2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
[QUOTE=110292550]اوفففف مرسي ك گفتي پس منم اونجا نميرم چون فرصت ازمون و خطا ندارم ديگه اگررررررر قرا ...

طرازي رو رفتم ابن سينا ، ايشونم ن برداشت ن گذاشت زرت سرم تجويز كرد، اهدايي شايد بهتر از سرم باشه😭من از سرم ميترسم براهمون فعلا پيشش نرفتم ديگه گفتم سبك سنگين كنم اخه خدا هم تحقيق و محكم كاري رو دوست داره تا يه حدي البته، بعدش به خودش توكل كنم و يكي رو انتخاب كنم

...
مرسی خانومی شما انوگساپارین و آسپرین داشتی?

اره عزيزم داشتم ولي دكتر قطع كرد

دوتا آمپول دوتا شياف داشتم خدارو شكر رفع شد 

فقط من بيشتر دراز كش بودم كارسنگين اصلا نكن پله بالا پايين هم نكن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوفففف مرسي ك گفتي پس منم اونجا نميرم چون فرصت ازمون و خطا ندارم ديگه اگررررررر قرار بر پانكچر باشه ...

ببین من کلا جای شلوغ رو و ازدحام زیاد دوس ندارم و انتظار پشت در دکتر و توی سونو و توی اتاق عمل حالمو بد میکنه 

این بود ک با توجه ب چیزایی ک قبل گفتم دیگه رویان نرفتم 

البته اون سال من سرکار میرفتم و خیلی راهم ب رویان از سرکار دور بود

ی روز فقط ی سونوم طول می‌کشید تا برم و برگردم چون مرخصی کامل نداشتم خیلی اذیت میشدم 

پشت چندین نفر میموندم تا نوبت سونو بشه

هر دفعه ی دکتر بود ک باید میشستم قصمو از اول تعریف کنم واقعا خسته کننده بود اونروزا واسم 

واسه همین مطب رو انتخاب  کردم اونم دکتر طرازی 

ک خداروشکر نتیجه گرفتم 

لیانا جون تا پریروز نارنگی بهترم میکرد ولی دیروز یه خرده سیرابی درست کرد مامانم خوردم صبح .یعنی یه ج ...

سارا جان فکر کنم شما هم مثل من طبعت سرده، منم سیرابی حالمو بدتر کرد

طب سنتی گفت سرده طبعش

بعدا که دکترم اومد گفت سیرابی رو باید اون قدر بپزی تا دو قاشق عصاره تو قابلمه بمونه و فقط همون دو قاشق رو بخوری، بافت گوشتش بیشتر تهوع میاره

واي خيلي مرسي ك بهم جواب دادي، انشالله ب زودي مثبت بشي و دلت شاد بشه، ميشه بگي كدوم دكتر و كدوم بيما ...

۱با بتای سه دهم منفی شدم😔

دکتر افسانه فداییان، بیمارستان آبان پانکچر و انتقال انجام میده

اهدا کننده هم دلال خودش معرفی کرد

بچه ها هماتوم ۱۲ میلی دارم خیلی بزرگه؟

نه خوبه واسه من ٤٣در ٢٠بود خيلي بزرگ بود 

واسه شما انشاالله زود رفع ميشه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
چرا از سرم می‌ترسی بار دوم بمنم داد 

من بدنم ب دارو حساسه قاطي ميكنه وحشت دارم از تزريقش، بار اول پيشش منفي شدين؟ شما ك رويان وأستون جنين تشكيل نشد پيش طرازي تشكيل شد؟

...
۱با بتای سه دهم منفی شدم😔 دکتر افسانه فداییان، بیمارستان آبان پانکچر و انتقال انجام میده اهدا کنن ...

چی شد  گلم ‌جواب  گرفتی  !؟

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊