2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046065 بازدید | 684498 پست
اره من آرومم ولي مامانم داغونه فقط نشستم اونو دلداري ميدم مامانم سي سال مسئول بخش نوزادان بوده هم ...

محی بانوی عزیز خدا رو قسم میدم ب حرمت مولودین این ماه ک خیلی زودتر از اونچه ک فکرشو بکنی طبیعی مادر بشی

منم کشیدم درد خود آدم یطرف درد مادرش یطرف ک جلو چشمامون چقدر ناراحتی کشیدن 

خداروشکر ک روحیتو نباختی 

ب مامانت دلداری بده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم در یک سیکل فقط یک بار تخمک گذاری هست نگران این بهم ریختگی ها نباش، بعد از پانکچر طبیعیه ...

سلام عزیزم امروز روز ۸ پری بودش و من تو سيكل لانگم، امروز بعد از هفت روز تزریق سینال اف رفتم سونو البته  از اواسط ماه قبل تا دیروز بوسرلین هم داشتم،  خلاصه اینکه گفتن اندومترم سه خطیه سه خطی یعنی چی؟؟؟؟؟  خوبه؟؟؟؟  و اینکه تو تخمدان راست چندتا فولیکول ۱۲ و ۸ داشتم و تپ تخمدان چپ چند تا فولیکول ۸ و ۷ و ۶،،،  دوباره برای سه روز گفتن سینال بزنم و بوسرلین. در ضمن ضخامتم هم چهارنیم بود!!!! 

بنظرتون با این همه تزریق آمپول برای روز ۸ پری چرا اینقدر فولیکول ها کوچیکن؟؟؟  اخه اون دفعه برای آی یو آی با مصرف ده تا لتروزول و سه تا اچ ام جی سایز فولیکول ها ۲۰ و ۱۶ بود البته خب بالطبع دو تا دونه بودن و الان بیشترن 

و یه سوال دیگه اینکه من ضخیرم ۲/9 هست و با اینکه سیکلم لانگه ولی اون خانم دکتری که داشت تعداد فولیکول ها رو میگفت تا کارشناس تو پرونده یادداشت کنه فکر کنم یه ۱۲ تا ۱۳ عدد گفت نکنه اینقدر زیادن یه وقت هايپر بشم؟؟؟

ببین من روز قبل این که برم انتقال یه قابلمه سوپ جو و یه قابلمه هم ماکارونی پختم گذاشتم یخچال.شب اول ...

مرسي سارا جون ممنون بابت توضيحات كاملت خدا تو دليتو برات نگه داره😘😍🌹🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
من منفی شدم

عزیزممم خدا بزرگه انشالله خدا بزودی واست جبران میکنه،،خیلی سخته خودم کشیدم😔😔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
قربونت برم بخدا سوتعبیر نشه  اخه بر اساس خسی ک خودم داشتم گفتم این حرفو  من بیبی چک مثبت ...

عزيزم مبااااارك باشه خيلي خوشحال شدم انشالله ٩ ماه بارداري راحت داشته باشي🙏🙏🌹🌹

دوستم از تجربه قبل و بعد انتقالت بهمون بگو چيكارا كردي هم تغذيه مكمل استراحت

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
محی بانوی عزیز خدا رو قسم میدم ب حرمت مولودین این ماه ک خیلی زودتر از اونچه ک فکرشو بکنی طبیعی مادر ...

قررربونت برم انشالله بهترينا نصيب خودت بشه

از خدا فقط و فقط ميخوام به دل مادرم رحم كنه

فقط همين

سلام خانما، من فردا تخمک کشی دارم، ولی نمیدونستیم باید شوهرم حداقل2، 3 روز قبلش انزال داشته باشه، و الان بیشتر از 6 روز شده، وضع روحی خوبی ندارم، هم به مطب زنگ زدم هم به مرکز گفتن کاری نکنیم، و فردا نمونه گرفته میشه، کسی نبوده مشابه من، ممنون میشم راهنماییم کنید 🌸 

عزيزم مبااااارك باشه خيلي خوشحال شدم انشالله ٩ ماه بارداري راحت داشته باشي🙏🙏🌹🌹 دوستم از تجربه ق ...

قربونت برم عزیزم مننونم 

عزیزم فردا باید ازمایشم بدم 

هنوز صددرصد مطمئن نیستم 

ولی قول میدم بعد ازمایش از همه کارهایی ک کردم بگم 

اتفاقا نذر کردم گفتم ب همه میگم 

فقط دعا کنید ازمایش هم مثبت بشه 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋