2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
شما وارد سیکل شدین؟

دکترم این هفته از خارج کشور میاد دوست دارم زودتر برم ولی نمی دونم پریود میشم خودم یا بازم آمپول بزنم وقتو تلف نکنم نمی دونم چیکار کنم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
گلم خیلی به نظر دکترت بستگی داره، مثلا من همیشه پریود منظم داشتم و هیچ وقت نگفت وزنمو کم کنم، می‌پرس ...

آره من قبلا 84 بودم دکتر خیلی حساس بود گفت اول باید پایین بیاری که پایین آوردم ولی الان یکم بالا رفتم اتفاقا دقیقا از موقعی که آی یو آی کردم بالا رفت وزنم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. من یه سری مطالب رو خوندم که هرچی بیشتر خوندم ناامید تر شدم. میشه خواهش کنم حرف های من ر ...

عزیزم خیلی ها بودن از تو بیضه شوهرشون اسپرم برداشتن و باردار شدن 

استرسو بزار کنار و برو دنبالش 

خداروشکر کن خودت هیچ مشکلی نداری عزیزم 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
وای مرسی قربونت برم انشالله اتفاقا خودمم نذر کردم انشالله بعدش حتما بیام پابوس امام رضا من عاشق امام ...

خدارو شکر پس حتما مثبته گلم امام رضا خودش کمکت میکنه 

خدارو شکر پس حتما مثبته گلم امام رضا خودش کمکت میکنه 

مرسی عزیزم انشالله خدا برای هممون معجزه کنه من به معجزه ی خدا ایمان دارم چون یبار تو زندگیم اتفاق افتاده😍

سلام عزیزم خوبی‌؟  گلم قشنگ مشخصه تازه با مشکلتون مواجه شدین شاید باورت نشه ولی تمام ماها هم ...

وای عزیزم چقدر خوب و مهربون حرف زدی جمله هات رو خوندم و اشک ریختم واقعا" راست میگی من هیچ وقت مثل این چند روز نتونسته بودم حمایت و دوست داشتن خودم رو به همسرم ثابت کنم واقعا" احساس ناب و خاصیه این حس. فکر می کنم شاید این لطف ویژه خدا به ماست که قبل به دنیا اومدن بچه عشق بیشتر تو زندگیمون جریان پیدا کنه و بچه تو یه محیط خیلی آروم و عاشقانه به دنیا بیاد. مرسی که خیالم رو راحت کردی حس خوبی دارم میتونم با شما صحبت کنم. من به دلایلی که گفتم واقعا" نمی تونم پنهون کنم مساله رو فعلامنتظرم بریم پیش ارولوژ اگه مشکل جوری باشه که بدون میکرو حل بشه که هیچ ولی اگر نشه ناچارم به مادرم بگم چون تو محل کار خودش باید درمان کنم. البته مامانم تو اون طبقه نیست ولی بالاخره همکارها و دوستاش هستن و حتما" بهش خبر میدن. فضول ها در کل شهر پخشن متاسفانه هرچی هم آدم بگه نگید تف سر بالاست فقط چون متاسفانه میرن میگن.

آزمایش رو تو مرکز ناباروری ندادیم ولی آزمایشگاه خیلی معتبریه. اما تو اینترنت خوندم به فاصله 4 هفته باید تکرار شه که اون دفعه رو حتما میریم مرکز ناباروری. دکتر خودم گفت فعلا" تکرار نکنید برید پیش ارولوژ فقط اون خودش میگه چکار کنید. 

سلام دوستان  من تا حالا تو شهر خودمون دو مرتبه آی یو آی و دو مرتبه آی وی اف کردم ولی جواب نگرف ...

سلام عزیزم، خیلی متاسفم بابت جواب های منفی قبلی ان شاء الله تهران جواب بگیرین

عزیزم هر دو جا آز اسپرم دو ساعت بعد جوابش حاضره و رویان رو اطلاع دارم نوبت نیاز نیست، از ابن سینا خبر ندارم

هر دو موسسه های قوی هستن دیگه خودت باید بیایی و ببینی و انتخاب کنی کجا راحت تری

چقدر شماها خوبید حالم رو خوب کردید اصلا" انقدر گریه کردم از پریروز تا حالا  سرجمع 3-4 ساعت خواب ...

عزیز دلم تقریبا همه اینایی که تو این تایپیک هستن به این درد مبتلا هستن. چه اهمیتی داره مشکل از جانبه کیه؟ ما یا همسرمون. پیش اومده دیگه ولی ما با ناامیدی و استرس بخدا اوضاع رو بدتر میکنیم. اینکه انسان تو همین شرایط سخت به خدا ایمان داشته باشه و از ته قلب مطمئن باشه که خدا کمکش میکنه قطعااااا، هنره.... هیچوقت فکر نکن ممکنه بچه دار نشید. مطمئن باش میشید حالا از چه راهی و چطوری رو دیگه خدا سر مسیرت میذاره. ولی مطمئن باش هممون و شوهرامون لیاقت مادر پدر شدن داریم. شک نکنید. مهم ترین مساله حس و حال خوبه. من یکسال تمام با حس و حال منفی و شک و استرس پیش رفتم. دیگه این کارو نمیکنم 

دنیا ارزش اینهمه ناراحتی رو نداره. از ماهم هزارتا سوال میشه 

بايد گفت به درک بذار هر فکری میخوان بکنن🤣🤣امیدت به خدا باشه. خدا بزرگتر از دردهای ماست

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام عزيزان براي من منفي شد خدا نخواست تموم شد

😭 خیلی ناراحت  شدم   ای خدا   خیلی سخته    چی بگم  همه  ما  منفی شدن  تجربه  کردیم  با هیچی  تسکین  نمیشه  داد  ...  

یه مدت  استراحت  کن  عزیزم   اگر جنین  داری  دوباره تلاش کن 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
سلام عزيزان براي من منفي شد خدا نخواست تموم شد

امیدت رو از دست نده عزیزم.انتقالت فریز بود؟ چه چیزهایی دکتر واست تجویز کرد؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست)