2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
چی شده عزیزم، باز کی چی گفته؟؟  یادمه pcoنبودی، ذخیره ت هم به pco نمی‌خورد  مگه آزمایش ه ...

نه من اين دوتا آز رو ندادم، كجا ميگيرن كدوم دكتر مينويسه اينا رو؟؟؟ زينبي گفتم ك ذخيره ٣ و خورده اي كجا پي سي او،،، گفت تو هايپر شدي،، اين يعني پي سي او،، گفت وقتي با روزي ١٥٠ واخد گونال و يه منوپيور ٢٣ تخمك داشتي يعني پي سي او،،، اين درسته؟؟؟؟ ايا راه ديگه اي برا اصلاح پي سي او و هورمون مردانه وجود نداره؟ گفت كوتر باعث بهبود كيفيت تخمك ميشه😭

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زينبي بياي خصوصي؟؟

آره گلم میام، فقط تا آزمایش ندادی و اون هورمون ها که گفتم بالا نباشه و بقیه هورمون‌های زنانه کم نباشه اصلا نمیشه گفت pco!!!!! 

یا مثلا سونو روز دوم و سوم پریودی نیاز هست که باید فولیکول های آنترال هم زیاد باشن، باید amh طبق بعضی رفرنس ها بالای 5 باشه 

اینکه دارو چه جور جواب داده که نشونه pco نیست

مهلا جون دیروز را استراحت کردم امروز ولی رفتم البته ساعت کار من ۵ ساعت بود بیشترش هم نشسته بودم  ...

عاااااااااالیه

میدونی چرا کلی تاکید می‌کنم استراحت ربطی به مامان شدن و نشدن نداره چون خیلیا به خاطر همین مساله دیدم نرفتن سراغ ivf یا دیدم طرف فقط یک بار انجام داده با استراحت مطلق نشده کلا دیگه سراغش نرفته 

یا خونه طرف پله داشته و نتونسته خونه عوض کنه، منصرف شده 

یا مثلا، معلم بوده و هر سال فقط یک بار اونم تابستون انتقال داده و کلی وقتش تلف شده

عزیزم دوست منم معلم بود،نیمه شعبان امسال انتقال داد، اصلا استراحت نکرد، مدرسه رفت، آشپزی کرد، خودش رانندگی کرد و... خدا رو شکر مامان شد اونم تو دفعه سوم این بار هچینگ و prp کرده بود فقط

ولی دفعات قبل با کلی التماس مرخصی و استراحت مطلق، اما نمیشد

بله عزیزم سقط داشتم یبار وگفت سرم لازم نیست تاکیدم داشت ولی ازمایشای ایمنی رو کامل دادم ونظر داد

عزیزم به زرنانی شک نکن، سال اول و دومش نیست که تو این زمینه کار کرده 

بحث ایمنی و درمان باروری خیلی پیچیده است و مثل معما حل کردن میمونه، خیلی احتمالات داره، خیلی با علم ریاضیات فرق داره

واقعا هر چی بیشتر تحقیق میشه، ناشناخته ها بیشتر میسن

ولی انصافا رحم اجاره ایی خیلی بی ربط بوده اصلا تو کتم نمیره

آره گلم میام، فقط تا آزمایش ندادی و اون هورمون ها که گفتم بالا نباشه و بقیه هورمون‌های زنانه کم نباش ...

تو اون سونو روز هاي پريودي هر تخمدان بيشتر از هشت فوليكول ريز گاهيدر فوليكول ريز گزارش شده،،، چرا كسي اون هورمون ها رو برام ننوشته؟ ايا بالا بودن اون هورمون ها واقعا كيفيت تخمكو خراب ميكنه؟؟

...
تو اون سونو روز هاي پريودي هر تخمدان بيشتر از هشت فوليكول ريز گاهيدر فوليكول ريز گزارش شده،،، چرا كس ...

چی بگم والا، اینا جزء آزمایش های هورمونی قبل از سیکل هست 

حالا چرا ننوشتن نمیدونم، فقط شک ندارم باید انجام بشه بعد نظر داد

چی بگم والا، اینا جزء آزمایش های هورمونی قبل از سیکل هست  حالا چرا ننوشتن نمیدونم، فقط شک ندار ...

براي شما تو رويان نوشته بودن مگه؟ اون اندوهيدروسترو چي رو؟

...
بهترین کار همینه عزیزم دعا و قرآن هم خیلی آرامش بخشه

دوستم شریعتی تهرلن پانکجر شد 15تا تخمک فقط 4 تا جنین تشکیل شده که اونم گفتن گفتن دو تاش خوبه اون دو تا کوچیکن به نظرت چرا اینقدر کم جنین تشکیل شده مورفو نیم و تعداد بین ده تا بیست میلیون ولی اصلا بهش مکمل ندادن دریغ از یه ویتانین سی و ای ساده تغذیه هم رعایت نکرد شوهرش دلیلش میتونه اینا باشه یا ضعیف بودن بخش جنین شناسی هستش؟

با همون شرایط شوهرامون برا ما از ده تا تخمک شش تا حنین تشکیل شد برای ما بیمارستان ابان

چیکار کنه که شانس مثبت شدنش بره؟ این ماهم کیستداشت نتونست انتقال بده

براي شما تو رويان نوشته بودن مگه؟ اون اندوهيدروسترو چي رو؟

گلم قبلش دوستم پزشک بود خودم گفتم هر چی هورمونی بلدی، هر چی میدونی بنویس برای قبل بارداری

فکر کنم 15 تا لوله خون شد

بردم رویان گفتن کامله و فقط amh و عکس رنگی و سونو روز دوم پریود نداری، 

معمولا هم این مدت اگر سرخود آزمایشی دادم و اضافی بوده دکترم میگفت نیاز نبود ولی واسه اون لیست نگفت، منم نمیدونم برای همه می نویسن یا نه

دوستم شریعتی تهرلن پانکجر شد 15تا تخمک فقط 4 تا جنین تشکیل شده که اونم گفتن گفتن دو تاش خوبه اون دو ...

نمی شه قطعی گفت عزیزم، چند تا فاکتور با هم هست که رعایت نشده و خب خیلی کلیدی هستن، مثلا خنک نگه داشتن بیضه، اگر اضافه وزن دارن باید پایین بیاد، حالا بعدش هم مکمل

ولی در مورد جنین شناس باید ببینی بقیه چه قدر با شرایط مشابه تو اون مرکز نتیجه گرفتن