2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046072 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان من امروز صب انتقال دادم .الان ک درد پریدی دارم صبم بعد از اینکه ازجام بلند شدم کلیییی اب ...

سلام عزیزم مبارک باشه

نگران اون آب نباش به خاطر شستشوی واژن هست

روم به دیوار منم نت زیاد میومدم🙈🙈🙈نمیتونم منعت کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما، من فردا تخمک کشی دارم، ولی نمیدونستیم باید شوهرم حداقل2، 3 روز قبلش انزال داشته باشه، و ...

سلام عزیزم نگران نباش، نهایت فردا به جنین شناسی بگید، ازشون بخواه اگر لازم شد فردا همسرتون دو بار نمونه بده 

خواستم ماساژ بدم خيلي محكم شد عصباني بودم از دستشون محكم ماساژ دادم يه احظه فقط😭😭مگه واقعا ميتونه ...

محیا جان تخمدان ها از لحاظ آناتومی پشت رحم قرار دارن و از آسیب های محیطی کاملا حفاظت میشن 

اصلا این جوری که فکر میکنی نیست 

نمیتونم خون بدم یعنی  اصلا خونمو نمیگیرم  فشارم همیشه تو بهترین حالت هشتو نه هستش  ...

عزیزم آب انار بخور که یبوست نگیری، عالیه

منم خیلی خوردم حتی واسه انتقال هم حتی تو فریزر از زمستون ذخیره کرده بودم

ولی آب زرشک رو دوست نداشتم اصلا

بچه ها من از ترس پانكچر سوم مو ب تنم سيخ ميشه به هم ريختم اصلا چيكار كنم با اين ترس و حالم؟😭 كاش ...

عزیزم تخمک حاصل از لتروزول با تخمک های حاصل از داروهای ivf خیلی فرق داره واسه همین با لتروزول پانکچر نمیکنن هیچ وقت حتی اگر 6 تا فولیکول باشه 

ولی با مثلا سینال اف حتی اگر دو تا فولیکول هم باشه پانکچر می کنن