2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Fullness is seen inleft kidney زینب جون دوشنبه رفتم آنومالی تا برم پیش دکترم رفته بود مریض او ...

آهان متوجه شدم

عزیزم این یه مورد شایع تو جنین های پسر هست و جای نگرانی نداره، همون پریناتولوژیست راهنماییت میکنه

نه والا ازمایشم دادن اخرین بار گفتن اسپرم شوهرت احتمالا ولی باز نمیدونم که برا انتقال نمیخام ریسک کن ...

والله چي بگم  

همين ivig سرميه كه ميزنن واسه بيمارهاي سرطاني و پيوندي! ربطش چيه آخه؟ ولي خب بعضيا با استفاده از اين سرم مثبت شدند الام كه ديگه شده جز پروتكل درماني 

من كانديد بودم واسه ivig دكترمم موافق بود ولي زرناني گفت لازم نداري و مخالفم تو پروندمم نوشت 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خراش داشتم  هيسترو پارسال آصفجاه همزمان با عمل فيبروم برام انجام داده و با اطمينان بهم گفت رحم ...

انشاله ک خیره 

من با طرازی اتمام حجت کردم گفتم این آخرین بارمه

هر کاری هر راهی هر دارویی لازمه بده دیگه توان ادامه دادن ندارم 

وواقعا بار آخر همه کار کردم 

آره سعی میکنم مراعات کنم 

عزیزم خداروشکر که نی نیت حالش خوبه انشالله بسلامتی بعداز نه ماه بغلش کنی و۱۲۰سال قلبش بتپه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
والله چي بگم   همين ivig سرميه كه ميزنن واسه بيمارهاي سرطاني و پيوندي! ربطش چيه آخه؟ ولي خب ب ...

معلومم نیست اثر سرم باشه شاید همزمانی داشتن فکر کردن اثر سرم چون تو هیچ منبع پزشکی ام نیومده نمیدونم والا یه فامیل داریم زنانه گفت تو هیچ کدوم از کتابا نیومده اما ازش نتیجه دیدن والا نمیدونم بخدا منم خیلی گیجم اگه اینقدر اثر داره چرا اثبات نشده پس که تو منبع های کتاب پزشکی بیاد اخه

سلام دوستان 

یک سوال خییییلی واجب دارم 

میخواستم بدونم شیافت پروژسترون و امپول پروژسترون ممکنه تاثیری توی جواب مثبت بیبی چک داشته باشه؟؟؟؟

دوستان بیبی چک زدم مثبت دراومده 

برای اولین بار بیبی چک مثبت میبینم 

برای اولین بار دوخط میبینم 

دلم داره میترکه 

اشک از چشمام بند نمیاد 

بغض لعنتی دور نمیشه 

فقط میترسم واقعی نباشه 

میترسم 

توروخدا دعا کنید مثبتش واقعی بااااشه کاذب نبااااشه

تورو به زهرا دعام کنید واقعی باشه و باردار باشم 😭😭

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
آره گلم اگر از قبل میخوردی ادامه بده ولی دوسین رو ترجیحا قطع کن و دفعه بعد داروها شروع شد اصلا نخور، ...

میگم زینبی من سال پیش هم دوسین میخوردم.البته کمتر از امسال.حالا ممکنه واقعا اینقدر تاثیر داشته باشه که کلا اثر آمپولای هورمونی رو خنثی کرده باشه؟البته به هرحال من دیگه تصمیم گرفتم نخورم.هر احتمالی هست دیگه.

خدایا شکرت  

سلام زینب جون خوبی 

من روز 2 هفته 16 هستم جواب سلفری اومد . دکتر برام سونو آنومالی نوشته بود و اکو قلب جنین و اندازه گیری طول سرویکس که گفت ویزیت شم بهترین زمان انجام اینا کی هست برام منشیش نوشت 18 هفته و یک روز اما دقیق نمیدونم کی انجام بدم بهتره

@زینبی_بابا    

سلام دوستان  یک سوال خییییلی واجب دارم  میخواستم بدونم شیافت پروژسترون و امپول پروژسترون ...

انشااله که درسته معمولا مثبت بی بی چک قابل اعتماده

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
آره منم برا جنینامون با خانم کریمیان صحبت کردیم.چه خانم خوبی هستن.تازه هم استانی ما هم هستن😎😎😍

جدی، البته اون دفعه بهمون نگفت، ما هم با شما هم استانی هستیم😍😍😍

فقط گفت این دفعه اسپرم ها به درد iui نمیخورن و انگار داری پولتون رو دور می‌ریزی، کنسل کن، ولی اون موقع به خاطر روحیه همسرم گفتم نه هر جوری هست انجام میدیم

خیلی برام ارزش داشت اون موقعیت رو بهمون گفتن

حتی گفت از این به بعد برای میکرو اگر اومدیم حتما قبلش به اونجا بگیم تو ظرف اسپرم قبل از نمونه گیری مدیوم بریزن، خیلی اون توصیه کمکمون کرد روز پانکچر، همیشه دعاش میکنم

وای راست میگی  فکر کن مرده جلو چشمم مرد واقعا  کلا درد تزریق و ترس از سرم فراموشم شد&nbs ...

دقیقا 

منم مجبور شدم، هر جا میگفتم باردارم انگار جیز بودم، میگفتن نه باید بری آرش فقط😐😐😐 اونم واسه یه سرم قندی نمکی ساده همراه ضد تهوع

**تغذيه بعد از انتقال : مربای به – به خام – جوانه گندم به مقدار کم – سالاد و روغن زیتون فراوان – سوپ و غذاهای مایع – کمپوت گلابی و آناناس - ( نکته : من چون غلظت خون بالایی داشتم ، و احتمال رشد نکردن جنین در رحمم ، عدم خونرسانی صحیح به جنین بود ، من در مدت بعد از انتقال آب فراوان مصرف میکردم و همینطور از اکسیژن در طول روز هر چند ساعت یکبار استفاده میکرد ، کپسول اکسیژن تهیه کرده بودم و اکسیژن مصرف میکردم . شاید این هم نکته ای باشه که کسی تا به حال تست نکرده ، این البته ایده خودم بود نه دکتر ، چون من همیشه دچار نفس تنگی میشدم و با این کار تنفس و خونرسانیم بهتر میشد ، حتی موقع انتقال جنین هم از دکتر اتاق عمل درخواست کردم که من رو زیر ماسک اکسیژن بزارن و البته آمپول GCSF هم باید موثر بوده باشه )

**تعداد ني ني توي دل مامان : یک دونه گل پسر ناز

*

**هزينه عمل :780

**توضیحات لازم :اینبار بسیار آرام بودم و استرس نداشتم و اصلا احتمال مثبت شدن را نمیدادم ، چون به علت مشکلاتی که داشتم نتوانستم آن کارهایی که خیال داشتم برای تغذیه و رعایت بعضی نکات رعایت کنم / نتوانستم انجام دهم و آماده بودم برای سیکل بعدی – اما با خواست و اراده خدای مهربان نعمت مادر شدن نصیبم شد . برای همه ی دوستان منتظر دعا میکنم
نکته : من بعد از منفی شدن دفعه قبل به دنبال یافتن علت احتمالی منفی شدن گشتم ، چون ظاهرا من سالم و همه چیز از رحم و جنین ها شرایط ایده عالی داشتن – اما طی آزمایشها من غلظت خون بالایی داشتم و کمبود ویتامین د – و برای درمان تقریبی آن مدت سه چهار ماه داروهای ویتامین و آسپرین خوردم و مصرف بالای مایعات – و بعد وارد سیکل انتقال جنین فریزی شدم

**زمان تولد ني ني(ها) بسلامتي: 17 مرداد 94

** تاریخ اولین روز آخرین پریود: 24 آبان 93