2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
بچه ها من به دکترم دسترسی ندارم میشه تو شهر خودم برم پیش یه دکتر دیگه? برای تعدیل داروها جهت هماتوم?

اره عزیزم میشه فقط برو یه دکتری که از ای وی اف سردربیاره دیگه..متخصص زنان معمولی نباشه

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خدارو شکر آنقدر دعا کردم بیای بگی سالمه فک کنم باید آسپیرین قطع شه شیاف هر ۱۲ ساعت آنوکسا هم اد ...

مرسی عزیزم بله هماتوم دارم فعلا آسپرین و انوگساپارین قطع کردم متاسفانه به دکترم دسترسی ندارم

محیا من یه بار پنج ساعت وایستادم .خسته شدم اومدم خونه.گفتم که مثل من نکنی یه موقع.من کم طاقتی کردم.د ...

مرسي سارا، دارم خفه ميشم يه مرد گنده هم اومده عين ديواااار وايساده جلوم😥 ميخواستم برم

...

بچه ها کسی میدونه چقدر بعد لاپارسکوپی پریود میشیم من قراره بعد پریود برم تو سیکل انتقال خیلی استرس دارم ۷ روزه لاپروسکوپی هیدروسکوپی شدم الان موعد پریودمه ولی نمی شم تازه خونریزی عملم تموم شده

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
پس وسط سیکل یه اموکسی سیلین بندازم بالا😉 من بخاطر اینکه فولیهام اندازه نبود سیکلم کنسل شد و نشد که ...

منم خیلی هارو شنیدم با قرص اورژانسی و جلوگیری باردار شدن 😁تازه میگن از عمد قرصها رو دستکاری کردن که جمعیت رشد پیدا کنه 

خدا رو شکر.چقدر من حرص میخوردم از حرفات.هر چی دوستان میگفتن ما هم اینطوری بودیم و فقط هماتوم بود شما ...

فدات شم خانومی والله اخه خطای دید بوده حتما نمیدونم که انشالله نی نی منو ببخشه

از روز دوم اشپزی کردم..مینشستم برمیداشتم و بلند میشدم..ببین فقط یه استراحت نسبی داشته باشی کافیه.انت ...

مرسي كه جواب دادي سارا جان

من تنهام كسي خبر نداره همسرم هم نميتونه پيشم بمونه بهاطر كارش خيلي ناراحت بودم كه تنهايي چه كنم

خيالم راحت شد

ميشه بگي غذا چيا درست ميكردي

من شديدا يبوست دارم با اينكه روزي يه ساعت ورزش ميكنم كلي آب ميخورم و نصف استكان روغن زيتون

كلا مادرزادي يبوست دارم

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
مرسي سارا، دارم خفه ميشم يه مرد گنده هم اومده عين ديواااار وايساده جلوم😥 ميخواستم برم

میفهمم چی میگی ولی تو که دیگه رفتی طاقت بیار..من اون روز که اومدم خونه انقدر گریه کردم.خل شده بودم..دوباره دلم طاقت نیاورد نوبت گرفتم رفتم 😁

خب خداروشکر‌گلم یعنی‌اگه بیدارش نکنی ممکنه سه ساعت بیشتر هم شیر نخوره؟چون دختر منم گاهی بیشتر میخوا ...

اره بابا تا چهارساعت هم بیدار نمیشد گاهی.

اره من شیر خودمو میدم

اابته میخوام زیر نظر دکترش شیر خشک هم بدم.واسه مواقعی که کار دارم و میمونه پیش باباش 😍

توام خواستی شروع کنی از دکتر بپرس.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
منم خیلی هارو شنیدم با قرص اورژانسی و جلوگیری باردار شدن 😁تازه میگن از عمد قرصها رو دستکاری کردن که ...

خخخخخخخخ فکر کن خطای من و شیطونی من وسط سیکل سبب بشه فولی ها اگر شدن کیست از بین نرن و سیکلم باز عقب بیوفته😂😂😂😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

محیا تو رو خدا با دید مثبت برو دکتر و وارد این کلینیک ها شو.

فکر خودت نیستی لااقل فکر جیب شوهرت باش😉...باز با افکار منفی خرابکاری نکنی ها😥

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نه عزیزم دیگه همه جا اینجوری نیست من عکس رنگیمو تهران نشون چندتا متخصص دادم همشون گفتن جوابش درسته ی ...

عزیزم منم اینو میدونم.تو پیامم هم گفتم هر کی مشکلش مثل من باشه بهش تهران رو پیشنهاد میکنم.مشکل ما هم طوریه که هم پزشک حاذق میخواد هم امکانات خوب مرکز و از همه مهمتر جنین شناس خوب و ماهر.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
میفهمم چی میگی ولی تو که دیگه رفتی طاقت بیار..من اون روز که اومدم خونه انقدر گریه کردم.خل شده بودم.. ...

به خدا همينجا الان به زور به زوووووور جلو گريه خودمو گرفتم

سارا ميدوني ميخوام اهدايي رو امتحان كنم ببينم اين بار جنينا چ جوري درمياد،، بعد انشالله خوب بود انتقال ندم يه بار ديگه يه جاي مطمئن پانكچر شم،،، ميشه همفكري كني؟ مظرتو بگي؟

...