2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
آره ۹ تا جنین خوشگل و ناز دارم با گرید بی😍😍😍😍 که تو سه بسته سه تایی برام فریز کردن

آخه عزیزمم بسلامتی می تونسم خودمون بگیم دوتا دوتا فریز کنن؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

@زینبی_بابا    

عزیزم ببخشید هی من سوال میپرسم .مامای صارم بهم هیچ دارویی واسه تهوع نداد بعد مثبت شدن.دکترمم ندیدم هنوز.

عزیزم امپول ب ۶ میتونیم بزنیم؟ هفته ای چندتا؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همیشه خودت و دختر گلت سلامت و شاد باشید، 🥰🥰🥰حال کردم با نوشته هات، واقعا همین طوره، همه اینا برای ...

دقیقا همینطوره☘

همیشه کیف میکنم یه انسان صبور و اروم میبینم❣ احساس میکنم هر چی بخواد درجا خدا براش فراهم میکنه.

چقد خوبه این آرامش چقد خوبه این صبوری🍀

ان شاءالله خبر خوب مامان شدنت رو میشنوم به زودی و میگم خدایا شکرت بخاطر این برکت🍂😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم بعد اولین انتقال منفی دکتر طرازی غیر ایمنی و انعقادی ها کار دیگه ای هم کرد هیسترو یا خراش ؟

سها جونم من انتقال اول هیسترو و خراش داشتم.

انتقال دوم، آزمایشات تکمیلی و چسب جنین و جنین بلاست و هچینگ و مامان شدن😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
😍😍😍 ننه مرجان و لوبیاهاش😍😍😍فرشته ی نازمون چطوره؟؟؟؟؟؟شیطنت ها شروع شده که مرز مو کشون خودت بر ...

مریم جون خسته نباشی عزیزم.دوستت حالش چطوره؟

خسته نباشی عزیزم💖💖💖 الکی که نیست بهشت زیر پای مادرانه 😍😍😍

سلامت باشی☘نمیشه بعضی شبا قرضش بدیم به پدران😁😁🙈🙈

سلام بچه ها...خوبین؟ دخترا بهم از خراش اندومتر میگین؟ درد داره؟ چه مراقبتایی میخواد؟ شانسو بالا میبر ...

سلام عزیزم..خوبی؟یادش بخیر من پارسال این موقع ها هایپرشده بودم چقدر دلداریم میدادی 💖💖💖

چند روز پیش به یادت بودم 💖💖 عزیزم واسه منم سه ماه پیش خراش داد حین لاپاراسکوپی ..گفت خیلی موثره تومثبت شدن انتقال.که همینطورم شد خدارو شکر.ان شاء الله قسمت خودت .

سلامت باشی☘نمیشه بعضی شبا قرضش بدیم به پدران😁😁🙈🙈

😂😂

یادش بخیر دخترمنم رفلاکس داشت.خیلی گریه میکرد.ما اون موقع ها با مادرشوهرم تو یه ساختمون بودیم.شبها تا میومد گریه کنه دخترم،همسرم پتو و بالششو برمیداشت میرفت پایین 😑😑😑 حالا به نظرت حقشونه که بهشت زیر پاشون باشه؟؟از بهشت فراری بود شوهرم 😂

آخه عزیزمم بسلامتی می تونسم خودمون بگیم دوتا دوتا فریز کنن؟

نه دیگه جنین شناس خودش تصمیم میگیره چطوری فریز کنه.شما وقتی میبینی جنین شناس رو وو درباره جنین ها و تعدادشون بخوای باهاش صحبت کنی دیگه اونا رو  فریز کرده فقط بهتون میگه چند تا دارین و تو چند بسته است.برا ما که اینطور بود

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
٢١ آبان بايد برم، فكر كنم دستگاهي كه ميشه صداشو شنيد فرق داره

اره عزيزم واسه مطب دكتر دستگاهشون ضعيفه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنون عزیزم جواب مو دادی منم 20 این ماه دوباره میرم برا سونوی قلب انشاءالله خدا دو قلو هات رو حفظ کن ...

قربونت بشم عزيزم انشاالله خدا ني ني تو سالم بزاره تو آغوشت🤲🏻💋

انشاالله ٢٠صداي قلب قشنگش رو بشنوي و ١٢٠سال بتپه 💙❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم شمام قبل ازمایش دل درد پا درد داشتین ؟

بله گلم فقط روز قبلش پادر داشتم همين بقيه علائم هم از هفته ٥به بعد شروع شد 

عزیزم ان شاالله حتما حامله ایی منم یادمه چند روز بعد از انتقال اسنپ گرفته بودم، راننده خانم بود، خو ...

انشالله . ممنون از دعات. مغزم دیگه بعد ۵ سال خیلی سختشه سیگنال مثبت بفرسته. مگر با دعاهای شماها. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین