2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
سلام زینب جان. خوبی؟ منم پنجشنبه دوتا بلاست انتقال دادم 😍من راستش اینطوری نیس که مطلقا دراز کش باشم ...

سلام عزیزم مبارکت باشه😍😍😍😍

گلم زیادی داری میخوابی، بلند شو دختر گل 

حالا نمیگم برو بازار گردی ولی غذا درست کن ظرف بشور، پیاده روی ملایم برو در حد روزی 10 دقیقه 

با خوابیدن جز یبوست و بهم ریختن سیستم بدن چیزی عایدت نمیشه 

خودم که نگم برات سر کار میرفتم از روز بعد از انتقال 😁😁😁😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم زینب جان انشالله گل پسرتو به سلامتی در آغوش بگیری خانومی من سر انتقال سکم هیسترو و خراش داشت ...

عزیزم چه قدر سخت 😢😢😢😢

آره بهترین کار استراحت و رفرش بدن و روح هست

عزیزم اگر دوست داشتی حتما طب سنتی هم برید برای سبک زندگی سالم، خیلی نوع تغذیه کمک میکنه به کم شدن استرس و حتی ریزش مو

البته متخصص پوست هم جای خودش حتما برو

ان شاالله تو این مدت اصلا طبیعی مامان بشی

لي لا جون ان شا الله به زودي شما هم مامان ميشي خانمي.  نگران سن نباش ، من يك خواهر شوهر دارم كه ...

فدااات عزیزم. ممنون بابت قوت قلب دادنت.خدا شماو همسرتون و بچه هاتون رو به هم ببخشه عزیزم. ایشالا خواهر همسرتون به خوشی بارداری رو پشت سر بذارن و کوچولوشون رو به موقع در آغوش بگیرن  

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم مبارکت باشه😍😍😍😍 گلم زیادی داری میخوابی، بلند شو دختر گل  حالا نمیگم برو بازار ...

ممنونم از محبتت😘😘😘والا دراز میکشم میرم دستشویی فیلم میبینم میشینم رو زمین میشینم رو مبل راه میرم تو خونه. بخاطر این پرسیدم گفتم نکنه نیاز باشه سه روز اول رو استراحت مطلق باشم. دعا کن برام عزیزم. 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام دوستای عزیزتر از خواهر🍀 یه عدد مامان سحرخیز که بجور دلش خواب میخواد اما دختری نمیزاره😏 خیلی ...

عزیزم چه قدر حس خوبی گرفتم از پیامت 😍😍😍😍😍خدا برات حفظش کنه دختری رو ❤️❤️❤️❤️❤️

خداییش ما هم اون موقع که درگیر بودیم 99 درصد با خوشحالی میرفتیم، نه که استرس نداشتیم و دلمون بچه نمی‌خواست نه، 

بیمارستان های دیگه و بیمارهای دور از جون سرطانی رو که می‌دیدیم تازه می‌فهمیدیم چه مشکل لاکچری داریم، تهش میخواییم یه نفر رو به خونه اضافه کنیم

ولی اون بنده های خدا تهش قرار بود خوب بشن و تازه به سلامتی برسن که ما داریم(ان شاء الله همه شون لباس سلامتی کامل بپوشن) 🤲🤲🤲🤲🤲

فهمیدم خدا دوستمون داشته که مشکل ما رو ناباروری گذاشته، دیدم خیلی ها مشکلات خیلی خیلی بدتری دارن که نمیذاره شاد باشن ولی ما میتونیم باز هم شاد بمونیم فقط باید انتخاب میکردیم یا غصه و استرس همیشگی یا تلاش و امید 

بعد بارداری هم اصلا اون چیزی که تصور می‌کردم نبود، واقعا هیچ ذهنیتی نداشتم تهوع یعنی چی، غربال ریسک دار یعنی چی، تا حدی هم به خودم حق میدادم ولی از یه جایی به بعد به خودم گفتم شاید این اولین و آخرین بارداری من باشه پس باید هر جوری هست لذت ببرم و استرس رو کنترل کنم

قطعا بچه ام مامان سالم میخواد

نمیگم گریه نمیکردم، نمیگم گاهی نا امید نمیشدم، ولی مغلوبشون نشدیم

فهمیدم زندگی یعنی تلاش برای خواسته هاست و بهتر کردن شرایط، نه غصه برای خواسته ها و خراب کردن داشته ها

سلام به همه، دوستانی که بعد از مثبت شدن آزمایشتون تجربه خونریزی و لکه‌بینی دارین، چقدر طول کشید تا ...

عزیزم من تا یک هفته طول کشید، البته چون تا یه ذره کم شد آسپرین شروع کردم 

که دوباره زیاد شد و دکترم حدود دو هفته قطع کرد برام و گفت حداقل 10 روز اگر لک نداشتی دوباره آسپرين رو شروع کن

٢١ آبان بايد برم، فكر كنم دستگاهي كه ميشه صداشو شنيد فرق داره

عزیزم کلا خیالت راحت مهم اینه FHR رو اندازه بگیرم که دو روش داره با صدا و بی صدا 

سونولوژیستم که می‌گفت بهتره هفته های اول ضربان قلب جنین (FHR) از طریق بی صدا اندازه گیری بشه 

خواستم بگم نگران نباشی

سلام عزیزم مبارکت باشه😍😍😍😍 گلم زیادی داری میخوابی، بلند شو دختر گل  حالا نمیگم برو بازار ...

زینبی جان زیاد سرپا ایستادن برا بعد انتقال مضره یا نه؟بعدشم میتونیم از توالت ایرانی استفاده کنیم؟

خدایا شکرت