2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046065 بازدید | 684498 پست
یعنی میگین اصفهان خوب نیس؟من که یزد بودم اصلا راضی نیستم

منکه 5سال رفتم اونجا ونتیجه نداشت همه کاری هم انجام دادم ..اونجااصلا تیم تحقیقاتی ندارن کارشون براساس آزمون وخطاس...درواقع فقط تکرار میکنن تا بالاخره شاید یه بارش نتیجه بگیری اصلا مشکلت بررسی نمیشه

نه عزیزم دیگه همه جا اینجوری نیست من عکس رنگیمو تهران نشون چندتا متخصص دادم همشون گفتن جوابش درسته ی ...

مشكل امثال ما امكانات جنين شناسيه، براهمون ميگيم تهران بهتره

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها واسه شما هم تو سونو nt طول سرویکس اندازه گرفتن? 

اره عزيزم واحبه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسي كه جواب دادي سارا جان من تنهام كسي خبر نداره همسرم هم نميتونه پيشم بمونه بهاطر كارش خيلي ناراح ...

ببین من روز قبل این که برم انتقال یه قابلمه سوپ جو و یه قابلمه هم ماکارونی پختم گذاشتم یخچال.شب اول همونو خوردم واسه شام.ناهارشم بهمون مرغ دادن خودشون.روز دوم ماکارونی گرم کردم خوردم واسه ناهار.دخترم جلسه داشت رفتم مدرسه ش. حواسم نبود پله هارو دوتا یکی پریدم رفتم اومدم..دیگه این کارو که کردم ناامید شدم .اومدم خونه هرروز غذا پختم .کارامو کردم.فقط تنها کاری که کردم به نظرم موثر بود امپولامو سروقت زدم و داروهامو مرتب استفاده کردم...وگرنه واقعا ربطی به استراحت نداره.از یکی از دوستامم که تو امریکا ای وی اف کرده پرسیدم اونم گفت اینجا اصلا استراحت معنی نداره.بعد انتقال حتی باشگاه هم میرفت و مثبت شده بود..جنین و رحم اوکی باشن همه چیز خوب پیش میره.اصلا نگران استراحت و کارکردنت نباش.خوب کاری کردی به کسی نگفتی..چون فقط استرست بیشتر میشد.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزيزم همسرم 6 ماه از خودم بزرگتره بنده خدا همسرم چيزي نميگه اصلا هم بچه براش مهم نيست بارها هم بمن گ ...

ای بابا،امان ازاین دکتراک این همه معجزه رومیبینن وبازحرف حرف خودشونه،والاماتوهمین تاپیک معجزه کم ندیدم،الهیکه تاراجون خودت طبیعی باردارشی ومحتاج بنده خدانباشی عزیزم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
به خدا همينجا الان به زور به زوووووور جلو گريه خودمو گرفتم سارا ميدوني ميخوام اهدايي رو امتحان كنم ...

محیا جون اهدایی چیه همش میگی خواهش میکنم دیگه حرف از اهدایی نزن به خدا توکل کن ارامش داشته باش دکتری رو انتخاب کن که باهاش راحتی و بهش اعتماد کن.وقتی ذخیره تخمکت خوب هست همسرت مشکلی نداره چرا همش میگی ... شما اگه استرست کم بشه شک نکن طبیعی هم باردار میشی.

مشكل امثال ما امكانات جنين شناسيه، براهمون ميگيم تهران بهتره

محیا خیلی وقتا نباید همه چیز رو بدونیم.....روزی که تخمک های من در مرحله دو سلولی موندن انقدر جنین شناس رو نفرین کردم چون هیچ تو ضیحی نداد اصلا نیومد ببینیمش.....تازه بهترین بیمارستان شیراز بود با بهترین و معروف ترین دکتر....

از سر اون تصمیم گرفتم وارد جزئیات نشم و مثل یک زن روستایی بیسواد برم جلو😂چون روح و روانم داغون شد در این راه.....زندگی به دهنم خودم هیچ به دهن خانوادم زهر شد.....

الانم خواهرانه میگم زیاد خودت و ذهنتو درگیر جنین شناس نکن.همه چی دست خداست...

یکبار دیگه تلاش کن خواهر جان بعد برو دنبال تخمک اهدایی ....انشاله نتیجه میگیری با تخمک خودت.....  

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
به خدا همينجا الان به زور به زوووووور جلو گريه خودمو گرفتم سارا ميدوني ميخوام اهدايي رو امتحان كنم ...

عزیزدلم..به نظرم به اهدایی فکر نکن اصلا..دکترها از خداشونه اهدایی بگیری.کار خودشون راحت میشه.یه پول بیشتری هم میره تو جیبشون..ببین نظر نصر چیه.بعد نصر یه سرم برو پیش پورمطرود.تو که وقت گرفتی گلم...از رو عکس رنگی تشخیص میده مشکل داره رحمت خدانکرده یا نه.واسه منو همون اول دید گفت .من باور نکردم.چون تو عکس همه چیز اوکی بود به گفته دکتر ی که عکسو تشریح کرده بود...فوق تخصص لاپاراسکوپی داره.حرفه ایه اونم.نظر چندتاشونو بپرس .بعد یه تصمیم منطقی بگیر.با حوصله و ارامش ...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
امپول نزن عزیزم.صبر کن طبیعی پریود شی.فقط استرس نگیر و عجله نکن که زودتر بشی و بری واسه شروع سیکل به ...

انشاالله ممنون می دونی چرا گفتم آمپول خودمم از خدامه طبیعی بشم ولی بیممون اواسط آذر تموم میشه می ترسم صبر کنم اینقدر طول بکشه بیممون تموم بشه دوباره نتونم انجام بدم 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
چند روز از وقت پریودت گذشته؟

هنوز نگذشته  اونماه که آمپول زدم ۱۶مهر شدم اگه بخوام بشم می افته ۱۶آبان ولی اگه نشم یا دیرتر بشم دیگه فایده نداره نمی تونم بازم برم جلو

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏