2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
طرازي رو رفتم ابن سينا ، ايشونم ن برداشت ن گذاشت زرت سرم تجويز كرد، اهدايي شايد بهتر از سرم باشه😭من ...

محيا جون من بين چوبساز و نصر از لحاظ دانش و تجربه فرقي نديدم مشكل من با نصر پيشنهاد زيادي زود هنگام اهدايي بود و تنها مشكلم با چوبساز اينه كه نصف سال خارج از كشوره ولي واقعا دكتر بينظيريه از همه نظر

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بدنم ب دارو حساسه قاطي ميكنه وحشت دارم از تزريقش، بار اول پيشش منفي شدين؟ شما ك رويان وأستون جنين ...

چرا رویان دو تا تشکیل شد دیگه 

پیش طرازی هفت تا دفعه اول 

دفعه آخر و سوم چهارده تا تخمک  و یازده جنین 

چهار تا انتقال داد 

هفت تا فریز  دارم 

بچه هایی که خونریزی داشتین چیکار کردین? انوگساپارین و آسپرین رو قطع کردین?

گلم چون رسما خون ریزی داری هر دو رو قطع کن

آنا جون هم مثل شما شد دکترش تا دوماه اسپرین و انوکسا رو قطع کرد

الان دخترش خانمی شده

منم دو تا شیاف دارم یه روز در میون هم آمپول دارم.

خوبه من صبحا آمپول داشتم ظهرا و شبا شياف 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منفی صد درصد

خيلي ناراحت شدم از خدا ميخوام ايندفعه مثبت صد در صد باشي  ميتونم بپرسم شما چرا رفتين سراغ اهدايي؟ ب من هم گفتن برو اهدايي خيلي سر در گمم، بار چندمتون بود؟

...
گلم چون رسما خون ریزی داری هر دو رو قطع کن آنا جون هم مثل شما شد دکترش تا دوماه اسپرین و انوکسا رو ...

منم از صبح قطع کردم ببینم میتونم عصر با دکترم حرف بزنم یا نه. انشالله همه نی نی ها صحیح   سالم بدنیا بیلن

واسه شما جذب شده? الان هم خونریزی دارین?

بله جذب شد خدارو شكر تو سه هفته نه اوايل كه فهميدم داشتم داروهامو مرتب استفاده كردم استراحتم كرد  رفع شد 

خون ديدي ديگه نترس دكترم گفت يا خون مياد بيرون يا جذب ميشه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسي شيسا جون، اونوقت اونجا چه جوري بايد وقت گرفت؟ همون فردا ميتونم برم ويزيت؟

عزیزم باید زنگ بزنی وقت بگیری. الان زنگ بزن ببین برای فردا وقت میدن بهت.

۷۱۰۶۲۶۵۰

۷۱۰۶۲۶۰۰

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
والا من تهرانم و توی رویان سال 90 هیچ چیزی راجع ب این عمل نگفتن  فقط گفتن عمل بدون هیچ توضی ...

خداییش چه قدر داغون بودن اون موقع، الان همونجا میکروسرجری میکنن

دوستم هم سال 93 اونجا باردار شد میگفت 8 صبح میرفت تا 4 بعد از ظهر برمی‌گشت 

الان بهش میگم دوباره وسوسه شده واسه دومی اقدام کنه، خصوصا دیده منم باردار شدم دوباره هوس کرده