2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
نه متاسفانه طبعمو نمیدونم..اینجا هم طب سنتی نیس ک برم..نمیشه جور دیگه ای فهمید؟ اینایی ک گفتی قبل ا ...

گلم هم قبلش هم بعدش

راستش خودم رفتم طب سنتی نیم ساعت طول کشید طبعم رو فهمید و خیلی متفاوت بود از اونچه که فکر میکردم و تو سایت طبایع دیده بودم

اونها رو هم قبل و هم بعد از انتقال انجام بده عزیزم

فقط پیاده روی بعد از انتقال ملایم باشه و روزی 10 دقیقه کافیه

چون هدف بالا رفتن گردش خون هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا همینه سقط تو هفته های پایین طبق کتب رفرنس و مطالعات قدیم و جدید چه در بارداری طبیعی و چه در iv ...

عزیزم این بارداری شیمیایی چیه قضیه اش؟! مربوط به اختلال اسپرم مردها میشه؟ من قبلا یه بار طبیعی پری عقب افتاد رفتم آز بتام 30 بود بعد شروع کرد به افت کردن، تو انتقال هم بی بی مثبت شد ولی بعد چند روز آز منفی شد! به نظرت ارتباطی دارن اینا به هم؟ و اینکه گرفتن dfi اسپرم مربوط به این قضیه اس؟ و چقدر هزینه اش میشه؟مرسی

گلم قبلش دوستم پزشک بود خودم گفتم هر چی هورمونی بلدی، هر چی میدونی بنویس برای قبل بارداری فکر کنم 1 ...

مرسي پس برا منم بفرست بدم

اخه اگه با آزمايش هورموني معلوم بشه كه ادم هورمون مردانه داره خب كه چي اونوقت چي ميكنن؟ دارو داره؟ يا همين كوتر بايد بشه؟؟

...
والا نمی دونم‌گفتن فردا زنگ بزن ببین چندتا جنین شده حالا نمی دونم فردام میگن چندتاش پسره یا نه 

مبارکه عزیزم.ایسالا همشون با کیفیت و همونی بشه که میخوای.

دقیقا رزو انتقال جنسیت رو بهت میگن.

سلام دوستام🌺🌺🌺 بچه ها یه سوال خیلی خیلی مهم دارم از اونایی که خراش اندومتر انجام دادن....خراش اندومترو کی براتون انجام دادن؟چندم روز پریود بود و چند وقت بعد انتقال دادین...بچه ها توروخدا اگر کسی میدونه یا میتونه سوال کنه بهم بگه...چون باید زمانشو بدونم...مثلا من الان 5پری هستم کی باید خراش بدم؟

و چند وقت بعد خراش اولین زمان انتقاله؟

عزیزم سلام نظر لطفتونه، من فقط به خودم دارم کمک میکنم و همه اینجا حکم خواهر داریم برای هم، از خوشحا ...

زینب جون واقعا" خیلی مهربونی و برای همه وقت میذاری خدا به اندازه دل بزرگت بهت بده ان شالله.     

عزیزم واقعا خیلی سخته خیلی نمیدونم چی بگم حالت خوب بشه فقط برات دعا میتونم بکنم که ان شاالله خدا زو ...

گل گفتی خانوم.من یکبارگفتم باردارم بچه ام هم پسره کل فامیل بامن قهرکردن هنوزم باخشم بهم نگاه میکنن.بامامانم هم قهرکردن.این درحالیه که من 8ساله ازدواج کردم

عزیزم واقعا خیلی سخته خیلی نمیدونم چی بگم حالت خوب بشه فقط برات دعا میتونم بکنم که ان شاالله خدا زو ...

زینب خانم تواین ازمایش هورمونی که میگیدمنظورتون اینه که هورمون مردانه رامشخص میکنن؟اخه من موهای زایدصورت وشکم سینه گلودارم ولی هیچوقت دکترچیزی نگفته.والبته خب اینانشون میده هورمون مردانه بالاس

سلام دوستان  جواب ازمایش اومد  همچنان بتا اومده پایین  تمام شد همه چی  عمر خ ...

وای قلبم گرفت. اصلا" نمی دونم باید چی بگم. به حرف های دیگران توجه نکن تمرکز کن روی زندگی خودت و خواسته ات. ان شالله خدا لطف می کنه 

عزیزم همون نصف قرص شروع کن، بعد از بارداری هم دوباره آزمایش ها رو تکرار کن

خواهرلوتیروکسین دُزنداره؟؟برم داروخونه بگم میخوان میدن؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ایشالا که اون چیزی که دوست داشته باشی، برات اتفاق بیوفته و همشون با کیفیت باشن، میگم بعدن میتونن برا ...

اگه اشتباه نکنم بعدا هم میشه تعیین جنسیت منتها باید همه جنین هات رو ذوب کنن که ببینن کدوم جنسیتی که میخوای هست بعد انتقال بدن برای همین یه شانس انتقال احتمالا" بیشتر نداری اون موقع. البته صددرصد مطمئن نیستم.