2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره پاک کردم  ترسیدم دل کسی بشکنه  ترسیدم باعث ناراحتی کسی بشم  قربونت برم انشاءال ...

عزیززم خداروشکر

تبریک میگم بهت

خدا بالاخره جواب اون همه سختی رو که کشیدی سر هایپری رو داد...همیشه به یادت بودم...خداروشکر عزیزم 

ان شاء الله به سلامتی بغل بگیریشون نی نی هاتو😍😍

تو این حال خوبت منتظرها رو هم دعا کن❣❣❣

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ای وای..متاسفم عزیزم 😔😔 ان شاء الله خدا به زودی معجزه ی قشنگشو هدیه بده بهتون ❣❣ یه بارداری طبیعی ...

سارا من اومدم نصر چه خبره اينجا هميشه همينجوريه؟؟؟؟ خيلي وحشتناكه شلوغيش،، ميگم اين مركز مام هس فقط اونجام ك تازه كارن خب پس ب چ درد من ميخوره؟! من جايي رو ميخوام جنين شناسيش خيلي حرفه اي باشه اونجا ك تازه س معلوم نيس چ وضعيتيه؟ مثل ميكروهاي قبلم ضعيف نباشه جنين شناسيش؟!!!خل شدم رفت😔 حالا از طرفي هم ميگم اين ك به شما گفته چسبندگي نداري درحالي ك داشتي

پس تشخيصش درست نيست؟نه؟

...
عزیزم نمیشه قطعی گفت، ممکنه دو قلو گرفته باشه اول بعدش یکیش رشدش متوقف شده باشه  حتما هم باید ...

پس یعنی باید دوباره تکرارش کنه، دو روز دیگه، درسته؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
نه عزيزم ندارم من از خدا ميخوام تو فردا بياي و خوشحالمون كني منم دوباره شروع ميكنم به اميد خدا

آفرین  به این  روحیه توکل  به خدا  دوست خوبم مرسی  از دعا  قشنگت  نازنینم  

به خدا   بعد  ده سال  زندگی  و ۴سال تلاش  و دارو  آمپول   و هزینه منفی  شدن  انتقال   همه همدیگرو  درک  میکنیم  که چه قدر  سختی  کشیدیم   

عزیزم  سعی  کن  از تجربیات   بچه ها  استفاده  کنی  یکم  استرحت کن تفریح  و گردش ...

و برای  پانکچر با روحیه  بهتر شروع  کن  😘

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
سارا جون يعني از همون روز اول آشپزي هم ميكردي؟! ميخواستي از كابينتهاي پايين آشلزخونه وسايل برداري چي ...

از روز دوم اشپزی کردم..مینشستم برمیداشتم و بلند میشدم..ببین فقط یه استراحت نسبی داشته باشی کافیه.انتقال قبلیم استراحت کردم منفی شد..تو این انتقال کلی کار کردم.عادیه عادی بودم از روز سوم به بعد.حتی جاروبرقی هم کشیدم بارها ...

آفرین  به این  روحیه توکل  به خدا  دوست خوبم مرسی  از دعا  قشنگت  ...

چشمم عزيزممم

دقيقا ميخوام همينكارو كنم هم خودمو تقويت كنم هم همسرم

تو رو خدا هركي هر توصيه اي داره به من بكنه

تا همه رو انجام بدم

اره پاک کردم  ترسیدم دل کسی بشکنه  ترسیدم باعث ناراحتی کسی بشم  قربونت برم انشاءال ...

عزیزمممم چقد مهربونی اما اینجا بخدا هرکی باردار میشه من انگار یه امید دوباره تو دلم تازه میشه چون می بینم دیروزود داره اما سوخت و سوز نداره بلاخره انشالله یه روزی که خیلی ام دور نیس هممون مامان میشیم من مطمئنم همه ی بچهای منتظر اینجا همین حسو دارن😍برای دعای قشنگتم مرسی عزیزم انشالله خدا از زبونت بشنوه 😄🙇

قطعا همینه  ولی اغلب حتما وسط سیکل دارو های متداخل با عملکرد ال دی مصرف شده و اثرش کم شده و بع ...

پس وسط سیکل یه اموکسی سیلین بندازم بالا😉

من بخاطر اینکه فولیهام اندازه نبود سیکلم کنسل شد و نشد که بشه نزدیکی مستمر داشته باشم سیکلم کنسل شد و امروز پرئود شدم اگر خدا بخواد.

راستی اون مدیوم که گفتی بزارن تو ظرف اسپرم روز نمونه چیه و چه کاربردی داره؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سارا من اومدم نصر چه خبره اينجا هميشه همينجوريه؟؟؟؟ خيلي وحشتناكه شلوغيش،، ميگم اين مركز مام هس فقط ...

محیا من یه بار پنج ساعت وایستادم .خسته شدم اومدم خونه.گفتم که مثل من نکنی یه موقع.من کم طاقتی کردم.دوباره مجبور شدم همونقدر صبر کنم یه روز دیگه...شنیدم نصر میبره کاراشو مرکز مام تازگی ها.هیچ وقت کارشو خراب نمیکنه .از جنین شناسش مطمئنه حتما که میبره...وایسا برو ویزیت شو ببین چی میگه..

سارا من اومدم نصر چه خبره اينجا هميشه همينجوريه؟؟؟؟ خيلي وحشتناكه شلوغيش،، ميگم اين مركز مام هس فقط ...

جنین شناس گاندی حرف نداره من اونجا جنین فریز کردم کسانی رو دیدم که میگفتن جاهای دیگه حتی صارم هم براشکن جنین تشکیل نشده بوده ولی تو گاندی جنین تشکیل شده بود براشون

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
آره خب حالا من دکترم از خارج برگشته نمی دونم دوباره این ماه آمپول بزنم برای پریود یعنی امروز برم آمپ ...

امپول نزن عزیزم.صبر کن طبیعی پریود شی.فقط استرس نگیر و عجله نکن که زودتر بشی و بری واسه شروع سیکل به سلامتی و مبارکی ❣