2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046382 بازدید | 684510 پست
آره حالا شما وزنتون پایین بود من چی😣

عزیزم ‌من‌تو  یک ماه  ۳ کیلو   کم کردم   البته  یه دکتر  تیروئید  هم برو  از وقتی سیکل  بارداری  شروع  کردم  ۱۰ کیلو  اضافه  کردم  مخصوصا  بعد انتقال  که  همش  میخوری  استزاحت  میکنی  و من قبل انتقال  با این حال  که تیروئید پر کار گرفتم   فسفود و نوشابه  حذف کردم  مقدار  غذا  کم کردم  برنج  نصف کردم و پیاده روی  و آب به برنامه  روزانه ات  اضافه  کن 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
ایشاله  اول شما مثبت شی که اینقدر مهربونی،بعدشم همه ی خانومای تاپیک و من🥰

شما روز چندم پانکچر شدی داروهاتون چی بودن

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ‌من‌تو  یک ماه  ۳ کیلو   کم کردم   البته  یه دکتر  تیروئید   ...

خیلی رعایت می کردم یه مدت دوباره ول کردم الان اتفاقا قرص تیروئیدم می خورم هر صبح چقدر خوب تو یه ماه 3 کیلو عالیه ولی بمونه

چرا تعیین جنسیت می خوای انجام بدی 

من یه دختر دارم کلا دوتا بچه می خوام دوست دارم از دو جنس داشته باشم 

برام خیلی مهم بود اولین بچم دختر باشه ولی دومی و پسر 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها من از8تاتخمک2تاجنین باکیفیت متوسط تشکیل شدکه فریز کردم. موندم انتقال بدم یا نه؟کسی بوده بااین شرایط باردارشده باشه؟

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
راضی ام و دلخوشم به همینا درکل منظورم این بود که مطمئنا جنین های باکیفیتی داری ان شالله با همینا م ...

انشالله عزیزم همچنین واسه خودت وبقیه بچه ها شما انتقال دادی؟

عشق یعنی خنده های مادرم 
سلام دوستان. من یه سری مطالب رو خوندم که هرچی بیشتر خوندم ناامید تر شدم. میشه خواهش کنم حرف های من ر ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

گلم قشنگ مشخصه تازه با مشکلتون مواجه شدین

شاید باورت نشه ولی تمام ماها هم این روزها رو گذروندیم

و جالب‌تر اینکه هممون با هزار ترس و فکر و استرس درمان رو شروع کردیم و خدا رو شکر اغلب هم نتیجه گرفتیم

اما در مورد شما، اصلا این جور نیست که کار همه به جنین اهدایی و اینا برسه

چند نفر تو همین تاپیک با آزواسپرمی همسرشون مامان شدن

حتی سه قلو 

درسته یه مقدار شاید تلاش بیشتری بخواد ولی به معنی اهدایی قطعی نیست 

دکترتون درست گفته اگر انسدادی باشه خیلی خیلی جای امیدواری هست عزیزم، فقط کافیه تو بیضه اسپرم باشه

گاهی هم آقایون دچار آزواسپرمی موقت میشن به خاطر بیماری مصرف دارو و... پس باید آزمایش تکرار بشه و بهت تاکید می‌کنم حتما تو مرکز ناباروری آزمایش اسپرم بدن

فقط خواهر گلم بدون تنها نیستی، هر سوال و درد دلی داری هستیم کنارت 

فقط نذار کسی دیگه ایی جز شما دو نفر خبر دار بشه، چون مسیر طولانی هست، استرس هم زیاده ولی وقتی فقط خودتون بدونین به شدت آسایش بیشتری دارین

عزیزم شک ندارم حتما مادر میشی، هوای همسرت رو داشته باش اون خیلی داغونتره الان، همسرایی ما هم وقتی فهمیدن مشکل دارن خیلی اذیت شدن، همسر من کلا پیشم سه چهار بار بیشتر گریه نکرده، دو بارش به خاطر آزمایش اسپرم بوده، نکنه یه وقت دلش رو بشکنی یا ذره ایی به روش بیاری، فقط حمایتش کن هر جوری از دستت برمیاد

ببین مشکل باروری خیلی سخته ولی یه فرصت هست که زن و شوهر حسابی با هم دوست بشن، قوی ترین دوستی رو ایجاد کنن حتی بیشتر از زن و شوهرهای عادی که زود بچه دار میشن، پس درسته درد و سختی داره ولی حتما موقعیت های ناب و طلایی و خاص هم داره، ولی اگر عاقلانه جلو نری برعکس میشه

باز هم برات کلی آرزوی خوب از خدا دارم، هر سوالی داری اینجا رو خونه خودت بدون

سلام عزیزم خوبی‌؟  گلم قشنگ مشخصه تازه با مشکلتون مواجه شدین شاید باورت نشه ولی تمام ماها هم ...

خداخیرت بده که اینقدر خوبی

آخ که هر دفعه برا یکی متن مینویسی 

من خودم با خوندش با اینکه این مراحلو تا نصفه پشت سر گذاشتم بازم دل منو هم چقدر اروم میکنی

خداخیرت بده

من قبلا خیلی اضافه وزن داستم دکتر بهم گفت تا وزنتو پایین نیاری برات کاری نمی کنم نزدیک یکسال ونیم طو ...

گلم خیلی به نظر دکترت بستگی داره، مثلا من همیشه پریود منظم داشتم و هیچ وقت نگفت وزنمو کم کنم، می‌پرسیدم هم میگفت واسه من لازم نیست، فقط بعد از پانکچر داغون رفت بالا

ولی شما رو نمیدونم

من یه دختر دارم کلا دوتا بچه می خوام دوست دارم از دو جنس داشته باشم  برام خیلی مهم بود اولین ب ...

آها حدس زدم انشأالله هر چی که دوست داری قسمتت بشه😍🙏