2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
مرسی عزیزم از دلگرمیت. قلبم برا همسرم ریش ریشه اصلا" خودم قبلش هم بهش گفته بودم من بچه دوست ندارم به ...

واااااای چقد نگرانی

اصلا اینجوری نیست

شما اگه تخمک خوب داشته باشی نصف راه رو رفتین

مطمئن باش اسپرم از همسرت میگیرن. نهایت تسه میشه. یعنی عمل میشه از داخل بدنش درمیارن

فقط اگه میتونی این جریان رو به کسی نگی خیلی بهتره

من که گفتم واقعا اذیت شدم وقتی منفی شد جواب ازمایشم

ولی دوستانی که نمیگن خیلی راحتترن. فقط خودشونو همسرشونن

از خدا بخاه قطعا درست میشه

ناامیدی از درمان نداشتن بدتره

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه من لوله هام را کوتر کرد یعنی سوزاند ومن دیگه طبیعی باردارنمیشم..منکه نمیبخشمش امیدوارم خداوندعو ...

عزیزممم...خدا هممونو از دست بعضی از این دکترای بی وجدان نجات بده الهی😔

سلام بچه ها

من امروز صبح استرادیول رو خوردم بعد از پنج دقیقه یهو بالا آوردم، معذرت میخوام فقط آب بالا آوردم... قرص رو ندیدم بیاد بالا ولی الان نگرانم نکنه اومده باشه؟ دوباره بخورم همونو؟

بابا الان این همه علم پیشرفت کرده. چرا اینقد ناامیدی بالاخره از آزواسپرمی ۵-۶ تا اسپرمم گیر بیاد بر ...

اصلا نا امید نباش عزیزم مشکل همسرمنم همین بود که فقط ۲تا دونه خوب تونستن پیدا کنن وهمون ۲تا ۲تا جنین خوب برام تشکیل شد وانتقال دادن 

عشق یعنی خنده های مادرم 
اصلا نا امید نباش عزیزم مشکل همسرمنم همین بود که فقط ۲تا دونه خوب تونستن پیدا کنن وهمون ۲تا ۲تا جنین ...

عزیزم منو ریپلای کردی😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام دوستان. من یه سری مطالب رو خوندم که هرچی بیشتر خوندم ناامید تر شدم. میشه خواهش کنم حرف های من ر ...

درکت میکنم عزیزم منوهمسرمم خیلی حالمون بد شد وقتی فهمیدیم این مشکل رو داریم تنها راهش میکرو بود روز پانکچر اومدن گفتن هیچ اسپرمی نتونستن پیدا کنن شوهرم ۳بار نمونه دادبالاخره ساعت ۲شد وخواستن منو مرخص کنن دنیاروی سرم خراب شد همین که داشتیم میرفتیم بیرون خانمه اومدگفت ۲تا دونه اسپرم پیدا شد دعاکن همون دوتا جنین بشه،فرداش زنگ زدم و گفتن دوتا جنین خوب داری ودیگه برام انتقال دادن فردا هم باید برم ازمایش بدم برام دعا کن مثبت بشه امیدت رو از دست نده عزیزم

عشق یعنی خنده های مادرم 
واااااای چقد نگرانی اصلا اینجوری نیست شما اگه تخمک خوب داشته باشی نصف راه رو رفتین مطمئن باش اسپر ...

راستش تا الان که نگفتم ولی متاسفانه نمیتونم نگم چون مادرم تو همون مرکزی که میخوام درمان کنم کار میکنه و میشه پیچوند ولی اگه بفهمه خیلی ناراحت میشه که بهش نگفتم چون هر طرف سر برگردونم یکی ازدوستاش هست تو مرکز راستش خیلی میترسم برم جای دیگه فرصت رو از دست بدم بعدا" خودم رو سرزنش کنم که به خاطر رودربایستی با این و اون آینده خودمو خراب کردم. دوست دارم اگه بشه حداقل به مامانم بگم مشکل از خودمه ولی زرنگ تر از این حرفاس البته مطمینم بدونه هم به همسرم بیشتر احترام بذاره کم تر نمی ذاره ولی خب میترسم نگاهش برای همسرم بد باشه. بعد الان این همه پول نقد هم نداریم ناچارم از مادرم کمک بگیرم. میتونم ماشین بفروشم ولی بالاخره شک میکنن از همین الان بگیرم بهتره چون بعدا احتمالا" بیشتر به ماشین احتیاج پیدا میکنم. من از بچگی با همین اصطلاحات آزواسپرمی و تسه و پزا و میکرواینجکشن و این ها آشنام و بارها از مامانم شنیدم که برای  فلانی کار خاصی نمیشه کرد شوهرش آزوست برای همین خیلی ته دلم خالی شد وقتی جواب آزمایش رو دیدم و تا تهش رفتم البته ناامید نیستم واقعا" میدونم راه هست و اگر با تسه هم اسپرم نداشته باشه شنیدم دارن یه کارایی برای سلول های بنیادی میکنن. نهایتا" تخمک هام رو فریز می کنم برای روزی که یه راهی پیدا بشه. خیلی خودمو سرزنش می کنم که 5 سال جلوگیری کردم میگم شاید قبلا" اسپرم داشته.  

راستش تا الان که نگفتم ولی متاسفانه نمیتونم نگم چون مادرم تو همون مرکزی که میخوام درمان کنم کار میکن ...

خیلی زود نا امید شدی

شاید علتش انسدادی باشه که کامل درمان می شه

حالا اگه عیر انسدادی باشه بعیده نتونن ۳-۴ تا اسپرم درست حسابی پیدا کنن

درکت میکنم عزیزم منوهمسرمم خیلی حالمون بد شد وقتی فهمیدیم این مشکل رو داریم تنها راهش میکرو بود روز ...

الهی که به حق پنج تن بارداری.خدا خودش نگاهت میکنه. برای من هم دعا کن. تا هفته پیش کلا مطمئن نبودم بچه میخوام از وقتی فهمیدم دارم له له میزنم. تا هفته پیش روم نمیشد برم دکتر زنان معاینه بشم الان حاضرم عالم و آدم همه جامو ببینن فقط یه بچه خدا بهم بده   امروز یه لباس فرم جدید پوشیدم گفتم ان شالله که به زودی دیگه اندازم نباشه نتونم بپوشم. 

خیلی زود نا امید شدی شاید علتش انسدادی باشه که کامل درمان می شه حالا اگه عیر انسدادی باشه بعیده نت ...

چقدر شماها خوبید حالم رو خوب کردید اصلا" انقدر گریه کردم از پریروز تا حالا  سرجمع 3-4 ساعت خوابیدم. 

وای راست میگی؟ چقدر خوشحال شدم پیامت رو دیدم. خدا رو صد هزار مرتبه شکر. 

اره عزیزم،واقعا مثل معجزه بود من وهمسرم به این دوتا جنین دلبستیم انشالله که مثبت بشه شماهم اصلا نگران نباش انشالله که همه چیز اوکی میشه برات

عشق یعنی خنده های مادرم