اگر ایرانی می خری اغلب دوز 100 یا 1 دارن که باید نصف بخوری

اگر خارجی میگیری دوز 150،100 و 50 داره، و اگر دوز 50 بخری هر صبح یک قرص، اگر 100 میخری هر صبح نصف قرص هست، دوز 150 هم کلا تهیه نکن برای امثال ما نیست