سلام عزیزم خوبی؟
گلم قشنگ مشخصه تازه با مشکلتون مواجه شدین
شاید باورت نشه ولی تمام ماها هم این روزها رو گذروندیم
و جالبتر اینکه هممون با هزار ترس و فکر و استرس درمان رو شروع کردیم و خدا رو شکر اغلب هم نتیجه گرفتیم
اما در مورد شما، اصلا این جور نیست که کار همه به جنین اهدایی و اینا برسه
چند نفر تو همین تاپیک با آزواسپرمی همسرشون مامان شدن
حتی سه قلو
درسته یه مقدار شاید تلاش بیشتری بخواد ولی به معنی اهدایی قطعی نیست
دکترتون درست گفته اگر انسدادی باشه خیلی خیلی جای امیدواری هست عزیزم، فقط کافیه تو بیضه اسپرم باشه
گاهی هم آقایون دچار آزواسپرمی موقت میشن به خاطر بیماری مصرف دارو و... پس باید آزمایش تکرار بشه و بهت تاکید میکنم حتما تو مرکز ناباروری آزمایش اسپرم بدن
فقط خواهر گلم بدون تنها نیستی، هر سوال و درد دلی داری هستیم کنارت
فقط نذار کسی دیگه ایی جز شما دو نفر خبر دار بشه، چون مسیر طولانی هست، استرس هم زیاده ولی وقتی فقط خودتون بدونین به شدت آسایش بیشتری دارین
عزیزم شک ندارم حتما مادر میشی، هوای همسرت رو داشته باش اون خیلی داغونتره الان، همسرایی ما هم وقتی فهمیدن مشکل دارن خیلی اذیت شدن، همسر من کلا پیشم سه چهار بار بیشتر گریه نکرده، دو بارش به خاطر آزمایش اسپرم بوده، نکنه یه وقت دلش رو بشکنی یا ذره ایی به روش بیاری، فقط حمایتش کن هر جوری از دستت برمیاد
ببین مشکل باروری خیلی سخته ولی یه فرصت هست که زن و شوهر حسابی با هم دوست بشن، قوی ترین دوستی رو ایجاد کنن حتی بیشتر از زن و شوهرهای عادی که زود بچه دار میشن، پس درسته درد و سختی داره ولی حتما موقعیت های ناب و طلایی و خاص هم داره، ولی اگر عاقلانه جلو نری برعکس میشه
باز هم برات کلی آرزوی خوب از خدا دارم، هر سوالی داری اینجا رو خونه خودت بدون