2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
زینبی جان من ۲۷ ماه پیش پریود شدم.هفت روزه تموم شد.بعد ۵ این ماه باز به خونریزی افتادم که سیکلم کنسل ...

والا الان اصلا قابل پیش بینی نیست، احتمال هر چیزی هست

فقط امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیفته 

گلم اصلا تو این مدت بدنت رو دستکاری نکن که مثلا زعفرون بخوری یا چیزی

اگر خدای نکرده مشکلی پیش اومد زنگ بزن مطب بپرس

سلام، قربونت برای انتقال، البته منم بار اولمه میخوام استفاده کنم اما طبق چیزایی که شنیدم و اینجا دی ...

لطف میکنی یه توضیح مختصری بدی،اخه منم دیگه به فکر انتقال هستم اینبار میخوام با آمادگی بیشتری باشم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آزمایش مجدد شوهرم بعد از عمل واریکوسل نشون داد ک بدتر شده  آخه فقط اون مشکل نبود ک داستا ...

اوفففف مرسي ك گفتي پس منم اونجا نميرم چون فرصت ازمون و خطا ندارم ديگه اگررررررر قرار بر پانكچر باشه اخرين پانكچر عمرمه

...
شما در مورد نصر از كجا اطلاعات كسب كردين؟ منم ميخوام در موردش بدونم

دوست من پیش دکتر نصر میرفت خیلی راضی بود

فقط اینکه اولین بار ک میرید نوبت بگیرید خیلی طولانیه و اتاقهای جداگانه باید برید واسه تشکیل پرونده و گرفتن شرح حال و سوابق ک خب زمان‌بره

ولی دفعه دوم ب بعد خیلی آن تایم هستن و منظم و مرتب 

چیزی ک دوستم بهم گفت برای بیماران بالای 35 سال و ذخیره پایین و چند انتقال منفی سریع پیشنهاد اهدایی میده ک دوستم میگه نه میخوام خودم امتحان کنم برای بار آخر 

والا الان اصلا قابل پیش بینی نیست، احتمال هر چیزی هست فقط امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیفته  ...

مثلا چه مشکلی منظورتونه؟.من الان برا ۵ آذر هم وقت ویزیت دارم البته.

خدایا شکرت  
شما در مورد نصر از كجا اطلاعات كسب كردين؟ منم ميخوام در موردش بدونم

ضمنا خیلی دکتر حاذق و متبحریه 

خیلی وقت و انرژی میزاره 

خیلی خوب ب حرفاتون گوش میده و کلا انرژی مثبتش زیاده 

[QUOTE=110292550]اوفففف مرسي ك گفتي پس منم اونجا نميرم چون فرصت ازمون و خطا ندارم ديگه اگررررررر قرار بر پانكچر باشه ...[/QUO

دختر جان این قضیه مال هشت سال پیشه 

اینارو نگفتم پشیمون بشی 

الان خیلی خیلی بهتره 

از دوستان ک مامان شدن رویان رفتن و نتیجه گرفتن توی همین تاپیک هم هستن 

بازم اگه واقعا بار اخرته حسابی دودوتا چهار تا کن تحقیق کم ببین از راه دور میای کجا بهتره 

دوست داشتی ی سر بیا مطب طرازی 

تو روخدا ببخشید اخه خودم جنین دیده بودم 🤔🤔🤔🤔معذرت میخوام واقعا نگرانتون کردم 

عزیزم اصلا لازم نیست از ما عذر خواهی کنی،

اونم لخته بوده نه جنین

خدا رو هزار مرتبه شکر که نی نی سالمه😍😍😍😍😍

دوست من پیش دکتر نصر میرفت خیلی راضی بود فقط اینکه اولین بار ک میرید نوبت بگیرید خیلی طولانیه و ...

مرسي از توضيحت، من يكي رو ميخوام ب حرفام گوش كنه بررسي كنه درست حسابي، اگه بررسيشون طولانيه كه بهتر

...