2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
عزیزم منم اینو میدونم.تو پیامم هم گفتم هر کی مشکلش مثل من باشه بهش تهران رو پیشنهاد میکنم.مشکل ما هم ...

ببخشید پس من فکر کردم کلی منظورت بود، معذرت فراوان😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره درست میگی بلاخره این حساهم طبیعیه ولی الان دیگه بی خیال این حرفا تو فقد الان باید خوشحال ب ...

انشاءالله عزیزدلمممم 

انشاءالله شادی در خونه هممون بزنه و از خونه هم نره بیرون 

آمین 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

سلام 

دوستان از

@زین    

خبری ندارین؟ 

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام دوستان من امروز صب انتقال دادم .الان ک درد پریدی دارم صبم بعد از اینکه ازجام بلند شدم کلیییی اب ...

به سلامتی عزیزم

اگه منظورت بعداز انتقاله همون سرم شستو شوی رحم هست که میریزه نگران نباش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مشكل امثال ما امكانات جنين شناسيه، براهمون ميگيم تهران بهتره

دلارام جون گفتن، من اشتباه متوجه شدم ببخشید😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان 

زنگ زدم مطب دکتر گفتن 

حتما حتما باید فردا ازمایش بدم 

نمیشه امروز ازمایش بدم 

چرا اخه؟؟؟؟😭😭😭

من تا فردا هلاک میشم بخدا 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
میشی حتما نگران نباش

انشاءالله 

ممنونم عزیزم انشاءاالله شما هم هرچی از خدا میخوای بهت بده 

به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس،نعمت‌الله مسعودی متخصص طب سنتی ، گفت: در طب سنتی به سیاه‌دانه شونیز گفته می‌شود و یک دارو محسوب می‌شود.

وی افزود:‌در روایات آمده که حضرت رسول (ص) فرمودند سیاه‌دانه داروی هر دردی به جزء مرگ است. سیاه‌دانه یک دارو است و باید توسط پزشک و در شرایط مورد نیاز تجویز شود. مصرف آن به صورت خودسرانه می‌تواند عوارض متعدد داشته باشد، این دارو روی افراد مختلف اثرات متفاوت دارد.

این متخصص طب سنتی ادامه داد:متأسفانه اکنون در فضای مجازی مصرف سیاه‌دانه به صورت خودسرانه تجویز می‌شود که ما توصیه می‌کنیم حتماً برای مصرف مداوم آن با پزشک طب سنتی مشورت شود. مثلاً باید گفت مصرف سیاه‌دانه به صورت خودسرانه در زنان باردار می‌تواند سبب سقط جنین شود.

مسعودی در خصوص خواص سیاه‌دانه گفت:‌ این دارو گرم و خشک است و نوعی مسکن محسوب می‌شود، دارای اثرات ضدتشنج و پاک‌کننده اخلاط زائد است در بیماری‌هایی همچون گرفتگی رگ‌ها و گرفتگی عروق تجویز می‌شود.

وی اضافه کرد: سیاه‌دانه در بیماری‌های گوارشی، ریوی، کبد و کلیوی اثر درمانی دارد و ترکیب سیاه‌دانه با عسل سبب سنگ‌شکنی می‌شود، اما افرادی که مبتلا به سنگ کلیه هستند نباید این ترکیب را به صورت خودسرانه مصرف کنند زیرا بسته به اینکه سایز سنگ در چه اندازه است و وضعیت آن به چگونه است میزان مصرف تفاوت دارد.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: اینکه می‌گوییم این دارو را به صورت خودسرانه مصرف نکنید منظورمان این است که تداوم مصرف آن به صورت خودسرانه می‌تواند مشکلاتی ایجاد کند اما با یکی دو بار مصرف اتفاق خاصی نخواهد افتاد.

مسعودی در خصوص خواص آب زرشک گفت: این معجون خواصی همچون پاک‌سازی بدن، تصفیه خون، تقویت کبد، بازکننده مجاری کبد، تقویت اشتها دارد و در افرادی که غلیان خون دارند و به اصطلاح زود عصبی می‌شوند معجون آرام‌بخشی است و همچنین مصرف آن در تابستان سبب می‌شود که فرد گرما را بیشتر تحمل کرده و از درون خنک شود.

وی ادامه داد: مصرف آب زرشک در تابستان به همراه انواع آش توصیه می‌شود. زرشک نوعی ادویه خانگی است و دارو محسوب نمی‌شود و مصرف آن به صورت خودسرانه مشکلی را ایجاد نمی‌کند ، اما به زنان باردار توصیه می‌شود که آن را به صورت مداوم مصرف نکنند زیرا می‌تواند سبب بدفرمی دست و پای جنین شود

مرسی عزیزم.حتما.حالا شوهرم میگه داریم میریم به طرف زمستون.بزاریم بعد عید.منم خیلی ناراحت شدم.من میخو ...

شاید ایشون بابت سرما و سختی رفت و امدتون تپ زمستون به تهران اینطوری میگن،،،  ان شاالله که خیره و زودی به نتیجه میرسید

تو خوبی؟من چرا هرچی گریه میکنم خوب نمیشم 😔

اره من آرومم

ولي مامانم داغونه

فقط نشستم اونو دلداري ميدم

مامانم سي سال مسئول بخش نوزادان بوده همش داره ميگ ه اينقدر خدمت كردم بع نوزادا

نبايد اين سرم مي اومد همش گريه ميكنه

با وجود فواید زیادی که برای سیاه دانه شمردیم، در کنار آن می توان به احتمال مضر بودن آن برای برخی افراد خبر داد. از مضرات احتمالی سیاه دانه می توان به موارد زیر اشاده کرد:

1.  ایجاد خارش و حساسیت در نتیجه تماس با دانه های سیاه دانه وجود دارد. این حالت نوعی آلرژی است که به درماتیت تماسی معروف است.
  2. همانطوری که دیدید سیاه دانه منجر به کنترل فشار خون و کاهش آن می شود. کاهش شدید فشار خون می تواند برای عده ای مفید نباشد. زیرا افت فشار خون مانع انتقال صحیح اکسیژن به مغز و قلب می شود و این مسئله باعث سردرد، تهوع و .. می شود.
  3. مصرف سیاه دانه اصلا به زنان باردار توصیه نمی شود. زیرا مصرف روغن سیاه دانه باعث انقباض ماهیچه های رحم می شود و احتمال سقط جنین و آسیب به آن را در پی دارد. بنابراین بهتر است در این دوران از سیاه دانه استفاده نشود.
  4.  مطالعات مرکز تحقیقاتی سرطان کترینگ، نشان می دهد که سیاه دانه با داروهای شیمی درمانی تداخل دارد و می تواند اثر درمان های متداول سرطان را خنثی و کاهش دهد. بهتر است قبل از استفاده از پزشک خود مشورت بگیرید.
  5.  افرادی که طبع گرم دارند بهتر است در مصرف سیاه دانه زیاده روی نکنند.
  6.  استفاده از سیاه دانه به تنهایی شاید خوشایند نباشد. بهتر است در کنار آن کمی عسل نیز میل نمایید.

همان طور که ملاحظه