2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
خواستم ماساژ بدم خيلي محكم شد عصباني بودم از دستشون محكم ماساژ دادم يه احظه فقط😭😭مگه واقعا ميتونه ...

نه عزيزم ترسيدم فكر كردم چكار كردي 

با ماساژ كه چيزي نميشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نمیشه قطعی گفت، ممکنه دو قلو گرفته باشه اول بعدش یکیش رشدش متوقف شده باشه  حتما هم باید ...

زینب جون من از امروز رفتم طب سنتی ...طبعم بلغمیه ..  علاوه بر تجویز برای گرم شدن طبع ، ۲۱ جلسه بادکش تمام بدن + رحم و تخمدان برام نوشت

من بیستم این ماه که روز دوم پریودم میشه قرار شد برم سونو و دارو بگیرم برای پانکچر 

حالا  سوالم اینه که بادکش با داروها تعارضی نداره ؟ اشکالی نداره همزمان انجام بدم ؟ 

یا شروع سیکل رو یک ماه عقب بندازم ؟

راستی خودم مشکلی ندارم همسرم مشکل تعداد و تحرک و مورفولوژی اسپرم داره 

هر دومون با هم رفتیم طب سنتی که اون هم تقویت بشه 

فدات هر روز دارم  با آب زیاد  طرازی گف ژن غلظت خونت ک هنوز هست باید آب بخوری  ...

ببين غلظت خون داري برو خون اهدا كن 

آب زرشك خودت درست كن كاري نداره آب انار هم ميتوني بخوري 

آب زرشك مامان من درست ميكنه با همين پلويي ها تازه تازه ميخوره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آمپول من یدونه یه روز در میون بود.شما تو ۳ روز لخته دفع کردی?

نه من روز اول فقط لخته دفع كردم بعد ديگه خونريزي طبيعي بود بعدم شد لك بيني 

چه روز بدي بود فقط گريه ميكردم خدا واسه دشمنمم نخواد 😭

ببين غلظت خون داري برو خون اهدا كن  آب زرشك خودت درست كن كاري نداره آب انار هم ميتوني بخوري&nb ...

نمیتونم خون بدم یعنی  اصلا خونمو نمیگیرم 

فشارم همیشه تو بهترین حالت هشتو نه هستش 

آره اانار عالیه فقط نمیدونم چرا یبوست میگیرم تا حدی

من بيمارستان پارسيان انجام دادم دكترم ذوالقدري هست

اهاان  حتما  خوبه  دیگه من اطلاعاتی  ندارم  درباره  این بیمارستان 

رژیم  بگیر  عزیزم  آزمایش تیروئید هم بده  توکل  به خدا

بیشتر تحقیق کن  که ایشالا  اینسری نتیجه  بگیری   😘

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
زینب جون من از امروز رفتم طب سنتی ...طبعم بلغمیه ..  علاوه بر تجویز برای گرم شدن طبع ، ۲۱ جلسه ...

عزیزم من چند روز پیش رفته بودم دکتر .دکتر بهرامی از یکی شاکی بود که چرا با داروها رفتی طب سنتی و بادکش.میگفت تداخل داره.خیلی قاطی کرده بود سر مریضش

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم من چند روز پیش رفته بودم دکتر .دکتر بهرامی از یکی شاکی بود که چرا با داروها رفتی طب سنتی و باد ...

سارا جان ماساژ رحم و تخمدان ک دیگه تداخل نداره 

درسته 

بادکش رو نمیدونم آیا خون میگیرن؟؟ 

@زینبی_بابا   عزیزم تا هفته چند باید استرادیول رو مصرف کنیم؟ من حالم خیلی بهم میخوره.اصلا نمی ...

سلام سارا خانم

شما تعیبن جنسیت هم انجام دادین؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نمیتونم خون بدم یعنی  اصلا خونمو نمیگیرم  فشارم همیشه تو بهترین حالت هشتو نه هستش  ...

ببين انار رو بدون هسته بخوري يبوست نميگيري اصلا صبحا بيدار ميشي دو ليوان آب ولرم بخور آب بدن زياد باشه يبوست نميگيري سبزيجات زياد بخور 

وسط ماساژ يه فشار شوك مانند دادم درد گرفت

نه عزيزم هيچي نشده الكي استرس نگير