2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
عزیزم رژیم پر پروتیین وآب زیاد یادت نره و مراقب علائمت باش اگر حجم ادرار کم و تیره شد، اگر یهو. وزن ...

چشم مرسی که گفتی حتماا دقت می کنممم😚😚

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
والا عارفی هم تو سایتش نوشته سقط زیر ده هفته ژنتیکی ۸۰ درصد و این که الان شروع کرده یه سرم دیگه میده ...

دقیقا همینه سقط تو هفته های پایین طبق کتب رفرنس و مطالعات قدیم و جدید چه در بارداری طبیعی و چه در ivf در اغلب موارد به خاطر نطفه ضعیف هست

میدونستی تو حاملگی طبیعی 50 در صد جنین ها سقط میشن، بدون اینکه حتی گاهی مادر بفهمه باردار شده و اصلا پریود عقب بیفته، یا نهایت یکی دو روز عقب میفته و بعد پری میشه و کلا به آزمایش نمیرسه 

اغلب بارداری های شیمیایی هم که سقط میشه علت همین نقص کروموزومی محتوای جنین هست

یا تو مطالعات هست، هر چی سن بارداری بر اساس هفته بیشتر میشه احتمال سقط پایین تر میاد، مثلا بعد از دیدن قلب، احتمال سقط شدیدا سقوط میکنه و چیزی حدود 4 تا 8 در صد میشه 

هفته 12 احتمال سقط میشه 1 درصد و حتی کمتر

ببخشید طولانی شد ولی حس کردم لازمه حتما گفته بشه و دوستان بدونن، و این چیزی که اثبات شده در این حد در برابر مسائل ایمنی و انعقادی که نقش ناچیزی دارن خیلی احتمال بالاتری داره

و نگران نشید از اینکه دکتر سریع سراغ مسائل تکمیلی ایمنی و انعقادی نمیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی نگرانم میگم نکنه قلبش😭😭😭😭😭😭

عزیزم ان شاالله قلبشم میبینی

منم مثل شما بودم با گریه رو تخت سونو رفتم، خصوصا که اون موقع همین جا اتفاقات خوبی برای بعضی از دوستان نیفتاده بود و حس همذات پنداریم هم حسابی فوران کرده بود 

میفهمم سخته ولی اون طفلی گناه داره، شک نکن حالش خوبه

عزیزم سلام نظر لطفتونه، من فقط به خودم دارم کمک میکنم و همه اینجا حکم خواهر داریم برای هم، از خوشحا ...

اخههه همسن همیم ایشالاا بسلامت گل پسرتو بغل میکنی فک کنم الان شکمت قشنگ اومده جلو

[QUOTE=110952132]نمی شه قطعی گفت عزیزم، چند تا فاکتور با هم هست که رعایت نشده و خب خیلی کلیدی هستن، ...

درسته ولی باید بیشتر تحقیق کنه با یکی دو نفر نمیشه نظر قطعی داد عزیزم

گاهی تو یک روز توی یک مرکز همه چی گل و بلبل هست گاهی نه

ولی اگر بیمارهای قدیمی یا کسایی که اونجا حامله شدن رو پیدا کنه و بپرسه بهتره، منظورم اینه باید تعداد نفرات بیشتری تو جامعه آماری در نظر گرفته بشن 

گلم مثلا همین رویان که خودم میرم همه جور دیدم، با افراد باردار اونجا صحبت کردم، کلی پرس و جو کردم ازشون،دیدم خیلیا مشکلات ساده داشتن، خیلیا هم مشکلات عجيب و غريب و چندین ساله که اونجا نتیجه گرفتن، چند بار هم دیدم برای طرف یا کم جنین تشکیل شده یا حتی نشده 

روز فریز خودم مثلا همه خوشحال بودن که کلی جنین داشتن، میخوام بگم برای این موارد باید بیشتر بررسی کرد

یا میدونم از سال تاسیس تا پارسال 30 هزار تولد نوزاد زنده و سالم داشتن، که خوب با تعداد پرونده ها مقایسه کردم دیدم عدد خوبی هست

اگر بتونن به اون آمار دست پیدا کنن عالیه

سلامت باشی عزیزم...من جنینام خیلی کیفیت ندارن گفتم تموم تلاشمو کنم شاید بگیرن😭😭

عزیزم به سلامتی، ان شاء الله مامان میشی 

ببین اول از همه برو طب سنتی طبعت رو بشناس و طبق اون تغذیه داشته باش 

اگر هم طبعت رو میدونی بگو، بتونم کمکت میکنم

ولی در کل پیاده روی و مصرف مایعات زیاد و میوه و سبزیجات زیاد رو تو برنامه ات بذار عالیه اثرشون

چه قدر خوب، خیلی هم عالی راستش شکمم خیلی بزرگ نیست 🙈🙈🙈دوست دارم بیشتر مشخص باشه 😁😁😁

عزیزمممم میشه یکم صبر کن البته بهتر که خیلی نیاد برای بعدت خوبه 

عزیزم به زرنانی شک نکن، سال اول و دومش نیست که تو این زمینه کار کرده  بحث ایمنی و درمان باروری ...

درست میگی زینب جان دیشب خیلی راجع به حرفاش فکر کردم دیدم منطقی نیست 

از یکطرف به دوستم گفته بود معحزه بوده که این خانم با توجه به شرایطش تو یک نوبت پانکچر این تعداد جنین داده

از طرف دیگه گفته بود گاتدی محیط کشت رحم رو خودشون درست میکنن!! ولی ما وارد میکنیم آمریکاییه

بالاخره کار مرکزم خوب بوده یا بد بوده؟! از نظر ایشون البته

بله زینب جون بحث ایمنی پیچیدس اتفاقا یک کم اوندفه با زرنانی بحث کردم در مورد سرم اخرش گفت میخای شما بیا بشین جای من (بشوخی) و این بحثا خیلی پیچیدس

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
درست میگی زینب جان دیشب خیلی راجع به حرفاش فکر کردم دیدم منطقی نیست  از یکطرف به دوستم گفته بو ...

عزیزم گاندی حتما عالی بوده 

دکتر نصر الکی نمیره سراغ هر جایی برای انتقال

و اینکه شما آمارشون رو یک بار گفتی عالی بوده

هیچ وقت آمار کلی یک مرکز الکی خوب نمیشه 

سلام دوستان  جواب ازمایش اومد  همچنان بتا اومده پایین  تمام شد همه چی  عمر خ ...

عزیزم واقعا خیلی سخته خیلی نمیدونم چی بگم حالت خوب بشه

فقط برات دعا میتونم بکنم که ان شاالله خدا زودتر دلت رو شاد کنه

خواهر گلم ان شاء الله دفعه بعد مامان شدی دیرتر به بقیه فامیل حتی خانواده شوهرت خبر بده، بعضیا نفس حق ندارن، از خوشحالي آدم خوشحال نمیشن

واقعا درد این جور مثبت شدن از منفی بیشتره 

عزیزم به سلامتی، ان شاء الله مامان میشی  ببین اول از همه برو طب سنتی طبعت رو بشناس و طبق اون ت ...

نه متاسفانه طبعمو نمیدونم..اینجا هم طب سنتی نیس ک برم..نمیشه جور دیگه ای فهمید؟

اینایی ک گفتی قبل انتقال بخورم یا بعدش

تا خدا هست زندگی هست...
عزیزم شما چند سالته؟بار چندمه انتقال میدی و هر بار چند تا جنین انتقال دادن برات؟ آخه میخوام بدونم ت ...

گلم تعداد جنین تو هر انتقال به خیلی مسائل بستگی داره، 

ولی تو ایران جنین با کیفیت خیلی بالا نهایت دو تا سه تا انتقال میدن

بذار برات مثل بزنم

من 13 تا جنین داشتم که 12 تاش رو فریز کردن، بقیه رو تو 4 بسته گذاشتن 

یک بسته دو تایی

دو تا بسته سه تایی

و یک بسته 4 تایی

روز انتقال بسته دوتایی رو برام از فریز در آوردن و تو مانیتور خودم دیدم یکیش خیلی عالی و با کیفیت و تمیز بود ولی دومی اون جوری نبود، موقع مثبت شدن هم حس میکردم یکی باشه

کلا پروتکل انتقال جوری هست که از چند قلویی جلوگیری بشه و مطمئنم اگر روزی اون بسته 4 تایی رو برام انتقال بدن، خیلی هنر کنه دو قلو بشن

یه سری قوانین دیگه هم هست که دقیق نمیدونم و اینکه هر مرکزی هم باهم یه کم تفاوت دارن