2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
ان شاالله قبول میکنه گلم، بگو بهش از نظر مالی تو مضیقه هستی قطعا درک میکنه

سلام عزیزم شما بعد مثبت شدن هم استرادیول داشتین؟ تا چند هفتگی؟ من از قبل انتقال روزی 4تا داشتم دکتر هم گفت فعلا ادامه بده اما روی قوطی استرادیول نوشته در دوران بارداری ممنوع هس؟ الان نگرانم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
خانما کسی می دونه هزینه پانکچر تو ابن سینا چنده؟

حدودا 4 و خورده ای بود من شهریور انجام دادم اونجا

خداجونم جنین هامو به تو سپردم سفت و محکم و صحیح و سالم برام نگهشون دار 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂 آمپول و تو بازو زدم‌اصلا درد نداشت خداییش😁😉

فقط پروژسترونه یه کم اذیت میشی وگرنه بقیشون اصلا درد ندارن مثل نیش پشه هستن😆

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام دوستای گلم  من سه بار انتقال منفی داشتم و بار چهارم با کی ذوق تو خرداد مثبت شد و بعد بتام ...

سلام عزیزم خیلی متاسفم برای اون اتفاقات تلخ 😔😔😔

گلم دکتر پوست باید بری و بهش حتما بگو ivf کردی

راستی حتما آزمایش های ایمنی و انعقادی و اگر دکتر صلاح دید هیسترو هم مد نظرت باشه

همسرتون هم آز dfi بدن حتما 

سلام عزیزم شما بعد مثبت شدن هم استرادیول داشتین؟ تا چند هفتگی؟ من از قبل انتقال روزی 4تا داشتم دکتر ...

سلام عزیزم من تا هفته 10 داشتم 

اون که نوشته رده x در بارداری برای سیکلوژست هم هست، ولی برای ما تجویز میشه چون ivf کردیم و به این هورمون ها نیاز داریم پس برای ما ضرر نداره

برای افراد با بارداری طبیعی خوب نیست 

سلام عزیزم شما بعد مثبت شدن هم استرادیول داشتین؟ تا چند هفتگی؟ من از قبل انتقال روزی 4تا داشتم دکتر ...

آرزو جان پروژسترون و استرادیول در حالت عادی برای بارداری مضر هستن

اما در پروسه ای وی اف چون تخمگذاری و لقاح به صورت طبییعی داخل بدن صورت نمی گیره این هورمون ها توسط بدن به اندازه کافی تولید نمی شن و باید جایگزین بشن

به صورت روتین تا هفته ۱۲ تجویز می شن

حالا بسته به شرایط هر فرد یه کم بیشتر یا کمتر

سلام عزیزم من تا هفته 10 داشتم  اون که نوشته رده x در بارداری برای سیکلوژست هم هست، ولی برای م ...

خدا خیرت بده عزیزم خدا نی نی تو حفظ کنه از نگرانی در آوردی منو ممنونم 😘

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
عزیزم بستگی داره جنین ها رو چند روزه فریز کردن، اگر یه روزه بوده، فقط دو روز لازم هست تا بلاست بشن

سلام زینب جان. خوبی؟ منم پنجشنبه دوتا بلاست انتقال دادم 😍من راستش اینطوری نیس که مطلقا دراز کش باشم.گاهی دراز میکشم گاهی رو مبل میشینم گاهی رو زمین میشینم. به نظرت چطوری باید رعایت کنم؟ باید بیشتر استراحت کنم؟ دوشنبه هم بلیط هواپيما دارم سمت خونه. 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام عزیزم خیلی متاسفم برای اون اتفاقات تلخ 😔😔😔 گلم دکتر پوست باید بری و بهش حتما بگو ivf کردی ...

ممنونم زینب جان انشالله گل پسرتو به سلامتی در آغوش بگیری

خانومی من سر انتقال سکم هیسترو و خراش داشتم که مشکلی نبود و آز ایمنی و انعقادی رو دادم و پیش دکتر توکلی ابن سینا بردم گفت مشکلی نداری و فقط مشکل کم انعقادی که هپارین بیمارستان یهم داد

برای انتقال اخر هم که جنین بلاست بود و پی ار پی هم کردم که بتا ۲۵۰ شد دو روز بعد ۳۰۰ و سه روز بعد ۱۴۰ و بعدش افت و سقط

همسرم هم دی اف ای داد مشکلی نداشت خوب بود ولی تعداد و مورفو و سرعتش کم بود

الان هم  جنین دارم ولی دیگه یه مدت بیخیال بچه شدم ولی این ریزش موی شاید و مهای زاید اذیتم میکنه ممنون از راهنماییت خانومی

آرزو جان پروژسترون و استرادیول در حالت عادی برای بارداری مضر هستن اما در پروسه ای وی اف چون تخمگذار ...

خیلی خیلی ممنونم به سوالم جواب دادین اخه من مطمئن بودم دکتر گفت ادامه بده ولی دستیارش تو دفترچه ننوشت منم وقتی گرفتم دارو رو دیدم نوشته تو دوران بارداری ممنوع کلی ترس برم داشت که نکنه اشتباه فهمیدم کلی دعا میکنم براتون از نگرانی در آوردین منو