2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045868 بازدید | 684487 پست
زینبی گل این همه اطلاعات داری مدرکت چیه؟

عزیزم مدرک دکتری دارم، ولی رشته رو شرمنده روی ماهت 

فقط گفتم بابت چیزایی که میگم خیالتون راحت باشه

اما تاکید می‌کنم اولویت و حسن ختام حرف های پزشکتون هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سخته کرده کارمو این یبوست لعنتی من چون سابقشم داشتم ازبس بی حرکتم هستم اینطوری شدم 😥😐

فعلا که مجبوری کم تحرک باشی، چاره ایی نیست، ولی ان شاء الله ختم به خیر میشه

گلم راستی صبح ناشتا آب ولرم میخوری؟ 

سلام زینب جون دل درد شدید دارم .الانم سمت سوهانکم بنظرت کدوم دکتر و کجا برم  @زینبی_بابا &nb ...

سلام عزیزم ببخشید من الان پستت رو دیدم، ولی بیمارستان نیکان اون طرفا نزدیکه و همیشه هم متخصص زنان 24 ساعته داره

عزيزم اينككه تخمك كيفيت نداره به خاطر پي سي او بودن و بالا بودن هورمون مردانه باشه درسته؟؟؟ و با كوت ...

چی شده عزیزم، باز کی چی گفته؟؟ 

یادمه pcoنبودی، ذخیره ت هم به pco نمی‌خورد 

مگه آزمایش هورمون دی هیدرواندسترون دادی؟ تستوسترون چی؟ جوابشون چی بوده؟ 

سلام عزیزم وقت بخیر  زینبی جان اونروز بهت گفتم دوستم روز 17 انتقال بتاش 700 بود بعد روز 19 شد ...

سلام عزیزم خطای آزمایشگاه بوده، خارج رحمی خیلی علائم داره و تو هفته 6 درد کتف و درد شدید لگنی میده

سلام دوستان  امروز زنگ زدم مطب دکتر  به دکتر گفتم عدد بتا۲۰۶ هست  گفت ازمایش تکرار ...

عزیزم تو یک آزمایشگاه تکرار کردی؟ 

امکان خطا هست

حتی این امکان هست اول دو تا چنین گرفته باشه بعد یکیش متوقف شده و یکی دیگه داره رشد میکنه

اخه من ديدم بعضيا امپول ميدن و فلان سوپرفكته چيه شايد اونارو بخاد بده نميدونم نكنه يهو دفرلين بده؟با ...

آره گلم دیفرلین میدن، ولی اصلا نگران نباش 

کلا چه بوسرلین، چه دیفرلین بدن احتمال دیر پریود شدن هست ولی جای نگرانی نداره

بچه ها من از دیروز که انتقال دادم یکم پیاده رفتم اندازه یکی دوتا کوچه،امروزم همینطور به نظرتون ضرر ...

عزیزم خیالت راحت، منو سارا و بچه های خارج ایران بیان جلوی چشمت، دیگه از هیچی نترس

داری مامان میشی🥰🥰🥰🥰

ممنون عزیزم از توضیحت. من خیلی رعایت بهداشت رو هم کردم سری قبل. همیشه از دهانشویه   و واترپیک ...

عزیزم حتما به دکترت اینا رو بگو، خودش میدونه چی کار کنه

بعد هم آنتی بیوتیک ها طیف گسترده ایی دارن و خیلی از اونها تو دوران بارداری مجاز هست

اون واترپیک هم عالیه، همیشه ادامه بده

دور از جون. من قبلن دلم میخاست‌ولی  از وقتی فهمیدم بهم خیانت شده فکردم حتما قسمت بوده که بچه د ...

عزیزم خیلی به کلمه خیانت حساسیت دارم و دلم به درد میاد واقعا سخته ببینم به همنوعم خیانت شده، واسه همین خواهرانه میگم اول از همه تکلیفت رو با زندگیت روشن کن، چون بچه قراره بیاد تو یه دنیای قشنگ و پر از عشق، نه اینکه بیاد تا مثلا پدرش آدم خوبی بشه، یا عصای دست مادر بشه

سیکل ivf بین دو هفته تا حدود 4_5 ماه طول میکشه، خیلی بستگی به بدنت و ذخیره تخمدان، میزان پاسخ دهی بدن و... داره هر مرحله

عزیزم من پستای قبلتو نخوندم  شما تو مرحله انتقال هستید؟؟؟  چون منم ایمپلنت دارم می ...

عزیزم برای همه این جور نمیشه، 

اگر بهداشتت رو دقیق رعایت کنی هیچی نمی‌ شه، اون بنده خدا استثنا هست شرایطش

قرقره آب نمک هم فراموش نشه